HTC M8’in ilk canlı fotoğrafı sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
HTC M8’in ilk canlı fotoğrafı sızdı
Htc nin beklenen amiral gemisi çıkmadan önce dedikodular ile gündeme devam ediyor. Şimdi ise M8 e ait olduğu söylenen bir fotoğraf sızdırıldı.

HTC M8 ya da One 2 olarak adlandırılan cihaza ait olduğu iddia edilen fotoğrafa baktığımızda ise arka tarafta iki farklı kamera yer aldığı görülüyor. Çift LED flaşlı kameranın hemen üzerinde bulunan yerinparmak izi okuyucu sensörüolmadığı görülüyor.

M8 in diğer özellikleri ise ;Snapdragon 800, 5" 1080p ekran, UltraPixel kamera (4MP'den daha yüksek olduğu tahmin ediliyor), 2 GB RAM, 2900 mAh batarya özelliklerine sahip olarak gelmesi bekleniyor.

Ön yüzey fotoğraflar için @boran9999 a teşekkürler..

Son düzenleme:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler. Snapdragon 800 ile gelirse bir olayı olmaz.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
iki kamera mı :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
İki kamera ve iki flaş gördüm sanki.
HTC hayranları alır. (Ben hariç. )

0MG90

0MG90

Üye
Açıklamalar da zaten çift flaş ve çift kamera olduğu yazıyor.
Okumadım :) sadece foto bakıp geçiyorum ben :)Htc ultrapiksel kameradan vazgeçemedi hala ya
Görüntü kalitesi iyi ama güneş istiyor bu kamera karanlıkta hüsran

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Okumadım :) sadece foto bakıp geçiyorum ben :)Htc ultrapiksel kameradan vazgeçemedi hala ya
ne kadar da okumayı seven bir milletiz :) Belki bu sürüm de düzeltmeler yapılmıştır. Telefonu bekleyip göreceğiz. Ama çıkacak olan s5 in özellikleri ile kıyaslarsak altta kalıyor M8

0MG90

0MG90

Üye
ne kadar da okumayı seven bir milletiz :) Belki bu sürüm de düzeltmeler yapılmıştır. Telefonu bekleyip göreceğiz. Ama çıkacak olan s5 in özellikleri ile kıyaslarsak altta kalıyor M8
S800 lü telefon çıkarmada geride kaldı HTC

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
fotoğrafya zaten iki kamera yazıyor :hmmm

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Snapdragon 800 AB versiyonu ile gelecek. Diğer S800'lerden daha hızlı bu versiyon.

Kerim.

Kerim.

Üye
O ustteki parmak izi okuyucusu bence.iki kamera pek mantikli gelmedi

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Kamera hakkında şöyle bir yazı var:

...Deep Focus olarak isimlendirdiği ve 3 boyutlu çekim yapan kameralardaki teknolojiden yararlanarak fotoğraf çekimi esnasında ortamın derinlik haritasını çıkartabilen kamera odaklanma zamanını ortadan kaldırıyor.

Bastığınız anda odaklamayı beklemeden fotoğraf çekimi yapabilen sensör, çekim sonrasında odak noktasının tekrar ayarlanabilmesine de olanak veriyor. Böylece objenin öne çıkartıldığı, arka tarafın bulanık görüldüğü Bokeh efekti verilmiş fotoğrafların cep telefonu ile çekilebilmesi de mümkün oluyor.

2 adet 1/4" 5MP (1.4 µm) sensörden oluşan kamera sistemi, toplamda 13MP çözünürlükte fotoğraflar elde edilmesine de olanak veriyor. Sistem sadece fotoğraflarda değil videolarda da sonradan odaklamaya izin veriyor oluşu ile sınıfında fark yaratacak gibi duruyor. Eğer uygun alt yapı sağlanırsa 13MP çözünürlükte saniyede 24 resimin kaydına da izin veren sensörlerin 4K video çekiminde 30 Kare/sn ve üzeri değerlere ulaşması da olası.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4 ve TeknoÖmer
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
htc yine karizma üzerinden satış yapmayı planlıyor hergalde :hmmm

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
M8 in kamerasın dan mı bahsediyoruz ?

Yukarıda ki özellikler Toshibanın kamerasına ait. HTC M8'inde bu kamerayı kullandığı söyleniyor. Zira mobil platformlar için hazırlanmış başka bir "çift kamera" yok. Yani HTC kullanırsa bunu kullanacak.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda ki özellikler Toshibanın kamerasına ait. HTC M8'inde bu kamerayı kullandığı söyleniyor. Zira mobil platformlar için hazırlanmış başka bir "çift kamera" yok. Yani HTC kullanırsa bunu kullanacak.
Valla eğer bunu yapabilecekse helal olsun derim.

Bu arada htc nin sanırım Evo 3D adın da modelin de de çift kamera var. Yukarıda ki özellikler o telefonda da mevcut mu ?

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Üst Alt