TuqRaa58
Üye
-
Konu Sahibi
-
s4 one'a gore cercevesi genis duruyor ve daha ferah ama oneda da guzek dizayn ve aluminyum kasa var sense arayuzu gayet stabil nexus ise sadece guncelleme once alir o yonden arti ve daha ucuz digerlerine gore ama htcde suan 4.4.2de o da gayet guncel yani fiyatini belirle ve kalitesine gore sen sec
Sa arkadaşlar.Yeni telefon alacağım 3ü arasında kararsız kaldım.Htc one s4 ve nexus 5.Benim ihtiyacım hızlı olması 3-4 yıl google playdeki tüm uygulamarı açması ve iyi fotoğraf çekmesi.Sizin de fikrinizi almak istedim. Bir de şu htcnin ultrapixelini açarsanız memnun olurum...
Teşekkürler şimdiden
sana katılmıyorum her türlü s4ü gecer tasarımı da gayet şık benceS4 tasarım olarak nexustan daha daha güzel ve akıllı özellikleri var ayrıca mocro sd desteği ile müzik videoları sd ye atarsın telefon hafızasında kar yaparsın benim tercihim s
zevk meselesi tabiki ama bence tasarım olarak;S4 tasarım olarak nexustan daha daha güzel ve akıllı özellikleri var ayrıca mocro sd desteği ile müzik videoları sd ye atarsın telefon hafızasında kar yaparsın benim tercihim s
sana katılmıyorum her türlü s4ü gecer tasarımı da gayet şık bence
Nexus5 al derim
Nexus 5 bence daha iyi tasarım olarakta kötü bir tasarımı yok şahsen, güncelleme sıkıntın yok işlemcisi iyi.. Daha ne isteyeceksin.
rica ederim performans bakımından tartısmaya gerek yok zaten :-)
Nexus5i daha çok önerdiniz benim gönlümden htc geçiyirdu ama tabii ki nexus daha hızlı daha güçlü ... cevap yazan herkese teşekkürler
Hafızası kaç ki?Hafıza isteyebiliriz, o eksik.
Hafızası kaç ki?
s4 her anlamda özgürlük demektir htc one tasarım ve sağlamlık
Hocam nexus 5'ten memnun musunuz?16GB, 12.5GB bize kalan.
Niye htc one ve nexus 5 de özgür değil misin? Üstelik samsung gün geçtikçe işi yokuşa sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?