Haber HTC One M9’un AnTuTu Testi Esnasında Aşırı Isınma Uyarısı Görüntülendi

HTC One M9 modelini Beğendiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 5 29.4%
  • Hayır

Kullanılan: 9 52.9%
  • İdare Eder

Kullanılan: 3 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Invoke

Üye
Ben de tebrik ediyorum, güzel hort.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve ~N.A.W.Y~
Müjde m9 a bugün gelen büyük bir güncelleme ile ısınma büyük ölçüde giderilmiş görünüyor, m9 meraklılarına duyurulur...

Htc çok yanlış yolda çoook bi sonraki modelde büyük bi patlama yaşamasza elveda diyebiliriz

Isinan cihaza ne gibi bir guncelleme verilir bilmiyorum ama G Flex 2 M9 kadar isinmiyordu demekki yazilim etikliyor bu isleri guncellemeyle cozdulerse bir de.

Z3+ içinde güncelleme gelicek ısınma açısındam ama en mantıklısını samsung yaptı s810 ısınıyor diye exynos kullandı s6 ya

Z3+'ta bakır soğutucular var böyle bir sorun olmayacak.

Ya haberleri çıktı nereye yok ısınma

Haberi gördm olmayacak değilde daha az olur.
Ayrıca haberin sonunda yaz'ın bir güncelleme gelecekmiş o güncelleme ile ısınma problemi ortadan kalkacak yazıyor.

Tepkiler: malkoc444
Haberi gördm olmayacak değilde daha az olur.
Ayrıca haberin sonunda yaz'ın bir güncelleme gelecekmiş o güncelleme ile ısınma problemi ortadan kalkacak yazıyor.

S810 sadece bi telefonda ısınsa tamam o telefondan kaynaklanıyor deriz her S810 lu telefon ısınıyor yani işlemci aşırı ısınan bi işlemci o yüzden donanımsal bi hayatı yazılımsal çözemezsin en fazla sorunu kısıtlarsın ama kesin olarak sorunu kaldıramazsın o yüzden isterse 100 güncelleme yayımlasın o işlemci en falza daha az ısınır ama o ısınma bile çok olarak kabul edilecek o yüzden pekde ınanma zaten bu markaların dediği birebir gerçek olsa bizim kullandığımız teknolojiler şimdikinin 100 katı daha iyisi olurdu

Tepkiler: byAndroid