Tacettinn Üye GalataSerhan' Alıntı: 520 Genişletmek için tıkla ... Hımm. 820 ile ilgili bi sorunu var ama ne.820 kullanan arkadaşlar sizlerde durum nedir ?
GalataSerhan' Alıntı: 520 Genişletmek için tıkla ... Hımm. 820 ile ilgili bi sorunu var ama ne.820 kullanan arkadaşlar sizlerde durum nedir ?
Tacettinn Üye GalataSerhan' Alıntı: Gösteriyim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kıskandım
GalataSerhan' Alıntı: Gösteriyim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kıskandım
ErenMSC Üye marslin' Alıntı: beyler sorunu çözdüm hafıza kartına değilde telefon hafızasına yükleyin clock hub u Genişletmek için tıkla ... Alaka yok Uygulama zaten guncellenerek kullanma açıldı.
marslin' Alıntı: beyler sorunu çözdüm hafıza kartına değilde telefon hafızasına yükleyin clock hub u Genişletmek için tıkla ... Alaka yok Uygulama zaten guncellenerek kullanma açıldı.
marslin Üye @Eren' Alıntı: Alaka yok Uygulama zaten guncellenerek kullanma açıldı. Genişletmek için tıkla ... bende güncellememe rağmen çalışmıyordu . bende telefondan kaldırdım uygulamayı. tekrar telefon hafızasına yükleyerek çalıştırdım
@Eren' Alıntı: Alaka yok Uygulama zaten guncellenerek kullanma açıldı. Genişletmek için tıkla ... bende güncellememe rağmen çalışmıyordu . bende telefondan kaldırdım uygulamayı. tekrar telefon hafızasına yükleyerek çalıştırdım
Tacettinn Üye marslin' Alıntı: beyler sorunu çözdüm hafıza kartına değilde telefon hafızasına yükleyin clock hub u Genişletmek için tıkla ... Hangi sorunu
marslin' Alıntı: beyler sorunu çözdüm hafıza kartına değilde telefon hafızasına yükleyin clock hub u Genişletmek için tıkla ... Hangi sorunu
marslin Üye Tacettinn' Alıntı: Hangi sorunu Genişletmek için tıkla ... açılınca hemen kapanma sorunu dostum . programı açınca hemen kapanıyordu ya telefon hafızasına yükleyine düzeldi bende
Tacettinn' Alıntı: Hangi sorunu Genişletmek için tıkla ... açılınca hemen kapanma sorunu dostum . programı açınca hemen kapanıyordu ya telefon hafızasına yükleyine düzeldi bende
Tacettinn Üye marslin' Alıntı: açılınca hemen kapanma sorunu dostum . programı açınca hemen kapanıyordu ya telefon hafızasına yükleyine düzeldi bende Genişletmek için tıkla ... O sorun bugün güncellemeyle çözülmüştü bende. Ben hava durumundan bahsediyorsun zannettim.
marslin' Alıntı: açılınca hemen kapanma sorunu dostum . programı açınca hemen kapanıyordu ya telefon hafızasına yükleyine düzeldi bende Genişletmek için tıkla ... O sorun bugün güncellemeyle çözülmüştü bende. Ben hava durumundan bahsediyorsun zannettim.
marslin Üye Tacettinn' Alıntı: O sorun bugün güncellemeyle çözülmüştü bende. Ben hava durumundan bahsediyorsun zannettim. Genişletmek için tıkla ... yok dostum ya bende güncelleme ile düzelmedi anca böyle düzeldi hava durumundan zaten iz yok
Tacettinn' Alıntı: O sorun bugün güncellemeyle çözülmüştü bende. Ben hava durumundan bahsediyorsun zannettim. Genişletmek için tıkla ... yok dostum ya bende güncelleme ile düzelmedi anca böyle düzeldi hava durumundan zaten iz yok
Tacettinn Üye marslin' Alıntı: yok dostum ya bende güncelleme ile düzelmedi anca böyle düzeldi hava durumundan zaten iz yok Genişletmek için tıkla ... Aynen bazıları hava durumunu kullanabiliyor. Bununla da yetinmeyip hava atıyorlar
marslin' Alıntı: yok dostum ya bende güncelleme ile düzelmedi anca böyle düzeldi hava durumundan zaten iz yok Genişletmek için tıkla ... Aynen bazıları hava durumunu kullanabiliyor. Bununla da yetinmeyip hava atıyorlar
marslin Üye Tacettinn' Alıntı: Aynen bazıları hava durumunu kullanabiliyor. Bununla da yetinmeyip hava atıyorlar Genişletmek için tıkla ... sorma ya sinir oluyorum ( etrafımda tanıdığım iki kişi windows phone kullanıyor ikisinede 8.1 i nasıl yükliyiceklerini ben anlattım ondan dolayı sinir olduğum biri olamaz çaktırma :ASdas )
Tacettinn' Alıntı: Aynen bazıları hava durumunu kullanabiliyor. Bununla da yetinmeyip hava atıyorlar Genişletmek için tıkla ... sorma ya sinir oluyorum ( etrafımda tanıdığım iki kişi windows phone kullanıyor ikisinede 8.1 i nasıl yükliyiceklerini ben anlattım ondan dolayı sinir olduğum biri olamaz çaktırma :ASdas )