htc one x sarı leke hangı versıyonda var bende var yaw :S

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Ben konuyu açan arkadaşın dediklerinden yola çıkarak yazdım şarj konusu eğer dediğiniz gibiyse aktif kullanımda rahatlıkla 1 gün gidiyorsa gayet kullanışlı bi akıllı telefon için.Ama htc ne zaman bi model çıkarsa şarj konusu her zaman bi sıkıntı oluyo kimse memnun kalmıyo o yüzden de ön yargı oluşuyo.
benım sarzımmı bozuk acaba 1 gun gıdıyor dıyosunuzda ben sarzda 10 vıdeo ızlıyım bıraz nette takılıyım muzık dınlıyım 5 saat sonra sarz oluyo %20 bu nasıl sarz yaw

zivrisinek

Üye
Sarı leke sorunu bendede var (ölü piksel olduğu söyleniyor). Yurtdışı cihaz ancak ilk aldığımda küçük bir lekeydi umursamıyordum şimdi ekranın üst kısmı nerdeyse tamamen sararmış gibi:( Ekranı değiştirmek harici bir çözüm varmıdır acaba?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Birader şimdi bana kızıcaksın ama kusura bakma şimdiden yazmazsam içimde kalıcak.

Bikere ilk başta kendin kaşınmışsın 3 kuruş ucuza gitsin diye yurt dışından getirtmişsin + İkinci el almışsın. Bak ben sıfır aldım turkcellden biraz fazlaydı fiyatı ama kuruşu kuruşuna değer. Kamera ayarları var kendin yapamamışsın. 4s ile one x arasında bi uçurum farkı var evet haklısın ama bu savaşın galibi one x. Kısacası kullanmayı bilmiyorsan cihaza b*k atma kardeş.

iyi forumlar.

- - - Eklendi - - -

En kısa sürede sınırsız ban o pm ine cevap verirdim ama terbiyem müsade etmiyor...

Kankiiiii sakin ol birazz.. Arkadaş sıfırını alsın turkcellden ve şuan elindeki cihaz ile kıyaslasın arada fark bulamazsa yemin ederim kendi one x'imi vericeğim hodrimeydan.

:)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Konu hort :ehe