HTC Evo 3D Kullanıcıları Klübü-Tüm Evo'cular buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mooncrown_ksk

Üye
evo 3d kulübünde bende varım.

• Beğen
Tepkiler: abandonware

kingertuz

Üye
yakinda jelly bean guncelleqsdirme gelebilirmis

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşlar jelly bean genel olarak ne zaman dağıtıma başlayacak ?

virus19

virus19

Üye
Daha gelip gelmeyeceği belli değil bana sorarsanda geleceğine inanmıyorum çünkü HTC birçok telefonu piyasaya sürdü artık yavaş yavaş evodan desteğini çeker

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Daha gelip gelmeyeceği belli değil bana sorarsanda geleceğine inanmıyorum çünkü HTC birçok telefonu piyasaya sürdü artık yavaş yavaş evodan desteğini çeker

Yok zaten ben evo icin sormadım genel olarak dedim..

çıkss

Üye
telefonum htc evo 3d ve android ics sürümünü kullanıyorum dün telefonumu sorunsuz bir şekilde rootladım.. fakat rom manager yüklediğimde bu uygulamayı açıp FLASH CLOCKWORKMOD RECOVERY i şeçtiğimde AN ERROR OCCURRED WHİLE ATTEMPTİNG TO RUN PRİVİLEGED COMMANDS yazdı.. öncelikle bunun sebebi ne olabilir. Ve telefonun rootlu olduğunu nasıl anlarız. Yardimlarinizi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

telefonum htc evo 3d ve android ics sürümünü kullanıyorum dün telefonumu sorunsuz bir şekilde rootladım.. fakat rom manager yüklediğimde bu uygulamayı açıp FLASH CLOCKWORKMOD RECOVERY i şeçtiğimde AN ERROR OCCURRED WHİLE ATTEMPTİNG TO RUN PRİVİLEGED COMMANDS yazdı.. öncelikle bunun sebebi ne olabilir. Ve telefonun rootlu olduğunu nasıl anlarız. Yardimlarinizi bekliyorum

çıkss

Üye
yardım edecek kimse yokmu???

yckoc2004

Üye
Benide yazın bende 9 aydır EVO 3D kullanıyorum.
Htc EVO 3d cihazının usb girişin olduğu sol yan boyunca ekranı cepe çevre saran siyah metal kasanın tüm sol panel boyunca ekrandan ayrildigini gördüm. Bu sorun genel.mı donanım.haberde bu konuda dertli çok arkadaş gördüm ve bende bu sorunu yaşayan arkadaşları bir çatı altında toplamak için ilk defa konu açtım . Htc EVO 3d siyah metal kasanın ekrandan ayrılması şeklindeki konu altında sorunu olanlar yazsın lütfen.

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
benide yaz

virus19

virus19

Üye
Arkadaşlar bu kasadan elinde olan varmı yada nerden bulabilirim?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Selam arkadaşlar bizde jely bon güncellemesi alacakmıyiz acaba

PerfectGetAway

Üye
Cihaz 10 Üzerinden 15 alır Camera Önemli Değil Fakat İşlemci Süper

by_mecho

by_mecho

Üye
Benıde Kullanıcılara ekleyebilrsin (:

hakancoskun35

Üye
Arkadaşlar HTC EVO 3D unlock olmuyor Failed:unlocktoken check failed diye hata akıyorum.Nasıl unlock yapabilirim.

engin_ex

engin_ex

Üye
benide yazın:D HTC hastası yaptı arkadaş adamı...

hcssndl

Üye
benim abim kullanıyor

virus19

virus19

Üye
arkadaşlar birşey soracağım sizde de arayan aranan resimleri bulanık görünüyor mu

kaan_187

Üye
benide ekleyin

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
arkadaşlar birşey soracağım sizde de arayan aranan resimleri bulanık görünüyor mu

resim boyutu kucukse yapıyor onu bende de bazı isimlerde var kendın elle duzeltebilirisin :)

Üst Alt