DeEenzameMan
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar iki aydır siyah rengini kullanıyorum telefon herşeyiyle mükemmel ötesi yalnız kamerası o kadar güzel gelmedi bana.S4 kullanan arkadaşimla karşılastirdim onunki sanki açık ara önde yabu hariç her konuda telefon harika çok memnunum bu arada siyah renk kullanıyom malesef gümüş rengi bulamadım.
1)ES Dosya Yöneticisi gayet iyi.Fotografi telefon degil insan ceker iyi ayarlamak lazim isigi vs aksam uzeri gunes batmadan ve dikte olmadigi zaman isik direk kameraya gelmiyor ve daha iyi fotolar cikiyor
- - - Eklendi - - -
2 sorum var ;
1)Dosyalari gormek icin xplore kullaniyorum ama pek yeterli degil daha iyi program var mi
2)Dungeon hunter 4'te rootsuz hile bilen var mi
yoksa sonunda telefonu rootlayacak mısın :-)
Sende one x için konu aç
Daha çabuk sonuç alırsın diyeNe alaka :confused:
Daha çabuk sonuç alırsın diye
Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce ONE sahibi oldum, fakat rootla uğraşırken tampered oldu telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor işi bilenler lütfen yardım
UnRoot olayi var denediniz mi?
konu kaymasın lütfen
ya biri birinci sayfadaki görselleri ayarlasın. konu iyi görünmüyo
Kamera nın en büyük eksikliği gece fotoğraf çekiminde flaş patlamıyor gündüz flaş saten lazım değil gece moduna alıp flaş açabilen varsa yazsın.
telefondan akşamları oda içinde yada karanlık ortama geçince kamera yavaşlıyo gbi oluyo? otomatik geçiş mi yapıyo tel npyo anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?