epts
Üye
Hocam rootlu cihaZ güncelleme alır mi.. ben orjinal romu rot yapmadan önce backup yapmistim
Aynen
- - - Eklendi - - -
Biz yeni yazılımı bekliyoruz hocam
- - - Eklendi - - -
Yaz mevsimi etkili hocam dediğiniz gibi baya ısınıyor bende de öyle kışın çok iyi olucak merak etmeyin
Hocam rootlu cihaZ güncelleme alır mi.. ben orjinal romu rot yapmadan önce backup yapmistim
bakalim hocam
Benim bildiğim rootlu cihaz güncelleme almaz hocam.
arkadaslar size sorum olucak bende galaxy s2 var ve bu tlf esime verip one x almak istiyorum ama batarya sorunu video da takilma ayrica goruntulu konusamama sorunlari varmi gonlum bi yandan s3 kayiyor ama farkli bi tlf almak istedigim icin soruyum ikisinden biri olucak amacim burada tartisma yaratmak degil bilgi almak yanlis anlasilmasin yardimci olursaniz sevinirim
Ekliyorum hocam hoşgeldinBeni de ekleyin kulüp listesine. Beyaz One x'im ile.
Valla betoner hocamında dediği gibi batarya dediniz mi gerçekten S3 e yönelmelisiniz videoda falan takılma yok yine de seçim sizin tabi.arkadaslar size sorum olucak bende galaxy s2 var ve bu tlf esime verip one x almak istiyorum ama batarya sorunu video da takilma ayrica goruntulu konusamama sorunlari varmi gonlum bi yandan s3 kayiyor ama farkli bi tlf almak istedigim icin soruyum ikisinden biri olucak amacim burada tartisma yaratmak degil bilgi almak yanlis anlasilmasin yardimci olursaniz sevinirim
Evet 4.0.4 e geçicek ama henüz zamanı belli değil.Yeni büyük güncelleme ne zaman geliyor?
- - - Eklendi - - -
Şu telefondaki sorunları bi giderseler
- - - Eklendi - - -
ICS 4.0.3 ten 4.0.4 e güncellenecek değil mi?
Benim bildiğim rootlu cihaz güncelleme almaz hocam.[/
Hocam benim telefon rotlu ama (s -on )rotu kaldırıp relocket yapabiliyorum. Halen güncelleme alamazmiyim
Hocam benim telefon rotlu ama (s -on )rotu kaldırıp relocket yapabiliyorum. Halen güncelleme alamazmiyim
rootlu güncelleme alamazsın
jellybean daha tanıtılmadı
Orjinal rom ve recovery yukluyse alabilirsin..
Orjinal rom ve recovery yukluyse alabilirsin..
Hocam çok teşekkür ederim. Orjinal rom ve recovery yukledim. Yalnız herşey eskiye döndü fakat locked yazacagina relocked yazıyor bunu değiştirmek mümkün mü. Ayrıca bu güncelleme için problem olur mu
Ekledim hocam hoşgeldiniz hayırlı olsunbeyaz one x )))) bu cihazı seviyorum benide ekleyebilirmisin kardeş...
Hocam çok teşekkür ederim. Orjinal rom ve recovery yukledim. Yalnız herşey eskiye döndü fakat locked yazacagina relocked yazıyor bunu değiştirmek mümkün mü. Ayrıca bu güncelleme için problem olur mu
Usb jig ile yapılabilir.
arkadaslar size sorum olucak bende galaxy s2 var ve bu tlf esime verip one x almak istiyorum ama batarya sorunu video da takilma ayrica goruntulu konusamama sorunlari varmi gonlum bi yandan s3 kayiyor ama farkli bi tlf almak istedigim icin soruyum ikisinden biri olucak amacim burada tartisma yaratmak degil bilgi almak yanlis anlasilmasin yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?