Amaru Shady
Üye
Sen One X alsanda eklemem furkan ayfoncu furkan
- - - Eklendi - - -
Yazdım arkadaşım
Furkan mesajlarına baksana bi
Kardeşim sana demedimcliolar varya onun da adı furkan da adama mesaj atıyorum hiç bakmıyo burda yazı yazıyo görmüyo demek ki Sen M Furkansın Şaka yapıyorum yaw kızma hemen istersen one x olmadan üye kaydı yapak sana
Attığım mesaj gelmedi mi şu an ? Tmmdır artık gördünBaktim mesajlarima fakat yok
Kardeşim sana demedimcliolar varya onun da adı furkan da adama mesaj atıyorum hiç bakmıyo burda yazı yazıyo görmüyo demek ki Sen M Furkansın Şaka yapıyorum yaw kızma hemen istersen one x olmadan üye kaydı yapak sana
Zaten yapmazdım
yok gerek yok
Zaten yapmazdım
Listeye alırım abi o önemli değilde sana kulüp daveti gelmiyo mu onu anlamadım kabul etmemişsin de henüz ?Bu arada konuyu açan arkadaş benide listeye alsan diyorum artık
Vay hayırlı olsun yakında yakında dedin yazdın en sonunda sende aldın tabi ki hemen yazıp listeye davetiyeni gönderiyorum kardeşimBende aldım kardeş benide yaz..
Beyler bi kac sorum olucak.
1-Ben gta 3 bi kac yerden yukledim hepsindede takilma vardi,sizdede oylemi.
2-Gmeloft oyunlarinin cogu uyumsuz sizler calistirabildiginiz gameloft oyunlarini soylermisiniz.
3-Biriyle konusmustum,gta 3 u marketden indirdigini ve takilmadigini soyledi,ama benim markette gta yok.Bu nasil olur.
4-sarjim az gidio,sizin kullanipta memnun kaldiginiz bi uygulama varmi
Saygilar...
Abi rica etsem uygulamaların ne işe yaradığını yazabilir misin yanlarına kısaca ?Genel bir cevap yazayım. Grafik kartı ve çözünürlük uyumlu program yada oyunları yuklemelisin. Şarj konusuna gelirsek ekranın açık kalma süresi ve oyunlar iyi şarj yiyor. Juicedeffender önerebilirim. Pc den şarj her telefonda olduğu gibi tavsiye etmem. Orjinal şarj cihazını kullanın.
Bizzat denediğim sorunsuz çalışan oyunlar:
Riptide gp
Drag racing
Basketball
Cut the rope
Sprinkle
Raging thunder 2
Fish live
Nfs shift
Rail maze
Frontline commando
Temple run
Kullandığım uygulamalar:
Sygic navigasyon
Teamviewer
Screen off
Tapatalk
Titanium backup
Moon reader
Dolphin hd
Mx player
Light flow lite
After focus
K-9 posta en iyi email programı
Battery disc
Evernote
Asphalt 6 da çalışıyor. Biraz önce test ettim
eyvallah
Vay hayırlı olsun yakında yakında dedin yazdın en sonunda sende aldın tabi ki hemen yazıp listeye davetiyeni gönderiyorum kardeşim
Genel bir cevap yazayım. Grafik kartı ve çözünürlük uyumlu program yada oyunları yuklemelisin. Şarj konusuna gelirsek ekranın açık kalma süresi ve oyunlar iyi şarj yiyor. Juicedeffender önerebilirim. Pc den şarj her telefonda olduğu gibi tavsiye etmem. Orjinal şarj cihazını kullanın.
Bizzat denediğim sorunsuz çalışan oyunlar:
Riptide gp
Drag racing
Basketball
Cut the rope
Sprinkle
Raging thunder 2
Fish live
Nfs shift
Rail maze
Frontline commando
Temple run
Kullandığım uygulamalar:
Sygic navigasyon
Teamviewer
Screen off
Tapatalk
Titanium backup
Moon reader
Dolphin hd
Mx player
Light flow lite
After focus
K-9 posta en iyi email programı
Battery disc
Evernote
Asphalt 6 da çalışıyor. Biraz önce test ettim
Dostum kulübe yazarsan bunları orda paylaşırsan çok daha makbüle geçer boşa mı kurduk kulübü orda paylaşıldı Asphalt 6 bakabilirsinRica etsem asphalt 6 nin apksini verirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?