nsren
Üye
Iyi gunlerde kullanman dileklerimle, klavye olarakta bunu tavsiye ederimevet dostlar topiğin yaklaşık hepsini okudum ama glaxy s3,s4 veya iphone lar gibi herkesin elinde olan bi telefon kullanmıyoruz da bu kadar da az değiliz herhalde
ben de telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum Almanya da Media Markt dan aldım (575 € ) kaydı şusu busu 1600 tl ye mal oldu. hiç bir problem yaşamadım bu zamana kadar da soracak bi kaç sorum var;
1) hani mesajlardan ve arama sonrasında gelen kalan tutar bildirimi var ya yani ne kadar tl kaldığı arkadaş şarjım az kaldığında çıkan ses ile aynı baya bangır bangır yani mümkünse o sesi nasıl kapatabilirim.
2) geçen fark ettim facebook da yaptığım paylaşımlara mobil aracılığı ile diyor halbuki htc sese ile demesi lazım. galerideki paylaş butonuna tıkladığım zaman htc sense ile facebook ibaresninin olmadığını gördüm sadece facebook ve diğerleri var. bunu nasıl düzeltebilirim.
bu kasa açıklığı ölü pixel falan da hikaye yani ne ben yaşadım ne çevremde gördüm tek beğenmediğim yönü klavyesi tuşlar yapışık olduğu için çorba oluyor arada yazdığım
hadi hepinize kolay gelsin. ( rood olayına da hiç bulaşmadım, gerek görmedim )
Yani zoede bir foto cektin,sonra galeriye gittin sadece 3 saniyelik bir video var haricinde foto yok oylemi,biraz teknoloji ozurluyum sanirim kusura bakmayin:-)aynen öyle 3 saniye lik video içinden resim alabiliyorsun. açık konuşmak gerekirse gereksiz denemek için kullandım sadece.
4.3 güncellemesini alacak ilk cihaz HTC One idi sözde şimdi bekleki gelsinBize direkt 5 verecekler heralde
ben 600kb yukledım kapa ac yaptım ama gelmedi 4.3suan baktim 685mblik guncelleme gelmis,4.3 ve sense 5.5 gelmis nasil guncelleme deger mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?