Haber HTC One M8 Android 6.0 güncellemesi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC One M8 Android 6.0 güncellemesi yayınlandı
Darısı diğer firmaların başına :eller:

HTC’nin 2014’deki amiral gemisi modeli One M8 için beklenen güncelleme çıktı.


Google’ın geçtiğimiz Ekim ayında yeni işletim sistemi sürümü Android 6.0 Marshmallow’u yayınlamasının ardından, mobil cihaz üreticileri, güncellemeyi önceki modellerine sunabilmek için çalışmalara başladı.



Bu firmalardan biride Tayvan kökenli HTC oldu. HTC firması geçen yıl sunduğu One M8 ve bu yıl sunduğu One M9 modellerine Marshmallow güncellemesini sunabilmek için çalışmakta idi. Geçtiğimiz yılın en beğenilen modelleri arasında yerini alan One M8 modeli için HTC firması merakla beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladı. 2014 yılına damga vuran amiral gemisi sonunda beklenen güncellemeye kavuşmuş oldu. HTC One M8 modeline beklenen güncellemenin geleceği daha önce üst düzey yönetici Mo Versi tarafından Twitter üzerinden duyurulmuştu.



Yapılan bu açıklama sonrası kısa bir süre içerisinde beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan güncelleme 1 GB boyutunda ve 6.12.1540.4 sürüm numarasına sahip. Gelen güncelleme uygulama izinleri, batarya performansı, doze modu ve güvenlik yamaları gibi yenilikler içeriyor. Güncelleme şu an için ABD kullanıcıları için OTA üzerinden sunulurken 2016 yılının ilk aylarında da ülkemizdeki kullanıcılar için sunulması bekleniyor. HTC One M8 modeline sahip akıllı telefon kullanıcıları cihazlarının Ayarlar/Cihaz Hakkında/Yazılım Güncelleme bölümünden güncelleme kontrolünü gerçekleştirebilirler.
 


phasan

phasan

Üye
Darısı bizim Sony lerde
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt