htc one x sarı leke hangı versıyonda var bende var yaw :S

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
evet turkıyede yasıyorum ama cıhazla yada yasadıgım ulkeyle degıl sorun baska arkadasımdada htc var one x aynı sorun ondada ar sorun ona yok ama bana var 4s le kıyasladıgımda sorun var sahsen

Uruloki

Uruloki

Üye
sorun şu resim olarak eklediğin cihaz amerika için çıkan at&t özel versiyonu lte destekli htc one xl ki bu cihazı burada kullamazsın ayrıca resimde 4g logosu da var buna göre Türkiyede yaşamanda imkansız ve daha önce belirttiğin gibi cihazın rom u arhd olamaz htc one xl için öyle bir rom yok ya resimde ki cihaz senin değil ya da sende bir tutarsızlık var

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
sorun şu resim olarak eklediğin cihaz amerika için çıkan at&t özel versiyonu lte destekli htc one xl ki bu cihazı burada kullamazsın ayrıca resimde 4g logosu da var buna göre Türkiyede yaşamanda imkansız ve daha önce belirttiğin gibi cihazın rom u arhd olamaz htc one xl için öyle bir rom yok ya resimde ki cihaz senin değil ya da sende bir tutarsızlık var
ben resmı orjınal olarak atmadımkı temsılı attım orda var dıye gosterdım lekelerı

Uruloki

Uruloki

Üye
ben resmı orjınal olarak atmadımkı temsılı attım orda var dıye gosterdım lekelerı

değiştir resmi de bizde görelim çünkü yarım saattir kafayı yiyorum bu cihazda sarı leke yok diye

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
sen en iyisi arkadaşların dediği gibi yap ayrıca çin üretimi mi yoksa tayvan üretimimi cihaz

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ben net alamadım sahsen 4s donucem hemen aman dıyem :ehe

Abim kararını etkilemek gibi olmasın ama ıphone 5 i bekle bence. Hem 5 çıkınca 4s in fiyatı düşer biraz . ama son söz sende gene :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
çini mini yok bunun aynı bu emınım bosver 4s devam dıyorum bernım ısıme gelen bu

Uruloki

Uruloki

Üye
çini mini yok bunun aynı bu emınım bosver 4s devam dıyorum bernım ısıme gelen bu

anlamadın tüm cihazları çin de üretmiyor htc avrupaya gelenler tayvan malı benim bildiğim ki sarı leke sorunu ise çin malı olanlarda çıkmış diye biliyorum ondan dedim

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
044 kdlu asia kodu

Epple

Epple

Üye
Ah be orhan abim dinlemedin beni zamaninda simdi ugras dur :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bi de bu one x'e çok iyi diyolardı baya övüyolardı ama anlattığına göre hatalı üretimi var şarjı desen hiç gitmiyormuş.

cyber

cyber

Üye
o telefondan hemen kurtul bence

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bi de bu one x'e çok iyi diyolardı baya övüyolardı ama anlattığına göre hatalı üretimi var şarjı desen hiç gitmiyormuş.
iyi zaten. ayrıca hatalı üretim olunca cihaz kötümü oluyor? Eğer Türkiye garantili cihaz olsaydı değişimini yaparlardı. Şarj konusu sıkıntılı biraz ama telefondan vazgeçicek kadar değil. Benim aktif kullanımda 1 gün normal kullanımda 2 gün gidiyor.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Senin mesajından alıntı yaparak tüm kesime hitap ediyorum çok biliyorsanız buyrun konuşalım şarjı S3 kadar iyi değil ancak berbat denecek kötülükte de değil Sizde +1 işlemci sayesinde uyku modunda yani ekran kapalı modda 10 saatte %3 şarj yiyen bi telefondan bahsediyoruz :oke:

- - - Eklendi - - -

sen ne zenginsin kanki ya hem s3 hem onex
Zengin değilim. Bu arada nerden kankin oluyorum acaba ??? Laflarına dikkat et.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
En kısa sürede sınırsız ban o pm ine cevap verirdim ama terbiyem müsade etmiyor...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ben konuyu açan arkadaşın dediklerinden yola çıkarak yazdım şarj konusu eğer dediğiniz gibiyse aktif kullanımda rahatlıkla 1 gün gidiyorsa gayet kullanışlı bi akıllı telefon için.Ama htc ne zaman bi model çıkarsa şarj konusu her zaman bi sıkıntı oluyo kimse memnun kalmıyo o yüzden de ön yargı oluşuyo.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben konuyu açan arkadaşın dediklerinden yola çıkarak yazdım şarj konusu eğer dediğiniz gibiyse aktif kullanımda rahatlıkla 1 gün gidiyorsa gayet kullanışlı bi akıllı telefon için.Ama htc ne zaman bi model çıkarsa şarj konusu her zaman bi sıkıntı oluyo kimse memnun kalmıyo o yüzden de ön yargı oluşuyo.

Anlıyorum şarj bencede yetersiz ancak bu
derece abartıldığı kadar değil hocam.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Abartılcak kadar değilse sorun yok o zaman cihazın keyfini çıkarmak en güzeli :)