HTC One S Sahibi Olan Arkadaşlar: Bu telefonu nerden buldunuz?

Dostum o dedigin garanti degil sigorta bildigim kadarıyla. Benim abimde iphone 4 almıstı golddan aynı sey ordada gecerliydi 1 yıl olmak üzere. Götürmüs abim bi ara degistireceklermis ama vazgecmis. Bi arastır böylesi senin icin en iyisi olur hic olmazsa düstügünde bi tarafına bi darbe filan aldıgında degistirme imkanın olur.

Valla hocam bence lafta kalır değiştirmeleri gibime geliyor teknik servise gönderirler kesin öyle bi şey oldu hemen yenisini değiştir yapmazlar ki eğer teknik servise giderse o cihaz açılırsa ben o cihazdan soğurum çünkü sorunların ardı arkası kesilmez telefonda deneyimlerin olduğu için.

Dostum sen daha iyi bilirsin tabi. Ama onun bi anlasması filan imzalanıyordur. Birde bi kac yorumda gördüm S3ün simkartına micro degil demisler ama oda micro neye göre söylüyolar bunu.S

Dostum sen daha iyi bilirsin tabi. Ama onun bi anlasması filan imzalanıyordur. Birde bi kac yorumda gördüm S3ün simkartına micro degil demisler ama oda micro neye göre söylüyolar bunu.S
Yanlış bildiklerine göre söylüyorlar hocam neye göre Bi şeyler bildiğini zannedip bilmeyen çok forumda

saynesim

Üye
ben bu gün altım arkadaşın birine 2000 tlye kendim nokiacı olduğum için yanaşmadım kesinlikle iphone ve samsungdan güzeldir

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar onu bunu bırakın da vatan bilgisayar hala resim koyamadı şu one serisine
Ve vodafone a hala gelmedi One S !!

Dostum ya ben işin maddi yönüne bakıyorum o kadar sorunlu telefonu niye sürmüş piyasaya htc. o kadar güncelleme ile toparlıyorlar anca
Yok be dostum abartıldığı kadar problemi yok maddi boyut diyosunda S3 almayı da düşünüyorum diyosun

nanotex

Üye
    Konu Sahibi

Sen vatanda niye resim bekliyorsun adamlar satmaktan daha resim bile çekemediler koş git al
Canlı varmı diye sorsana? almak için karta ihtiyacım var kartlar dolu vodafone un satmasını bekliyorum 24 ay sözleşmeli alıcam

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar vodafone hala kampanya duyurmadı yahu benim acelem var