Konu htc one guncelleme gmd degilHeryerden gmd sokarsaniz tabi laf yer o telefon
' cümlesinden çıkardığın anlam nedir bi açıklar mısın?Adam haklı arkadaşlar HTC One ile ilgili bir bir konu açılıyor ama HTC One dışında herşey konuşuluyor. Yapmayalım böyle.HTC One ne güzel 4.3 güncellemesi veriyor yenilikleri konuşmak varken yine GMD kullanıcıları her konuda kendi telefonlarını araya sokuyor.daha önce şikayet ettiğim tirilyon tane GMD konusu olduğu gibi şimdide lütfen HTC One konusunu kirletmeyin
dipnot:HTC One kulanıcıları kusuruma bakmayın
iyiymişYaklaşık 2 haftadan beri zaten 4.3 kullanıyorum. :-) tabi ki Custom rom olarak :-)
yeni batarya ikonunu göster bakem 
çünkü kullandığım rom Cm ve aokp tema desteği var. Ayrıca telefonda en ilgimi çeken şey ise telefona yeni gelen animasyonlar. Özellikleri saymakla bitmez. Fakat en ilgi çekici yanlardan birisi şu. Telefona Format atıyorum ( Full wipe) telefon yeniden açıldığından google Transport diye birşey sayesinde hiç bir şey yapmadan telefon en Son kullandığım hale geliyor. Duvar kağıdı dahil
tabi bunun için sağlam bir internet gerekiyor.keşke yanmda olsan da bna da öğretsen şu rom mom işlerini .s symbianda cfw den anlardm ama bundan anlamıyrm .sO dediğin bende çeşit çeşitçünkü kullandığım rom Cm ve aokp tema desteği var. Ayrıca telefonda en ilgimi çeken şey ise telefona yeni gelen animasyonlar. Özellikleri saymakla bitmez. Fakat en ilgi çekici yanlardan birisi şu. Telefona Format atıyorum ( Full wipe) telefon yeniden açıldığından google Transport diye birşey sayesinde hiç bir şey yapmadan telefon en Son kullandığım hale geliyor. Duvar kağıdı dahil
tabi bunun için sağlam bir internet gerekiyor.

Rom isi kolay ama once root gerek romu heryerden bulursun ve flashlarsin pek bi zorlugu yok onemli olan guzel rom bulup kurmakkeşke yanmda olsan da bna da öğretsen şu rom mom işlerini .s symbianda cfw den anlardm ama bundan anlamıyrm .s![]()
yaw istanbulda olan varsa buluşalım da romu bi öğretsin banaRom isi kolay ama once root gerek romu heryerden bulursun ve flashlarsin pek bi zorlugu yok onemli olan guzel rom bulup kurmak

yaw istanbulda olan varsa buluşalım da romu bi öğretsin bana![]()
Bunlar Custom ROM ve Rootlu geliyorlar. Güvenlik açığı olmaması mümkün mü?
Bende gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani en azından 5.0a kadar gitmeyecek o telefon.
![]()