HTC evo 3D ve LG optiums 3D sizce hangisi , neden ???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi ?

• LG optimus 3D

Kullanılan: 22 22.7%
  • HTC evo 3D

Kullanılan: 75 77.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
HTC öne geçti LG geriden takip ediyor sayın forumcular bakalım görelim hangisi kazanacak...:kop::ehe:kop::ehe

scven

scven

Üye
HTC güzel bencede HTC evo 3D almayı düşünüyorum en yakın zamanda... :alkis

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
her iki telefonu az da olsa inceleme yaptıgımda ucuz ve 3D arayüz sayesinde LG optimus 3D yi seçerim . LG optimus ''tiriDi'' 2.3 güncellemesi 3D arayüzlü olacagı için geç kaldı ama , android 2.2Lİ 3D arayüzlü optimus 3D şuan için performans açısından daha iyi..imzamda da yazdım Çift Çekirdeğin Ötesinde, Tri Dual Teknoloji: Çift Çekirdek, Çift Kanal, Çift Bellek....LG OpTiMuS TiriDi..:good:

Khenhee

Khenhee

Üye
Evo 4D çıktı onu tercih ederim :)

burhankul

Üye
selam arkadaslar bende htc evo 3d var yeni aldim inanilmaz guzel lg optimus 3d aarkadasimda var yanyana kiyasladik internet hizini ayni wlan la htce fark atiyor tabiki htc

JazzLe

JazzLe

Üye
Lg optimus black kullanıyotum ama şu yüzden htc derim arka kapağı tarafı çok hoşuma gidiyor, şu yüzden optimus 3d derim biraz daha ekonomik

bodegas

bodegas

Üye
belki herşey için daha erken ama bir bu iki telefondan hangisini seçerdiniz ve neden ki bir nedeni olmalı.:allalla:

----------Eklendi @ 02:50:58 ---------- Yazıldı @ 02:35:12 ----------

Bence yeni deneyimine htc ile başla ve lg ile arasında olan dagları gör ben htc kullanıcısı olarak soyluyorum almadan önce 2 kere düşün aynı kaliteyi bulamazsın :)

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
HTC evo 3d .. 3d olarak optimus 3D ile bezerlik gösteriyor gibi demi ama oo cihaz arasında büyük farklar var...
Farklar şunlar :
1. optimus 3D 3D arayüze sahib ama evo 3D normal sense ara yüzü kullanmakta...(LG nin güncellemede ki gecikmesi bu yüzden telefon için 3D arayüz hazırlıyor 3D telefon'un farkı olsun diye.)
2. LG optimus 3D çift çekirdek işlemci kullanmakta ama bunun yanında çift kanal ve çift bellek te kullanıyor PC lerde gördügünüz DDR2 ramlerden bahsediyorum...EVO sadece çift çekirdek kullanmakta... başka bişi yok..
3.LG optimus 3D daha uygun olarak geliyor ve daha iyi performans sunuyor iki telefonun ismi 3D ama aralarıda ki bu farklar LG yi 1. sıraya sokuyor... bazı karşılaştırma sitelerinde LG nin ne kadar önde oldugunu görmek zor degil inceleyin ve görün...HTC evo 3D kötü bir telefon degil ama LG optimus 3D kadar da iyi degil...

----------Eklendi @ 13:30:51 ---------- Yazıldı @ 13:29:38 ----------

• Beğen
Tepkiler: y n s c n

tween34

Üye
lg optimusta 3d filmi tek kişi izlerken htc de bu sayı 2 kişiye çıkıyor diye okudum, hem htc nin ekran çözünürlüğü daha yüksek ayrıca htc sense faktörü çok önemli. Ben de htc evo 3d almayı planlıyorum 1 haftaya kadar :)

rdeniz5555

Üye
hiçbiri samsung al

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus 3D'nin performans skorlarını hepimiz biliyoruz. Evo3D malesefki yaklaşamıyor.. Şu an piyasadaki en iyi 3.cihaz Optimus 3D'dir.

• Beğen
Tepkiler: william75
william75

william75

Üye
Optimus 3D bence, DDR2 ram farkı var :)

deveci82

Üye
htc evo 3d derim.

----------Eklendi @ 14:42:32 ---------- Yazıldı @ 14:39:16 ----------

neden htc çözünürlùlük iyi, ön kamera iyi, çift çekirdek olması iyi ayrıca internette sayfa ekrana sığmazsa uygun boyutta ekrana uyarlayıp kolay kullanım sağlıyo. Yani sayfayı sağa sola çekmenize gerek kalmıyo

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu gibi skorlar kimin üstün olduğunu gösteriyor;

william75

william75

Üye
htc evo 3d derim.

----------Eklendi @ 14:42:32 ---------- Yazıldı @ 14:39:16 ----------

neden htc çözünürlùlük iyi, ön kamera iyi, çift çekirdek olması iyi ayrıca internette sayfa ekrana sığmazsa uygun boyutta ekrana uyarlayıp kolay kullanım sağlıyo. Yani sayfayı sağa sola çekmenize gerek kalmıyo

çift çekirdrk olması iyi demişsin de optimus 3D de çift çekirdek..

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
çift çekirdrk olması iyi demişsin de optimus 3D de çift çekirdek..

işte kardeşim klavyesi olan yazıyo adamın bişey bildiği yok optimus sadece çift çekirdek değil çift kanal çift bellek sen çift çekirdek olduğunu bile bilmiyosun gerçi. :D

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Htc Sense bile htc yi alman için başlı başına bir sebep bence :)