HTC evo 3D ve LG optiums 3D sizce hangisi , neden ???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi ?

• LG optimus 3D

Kullanılan: 22 22.7%
  • HTC evo 3D

Kullanılan: 75 77.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
cerdar83

cerdar83

Üye
Kesinlikle LG Optimus 3D... Uzun zamandır araştırıyorum fiyatı bi düşse alacağım.
Evo 3D için karşılaştırmalı şu videoya bak derim
LG ekran renkleri daha canlı daha gerçekçi iki telefonu da yanyana görünce bariz belli.
Arkadaşımda var bazen alıp 3D video izliyorum mükemmel... HTC Evo 3D bana göre Optimus 3D ile denk değil test sonuçları ortada görüntü kalitesi bu videoda bariz ortada. Evo 3D'nin fiyatı kısa sürede 600 TL birden düştü zaten açıkçası bekliyordum o parayı haketmiyordu alanlara geçmiş olsun şuan Optimus ile kafa kafaya gidiyor fiyatları.
Cihaz daha yeni 2.3'e geçti biliyorum ama LG firmasından Optimus 3D için Android 4.0 Ice Cream Sandwich çıkacağına söz geldi. Bence Optimus 3D...

deveci82

Üye
sen bi htc kullan sonra daha başka tlfon kullanabilecenmi :D

william75

william75

Üye
Optimus 3D'nin performans skorlarını hepimiz biliyoruz. Evo3D malesefki yaklaşamıyor.. Şu an piyasadaki en iyi 3.cihaz Optimus 3D'dir.

kesinlikle Htc iyi bir marka olabilir ama 3D'de Optimus 3D çok daha iyi performans sergiliyor.

cerdar83

cerdar83

Üye
kesinlikle Htc iyi bir marka olabilir ama 3D'de Optimus 3D çok daha iyi performans sergiliyor.

Bunu Kabul Edemeyen HTC kullanıcıları Evo 3D ile Optimus 3D'yi görerek kıyaslasalar hak verirler. Tamam Sense arayüzü güzel diğer cihazları da güzel olabilir ama sadece bu iki cihazı baz alıp, firma genellemesi yapmadan ve ortak özellikleri değerlendirdiğinde Optimus 3D fark atıyor.

Masha

Masha

Üye
Lg Optimus 3D ve HTC Evo 3D'yi karşılaştırmam bile, HTC ürünleri kaliteli olabilir ama hep sorunlu, pil ömrü olsun servis olsun 0..
Optimus 3D ise Android 2.2 Froyo'dan bi vazgeçemediler, güncelleme hep ileri tarihe ertelendi, buda eksilerinden..

c_green_1907

Üye

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu nasıl bi karşılaştırma tabi evo

Necmati

Necmati

Üye
Htc Evo 3D kesinlikle

Hem Kalite
Hem Daha Hızlı Optımus'a göre
Daha iyi bir görüntü kalitesi
daha iyi bir dokunmatik ekran

saymakla bitmicek kadar iyi ve kesinlikle EVO

whymee

whymee

Üye
herkez lg lg demiş ama anket öle demio 50 kişi evo 16 kişi lg demiş kardeşim ben uzun zamandır takip ediyorum ben 1 aya evo 3d alcam telefon mükemmel bişey gidip lg alma pişman olursun ama almadan önce git media markete ikisiini eline al iyice bi karşılaştır hoşuna gideni al derim ama ben evo alıcam ..

