HTC One X aldim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X aldim :)
2 gun once HTC One X aldim arkadaslar gercektende super bi cihazmis. C6-01 kullanicisi olaraktan cag atlamis gibi oldum resmen :) Malum symbianda uygulama kitligi vardi ama bu telefonda sorun olmuyo gordugum her uygulama,oyunu kurabilmek guzel biseymis :) Ama c6-01i satmadim onu da kullaniyorum :D

Size sorum olacak LG Optimus 4X HD diye bi telefon vardi ozelliklerine baktim benim telefonun nerdeyse birebiri fiyat olarak 100$ daha ucuzdu nedeni nedir bunun ? Kazik mi yedim yoksa ben :D

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun

Samet.25

Lg de güzel tel ama yeni nerdeyse bu sektörde bende olsam one x i tercih ederdim nokıadan sonra cok değişikler oldugunu görmüssünüzdür hayırlı olsun güle güle kullanın

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun

Uruloki

Uruloki

Üye
Esas 4x alsan kazık yemiş olurdun

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi günlerden kullan kardeşim .

Türk-X

Türk-X

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

lordufuk

lordufuk

Üye
hayırlı olsun ayrıca 4xhd belki donanımsal olarak aynı g özükebilir ama performans bakımından geride kalıyor ayrıca lgde telefonlarına hiç destek vermiyor iyi seçim tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan :)

Kerim.

Kerim.

Üye
hayirli olsun cok guzel cihaz.herseyiyle cok iyi bence:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Hayırlı olsun çok iyi cihaz almışsın güle güle kullan.Ama nedendir bilmem C6-01 kullanan herkes birdaha symbian kullanmıyor :ehe kimi gördüysem c6 dan geçiyor andoride ben dahil :D

OPC

OPC

Üye
Hayırlı olsun

Benimde yakındır kurtulucam C6-01'den :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Öncelikler yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun Senin durumun Tabiri caizse Renulttan inip Mersedese Binmek gibi :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun cihazınız. HTC bölümünde ana konumuz var, bekleriz :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
c6 01 den one x e geçmek şahinden bmw ye geçmek gibidr :D

lordufuk

lordufuk

Üye
c6 yı yerden yere gömdünüz canım lütfen :) :kop:

erko merko

erko merko

Üye
Hayırlı olsun

MaxipmaN

Üye
c6 dan sonra adam niye symbian kullansın ki öldü gitti

avcitalip

avcitalip

Üye
LG'de güzel ama güncelleme sıkıntısı var :evet: keşke one x + alsaydın ama one x te yeterlidir şimdilik :evet: hayırlı olsun güle güle kullan Allah nazardan saklasın :tebessüm:

-Note II veya SIII neden almadın ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
LG'de güzel ama güncelleme sıkıntısı var :evet: keşke one x + alsaydın ama one x te yeterlidir şimdilik :evet: hayırlı olsun güle güle kullan Allah nazardan saklasın :tebessüm:

-Note II veya SIII neden almadın ?

Bu telefonu 1-2 sene kullancam zaten bu sure zarfinda htc one x+la bi fark edecegini sanmiyorum.

Note 2 gereksiz buyuk s3un de sekli hosuma gitmedi :)

Herkese tesekkur ediyorum arkadaslar allah diger c6-01 sahiplerine de nasip etsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...