HTC U11 EYEs tanıtılmadan önce resmiyete kavuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC U11 EYEs tanıtılmadan önce resmiyete kavuştu
HTC tarafından 15 Ocak tarihi itibariyle resmi olarak tanıtılacağı sızdırılan U11 EYEs modelinin tüm teknik özellikleri Evan Blass tarafından kamuoyuna sızdırıldı.


Mobil departmanı Google tarafından satın alınan Tayvan merkezli HTC firmasının 15 Ocak tarihinde gerçekleştireceği bir etkinlik kapsamında U11 EYEs isimli telefon modelini tanıtması bekleniliyor. Şirkete yakın olan kaynaklar tarafından elde edilen bilgilerle ortaya çıkan bu sızıntı haberiyle birlikte sabah karşınızda olurken, cihazın tanıtım etkinliği hakkında bilgiler sunmuştuk.



Basına sızan bu haber sonrasında sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass harekete geçerken, bu modelin 15 Ocak 2018 tarihinde tanıtılacağının doğru olduğunu ve basın görselleri ile cihaza ait teknik detayların sızdırıldığı belirtti. HTC U11 EYEs isimli modelin 6 inç genişliğinde olan Super LCD3 ekran teknolojisi üzerinde şekilleneceği belirtilirken, gücünü ise sekiz çekirdekli Snapdragon 652 işlemcisi ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellekten alacağı düşünülüyor.
64 GB kapasitesindeki depolama alanıyla birlikte karşımıza çıkacak olan cihazın hafızası MicroSD kart yuvası aracılığıyla arttırılabilecekken, USB-C portuyla giriş yapılacağı ve enerjisini ise 3930 mAh kapasitesindeki bataryanın sağlayacağı belirtiliyor. IP67 sertifikası sayesinde su geçirmez bir yapıya sahip olacağı belirtilen cihazın Android Nougat işletim sistemi ve Edge Sense arayüzü üzerinde şekilleneceği söyleniyor.



Siyah, kırmızı ve gri renk seçenekleri bulunacağı açıklanan cihazın fiyat etiketinin ise 420 Euro olması ön görülüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Güzel haber
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt