htc one x sarı leke hangı versıyonda var bende var yaw :S

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
htc one x sarı leke hangı versıyonda var bende var yaw :S
selam arkadaslar 3 gun once htc one x aldım cihazda sarı leke var beyazda farkettım toplu ıgne bası kadar var ekranın sag en alt ve en ust koselerınde sarı leke var beyazda bellı oluyor sadece hadı buyur napcaz sımdı :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayıplı mal nedeniyle degişimini iste

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Arkadaşın mesajlarını takip ediyorum sıfır almadı arkadaş başka çözüm önericek varsa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Garantili ise ilk 1 ay sanırım 1 ay yani ayıplı mal olarak birebir değişimini yapıyorlar :hmmm

maxikral12

Üye
kasayı değiştir olsun bitsin

Türe

Türe

Üye
ilk bir ay yeni cihazla değiştirebilirler sanırım

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
cıhaz yurt dısı ve 20 gunluk 2 cı el alındı yakında iphone 4s e geceyım bole olmuycak ayrıca sarzı benı bıtırdı sarz olarak cok kotu bu yaw daha yenı cıhaz iphone 4s vardı daha once onunla kıyaslıyorum arasında ucurum var bu vıdeo ızle ınternetten muzık dnle vs 1 gunu doldurmuyor iphone 4s i mumla arıyorum yemınle ya :megafon:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
cıhaz yurt dısı ve 20 gunluk 2 cı el alındı yakında iphone 4s e geceyım bole olmuycak ayrıca sarzı benı bıtırdı sarz olarak cok kotu bu yaw daha yenı cıhaz iphone 4s vardı daha once onunla kıyaslıyorum arasında ucurum var bu vıdeo ızle ınternetten muzık dnle vs 1 gunu doldurmuyor iphone 4s i mumla arıyorum yemınle ya :megafon:
Şarj konusunda öyle sanırım :hmmm Yahu cihazı kullanmalısın abim oyun yükle bir dene yüksek fps de oyun oynarsın :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
fotograflar cok net guzel tamam ama ınsan cektıgınde farklılıklar var kırmızısı cok kırmızı dudaklar bırden ruj cekmıs gıbı oluyor

Uruloki

Uruloki

Üye
Türkiyede mi yaşıyorsun eğer öyleyse biraz zorlarlar seni

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
ben net alamadım sahsen 4s donucem hemen aman dıyem :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
kore malı geçmiş olsun :)

Symbianize

Symbianize

Üye
5i bekle bence abi

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
kore malı derken nasıl yani htc amerıkadada htc korede cındede htc cıhaz aynı cıhaz

Uruloki

Uruloki

Üye
kore malı derken nasıl yani htc amerıkadada htc korede cındede htc cıhaz aynı cıhaz

htc tayvan menşeli bir şirket aynı nokia finlandiya samsung kore sony japonya apple amerika gibi bu arada Türkiyede mi yaşıyorsunuz