Necmati

Necmati

Üye
Optimus diyenlere şaşıyorum ya belliki hiç HTC kullanmamışlar

hunkar159

hunkar159

Üye
DLNA diye birsey acaba optimusta varmi? hic baglanti yokken tv de medya oynatmak harika oluyorda!!!! optimus daha iyi ama ben tercihimi coktan yaptim hemde ucuza aldim bu yönden de evo daha iyi

must2323

Üye
arkadaşlar lg optimus 3d kullanıcısıyım. ama htc evo 3d de kullandım iki gün. iki telefonu da epeyce kıyasladım. kesinlikle lg diyorum. htc saglam telefonlar yapabilir ama 3d konusunda lg den çok eksiği var. çok memnunum telefondan. iki boyut video çekerken 5 dk lık video 670 mb tutuyor. 1080p çekiyor ki bu iki boyutta. işlemci ye gelince htc 1.2 ghz lg 1 ghz ama htc lg'nin yanına bile yaklaşamıyor. çift çekirdek çift kanal çift bellek gibi bi avantajı var lg nin. daha sayamadıgım bir sürü özellik. lg den şaşmayın derim..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

deveci82

Üye
çift çekirdrk olması iyi demişsin de optimus 3D de çift çekirdek..

kardeş lg android 2.2 var 2.3 ü yeni güncelliyo ve çok yavaş menü geçişleri ama htc 2.3.4 sürüm var ve 4.0 ı güncelleyecek ayrıca htc sense arayüz ile 1 adım önde bende lg kullanıyorum ama htc daha iyi bunu kabullenin

mesut1979

Üye
lg kullanmadim ama htc evo 3d yi yaklasik 3 haftadir kullaniyoruz ve baya bir güzel telefon, takilma ne yok telefonda acayip hizli sense arayüzü yeter bile insana ,lg ye gelince acikca söyleyim pek fazla güvencim yok bu markaya duydugum ve okudugum kadariyla cok restart atan ve hatalari olan bir markaymis onun icun yzak durdum ld den.

abandonware

abandonware

Üye
valla bendede evo 3d var ve baya memnunum. Size tavsiyem ufak tefek şeylerde çok fazla takılmayın iki teflon arasında nokta-virgül fark var yani çok küçük şeyler için yarım ton yorum ve fantazi yapmaya deymez hangi telefonu denk getirirseniz alın, hiç öemli değil. sonuçta 1 - 1,5 yıl kullanıp yenisini alacaksınız...

Bir akrabamda LG Optimus 3D var bendede Evo 3D. Kıyaslayınca ikiside yeterince şahane ve lüks geliyor. Fakat LG gerçektende yazılım bakımında baya geriden geliyor, güncellemeleri baya bir geciktiriyor(muş). Fakat bu konularla içli dışlı oana bir telefoncuya sordum, iki markanında alınmaya değmez olduğunu en iisinin Samsung olduğunu söylüyor. Satın alacaksan 3D olup olmamasına takılma sonuçta bir hafta sonra oda sıradanlaşıyor.

mastekler

Üye
Bende htc sesation var çok memnunum lg yanına yaklasamiyor android 4.0 ve sensey 3.6 ara yuzu var güncelledim oyunları çok daha güzel oynatiyo internete çok hızlı giriyo

krocan90

Üye
heyçtisi tabikide :D

B2Production

B2Production

Üye
direk kamera ve video çekimine göre değerlendirmeyin arkadaşlar evo daha iyi lg den

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
LG nin son çıkardıgı telefon daha iyi evo dan

---------- Eklendi @ 19:30:29 ---------- Yazıldı @ 19:18:05 ----------

---------- Eklendi @ 19:32:25 ---------- Yazıldı @ 19:30:29 ----------

[video=youtube;uBA_gAh-pg4]http://www.youtube.com/watch?v=uBA_gAh-pg4&feature=player_embedded#![/video]

---------- Eklendi @ 19:34:03 ---------- Yazıldı @ 19:32:25 ----------

LG ''3D'' arayüzü kullanmakta ama EVO da normal sense arayüzü var (sense arayüzü bana göre en karışık arayüz alışamadım bir türlü )

deveci82

Üye
lg ile htc yi nasıl kıyaslıyorsunuz anlamış değilim htc yi ancak iphone ve samsung la kıyaslayabilirsiniz, lgde ekran kalitesi yok