Htc One Için Android 4.3 Güncellemesi Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
Konu htc one guncelleme gmd degilHeryerden gmd sokarsaniz tabi laf yer o telefon

Peocawe

Peocawe

Üye
Konu htc one guncelleme gmd degilHeryerden gmd sokarsaniz tabi laf yer o telefon

'Hepinize hayırlı olsun, darısı GMD'nin başına. :)' cümlesinden çıkardığın anlam nedir bi açıklar mısın?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
konu dağılmış ya.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
HTC One ne güzel 4.3 güncellemesi veriyor yenilikleri konuşmak varken yine GMD kullanıcıları her konuda kendi telefonlarını araya sokuyor.daha önce şikayet ettiğim tirilyon tane GMD konusu olduğu gibi şimdide lütfen HTC One konusunu kirletmeyin

dipnot:HTC One kulanıcıları kusuruma bakmayın
Adam haklı arkadaşlar HTC One ile ilgili bir bir konu açılıyor ama HTC One dışında herşey konuşuluyor. Yapmayalım böyle.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
nsren

nsren

Üye
Yaklaşık 2 haftadan beri zaten 4.3 kullanıyorum. :-) tabi ki Custom rom olarak :-)

• Beğen
nsren

nsren

Üye
O dediğin bende çeşit çeşit :oleyçünkü kullandığım rom Cm ve aokp tema desteği var. Ayrıca telefonda en ilgimi çeken şey ise telefona yeni gelen animasyonlar. Özellikleri saymakla bitmez. Fakat en ilgi çekici yanlardan birisi şu. Telefona Format atıyorum ( Full wipe) telefon yeniden açıldığından google Transport diye birşey sayesinde hiç bir şey yapmadan telefon en Son kullandığım hale geliyor. Duvar kağıdı dahil :oleytabi bunun için sağlam bir internet gerekiyor.

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
O dediğin bende çeşit çeşit :oleyçünkü kullandığım rom Cm ve aokp tema desteği var. Ayrıca telefonda en ilgimi çeken şey ise telefona yeni gelen animasyonlar. Özellikleri saymakla bitmez. Fakat en ilgi çekici yanlardan birisi şu. Telefona Format atıyorum ( Full wipe) telefon yeniden açıldığından google Transport diye birşey sayesinde hiç bir şey yapmadan telefon en Son kullandığım hale geliyor. Duvar kağıdı dahil :oleytabi bunun için sağlam bir internet gerekiyor.
keşke yanmda olsan da bna da öğretsen şu rom mom işlerini .s symbianda cfw den anlardm ama bundan anlamıyrm .s :dry:

• Beğen
Tepkiler: nsren
blacktalon

blacktalon

Üye
keşke yanmda olsan da bna da öğretsen şu rom mom işlerini .s symbianda cfw den anlardm ama bundan anlamıyrm .s :dry:
Rom isi kolay ama once root gerek romu heryerden bulursun ve flashlarsin pek bi zorlugu yok onemli olan guzel rom bulup kurmak

• Beğen
Tepkiler: nsren ve By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nsren
Invoke

Invoke

Üye
yaw istanbulda olan varsa buluşalım da romu bi öğretsin bana :D

Xperian olsaydı ben üşünmez anlatırdım hacı, bilmiyorum htc nasıl oluyor. Ama emin ol çok kaynak vardır, bu sitede ya da başka sitelerde her yerde bulursun, sadece google'ı kullanman gerek biraz :D
Bunlar Custom ROM ve Rootlu geliyorlar. Güvenlik açığı olmaması mümkün mü?

Mesela, ne gibi bir güvenlik açığı? Ne olacak ki? Herkes amma pinpirikli...

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve By_Casparov
nsren

nsren

Üye
Aynen ben de symbian da iki baya usta olmuştum. Android de de aynı seviyede geldim sayılır :scooter:htc konusuna bak. Sana yardımcı olabilecek birini tanıyorum. Bilgisayar üzerinden yardimci oluyor. Bana o yardimci oldu sağolsun.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bende gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani en azından 5.0a kadar gitmeyecek o telefon.
:koş:

Gitmesin, zarar etmezler ki 600liraya olanın en iyisi bu. Gmd alanların pişmanlık duyacağını sanmıyorum ben.Bu arada 4.3'ünüz hayırlı olsun ağalar :pro:

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve nsren
nsren

nsren

Üye
Teşekkür ederiz :-) :alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve Invoke
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Bilgiler için tesekkurler arkadaslar!
Benim kamera konusunda pek bir sikayetim yok acikcasi, sorun yok bende valla :)
Ama gelen Update ile bakacagim bende, umarim herkesin sikayetlerini karsilayan bir guncelleme olmustur :)

Üst Alt