HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

serif55

Üye
Bilgi için tesekkurler dostum, emegine saglik
Rica ederim kardeşim ama bi bakimada kötü bişey bence internetini keseceginiz insanın o anda acil bir işi varsa yazık olur eğlence amaçlı arkadaşlar arasında kullanıyorum ben yada restoranttaki bi adama uyuz oldunuz telefonunun markasına bakın wifikill dede arama yaptığınızda o cihazı bulursanız sadece onu kapatirsiniz olur biter

Tepkiler: zincir2012

nsren

Üye
Aslında iyi fikir

ben bi türlü cihazımı root layamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

serif55

Üye
Buyrun hocam anlatın dinliyorum

Konu Sahibi
Evet, nerde takiliyorsaniz yazin buraya yardimci olmaya calisalim arkadaslarimiz ile.

Yorum icin tesekkur ettim

Nerede takiliyirsunuz : Ankara'da ) root icin o kadar gezmeye gerek yoktu

Tepkiler: Akhtoher ve nsren
Nfc ozelligini nasil ve nerde kullanabiliyoruz

nsren

Üye
Nerde takılıyorsun. ankara da :-) lan ne güldüm arkadaş :-)

Tepkiler: Akhtoher
K
ben bi türlü cihazımı root layamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
K.b kardesim eger rencide oldu isen ben dalga gecme degil ortam yumusasin gibisinden yazdim konuya belki dalga gecildib diye girmiyor olabilirsin oyle dusunme

Htc one alali 1.5 ay oldu ve telefonda kulaklik görmüyor kullakligi s4 ve pc de denedim çalışıyor Htc one de çalışmıyor telefonu servise versem acaba jak girişinimi değiştirir yoksa yenisinimi verirler

serif55

Üye
Htc one alali 1.5 ay oldu ve telefonda kulaklik görmüyor kullakligi s4 ve pc de denedim çalışıyor Htc one de çalışmıyor telefonu servise versem acaba jak girişinimi değiştirir yoksa yenisinimi verirler
Orjinal kulakligini görmüyor ise 1 buçuk ay boşuna beklemişsiniz hocam siz vakit kaybetmeden götürün servise aldığınızdan beri boylemi yani kulakligini alır almaz denedinizmi

Tepkiler: Akhtoher

Akhtoher

Üye
Orjinal kulaklığından başka herhangi bir kulaklığı görüyorsa yazılımsal sorun dur hiç bir kulaklığı görmüyorsa yuvasında sorun vardır her şekilde garantiyi kapsıyor serif55 kardeşimin dediği gibi boşuna beklemişsiniz.

Tepkiler: serif55
İlk aldiginmda tek sorunu cizirti yapiyyordu ve kullaklikdandir diye iplemedim ve 2haftadir bütün kullaklik haklarını tanımıyor