HTC evo 3D ve LG optiums 3D sizce hangisi , neden ???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi ?

• LG optimus 3D

Kullanılan: 22 22.7%
  • HTC evo 3D

Kullanılan: 75 77.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
HTC evo 3D ve LG optiums 3D sizce hangisi , neden ???
belki herşey için daha erken ama bir bu iki telefondan hangisini seçerdiniz ve neden ki bir nedeni olmalı.:allalla:

----------Eklendi @ 02:50:58 ---------- Yazıldı @ 02:35:12 ----------

ilk cvpda benden olsun LG optimus 3D fiyat olarak LG ucuz olacaktır HTC evo da çok gzl ama hiç HTC deneyimim olmadı LG de ise 2 telefon eskittim :evet:

nonamex

Üye
LG diyorum, HTC'nin telefon tasarımınlarını beğenmiyorum açıkçası ve LG'ye sempatim var :ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bence HTC EVO 3D

• Beğen
mobilegeek

mobilegeek

Üye
HTC'nin işlemci hızı ve şarjı ömrü daha yüksek; fakat 3D kaydı sadece 2 MP'lik kalitede yaparken Optimus 3D 5 MP'lik 3D kayıt yapabiliyor. Ayrıca Optimus 3D 3 boyut teknolojisine sahip ilk smartphone olarak göze çarpıyor.

• Beğen
technoblue

technoblue

Üye
kalite, tasarım ve uygun olacağını düşündüğüm fiyatı sayesinde benim tercih ve tavsiye edeceğim smartphone lg optimus 3d olurdu.

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
Tasarım,fiyat,şarj süresi,nova display,ön kamera ve android gıbı ozellıklerınden dolayı lg optımus black ten cok memnunun 3D nınde bundan pek farkı olmayacagını dusundugum ıcın optımus 3D dıyorum

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım,fiyat,şarj süresi,nova display,ön kamera ve android gıbı ozellıklerınden dolayı lg optımus black ten cok memnunun 3D nınde bundan pek farkı olmayacagını dusundugum ıcın optımus 3D dıyorum

MAx 500 Tl vardı bende yoksa bende LG optimus Black alacaktım...ama Giodanda memnunum...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC'nin işlemci hızı ve şarjı ömrü daha yüksek; fakat 3D kaydı sadece 2 MP'lik kalitede yaparken Optimus 3D 5 MP'lik 3D kayıt yapabiliyor. Ayrıca Optimus 3D 3 boyut teknolojisine sahip ilk smartphone olarak göze çarpıyor.

HTC EVO 3D 3d kaydını 2 Mplik kamerayla değil 5 mplik kamerayla yapıyor. Yani Optimus 3D ile aynı. Üstelik Optimus 3D ilk çıkan 3Dli telefon olması artı bi özellik değildir. Mesela Optimus 2X de ilk çıkan çift çekirdekli telefon ama SII ve Sensation'un yanında fıs kalıyor. Yani ilk çıkması bi avantaj değildir. Ve son olarak LG güncelleme desteğine fazla önem vermiyor. Hâlâ Optimus 2X'e Android 2.3 getiremediler. Telefon sürünüyor. Ve Türkiye'de satışa çıkmadı. Yani teknik servis desteği sorun olur. :oke:

----------Eklendi @ 21:25:23 ---------- Yazıldı @ 21:23:20 ----------

HTC EVO 3D 3d kaydını 2 Mplik kamerayla değil 5 mplik kamerayla yapıyor. Yani Optimus 3D ile aynı. Üstelik Optimus 3D ilk çıkan 3Dli telefon olması artı bi özellik değildir. Mesela Optimus 2X de ilk çıkan çift çekirdekli telefon ama SII ve Sensation'un yanında fıs kalıyor. Yani ilk çıkması bi avantaj değildir. Ve son olarak LG güncelleme desteğine fazla önem vermiyor. Hâlâ Optimus 2X'e Android 2.3 getiremediler. Telefon sürünüyor. Ve Türkiye'de satışa çıkmadı. Yani teknik servis desteği sorun olur. :oke:

EVO 3D SII ile kıyaslayanlar var ama Optimus 3D'de böyle bi şey mümkün değil.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Amacım kimseyi kötülemek değildi. Sadece önemli olan birkaç şeye değindim. İyi forumlar.:oke:

----------Eklendi @ 21:27:11 ---------- Yazıldı @ 21:25:23 ----------

Ve artı olarak EVO 3D'de 2D/3D istediğin zaman değiştirebiliyorsun. Bence harika bi özellik ve telefona ve sana hava katar.:ehe D.H'de videosunu izleyebilirsin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: krocan90, @.r.g., moazzad ve 1 kişi daha
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Evo 3D 2 Mp baskı boyutunda çekiyor sanıyordum :allalla: aaaa :ah

mobilegeek

mobilegeek

Üye

----------Eklendi @ 21:25:23 ---------- Yazıldı @ 21:23:20 ----------

EVO 3D SII ile kıyaslayanlar var ama Optimus 3D'de böyle bi şey mümkün değil.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Amacım kimseyi kötülemek değildi. Sadece önemli olan birkaç şeye değindim. İyi forumlar.:oke:

----------Eklendi @ 21:27:11 ---------- Yazıldı @ 21:25:23 ----------

Ve artı olarak EVO 3D'de 2D/3D istediğin zaman değiştirebiliyorsun. Bence harika bi özellik ve telefona ve sana hava katar.:ehe D.H'de videosunu izleyebilirsin. :oke:

The Evo 3D has as its primary a dual 5-megapixel setup at 2560х1920 resolution, though 3D stereoscopic photos are captured at quality equating to around 2-megapixels.

Yabancı bir karşılaştırma sitesinde okumuştum ben zaten. Burada da dediği gibi 2MP'lik kalite ile stereoskopik fotoğraf çekimi yapabiliyor HTC Evo 3D.

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
htcden şaşmayın

• Beğen

McCeNe

Üye
lg optimus black kullanıyorum ve çok memnunum. optimus 3d de kullanıcıları fazlasıyla mutlu edecektir diye düşünüyorum. o yüzde benim tercihim optimus 3d

• Beğen