Yine karizma bir şekil de geliyor telefon anlaşılan.. Ekran çerçevesi de G2 kadar inceltilmiş..Ön görünüşlerde benden
yok artık eğer böyleyse sönmüş olan telefon alma hislerim depreşir kıpraşır alırım ben bunuÖn görünüşlerde benden
yok artık eğer böyleyse sönmüş olan telefon alma hislerim depreşir kıpraşır alırım ben bunu

sesin yüksek çıkması bence önemsiz sıradan bi hoparlörde yeterli olurdu cihazın tipini kaydırıyor gibi öndeki hoparlörler
Kırmızı ve mavi beni benden alıyor resmensesin yüksek çıkması bence önemsiz sıradan bi hoparlörde yeterli olurdu cihazın tipini kaydırıyor gibi öndeki hoparlörler

Bu görüntüler gerçek mi? Gerçekse tasarım harika. Bittim resmen.Ön görünüşlerde benden

yapma hocam yav..hTC maalesef fotoğrafların fake olduğunu açıkladı![]()

hTC maalesef fotoğrafların fake olduğunu açıkladı![]()

sanki fotoğraflar gerçek gibi me geldi.Htc nin m8 de sanal tuş kullanacağını söylemişti. Ve de tasarım yukarı da ki arka fotoğraf ta ki tasarıma uyuyor..hTC maalesef fotoğrafların fake olduğunu açıkladı![]()
üstadım "kılıfına uydurma" ve "kaçak" "kurnazlık" bizim ülkeden sorulurO değilde bu fotoğrafları Türkiye ve bir çok dünya ülkelerinden önce yayınlayan biz olduk sanırım Fena hızlıyız![]()