HTC Evo 3D Kullanıcıları Klübü-Tüm Evo'cular buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ömnb

ömnb

Üye
Bugün bende HTC Evo 3D Kullanıcısı Oldum Kulube Benide Yazarsanız Sevinirim...

ömnb

ömnb

Üye
teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Htc nin ics 4.0 son guncellemesimi :(( gelirmi yenisi ki

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Hayirlisi bakalm ya ben bi app ariyorum play storda duzgununu bulamadm kiz.gelio ekrani temizlio su sokuo gidio felan :) onu bilen varmi playstordakiler dandik

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Hayirlisi bakalm ya ben bi app ariyorum play storda duzgununu bulamadm kiz.gelio ekrani temizlio su sokuo gidio felan :) onu bilen varmi playstordakiler dandik

:hmmm hiç öyle birşey görmedim ben... fakat cam kıran uygulamalar var:

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Bundan var bende kucuk cocuklar telefonu usteyince verme durumu oldugunda yapiyorum ise yariyor :)

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bundan var bende kucuk cocuklar telefonu usteyince verme durumu oldugunda yapiyorum ise yariyor :)

küçük çocuklar isterse "fake battery" uygulamasını kullan; tuş kilidini açtığında batarya % 5 kaldı diyor :)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Walla :) cocuklar bile kanmiyor artik eskiden boyle miydi cocuga vermemek icin uygulama ariyoruz vay arkadas :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2 ve abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Walla :) cocuklar bile kanmiyor artik eskiden boyle miydi cocuga vermemek icin uygulama ariyoruz vay arkadas :)

:evet: evet ya harbiden :) benim arkadaşlarda durmadan kurcuklamak istiyorlar :)

- - - Eklendi - - -

eee, telefonununda sevmediğin bir özellik varmı? maksat muhabbet edelim :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ya bişey sorcam bu uygulamalari saklayan bi program var mi benim de kardeşim falan sürekli oynamak istiyo bide ben yurtta kalıyorum ki önümüzdeki hafta da okul başlıyor herkes gelip oyun oynamak istiyo mesela fotoğraflari saklamak için var bi tane..Var mıdır böyle bi şey?

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Ya bişey sorcam bu uygulamalari saklayan bi program var mi benim de kardeşim falan sürekli oynamak istiyo bide ben yurtta kalıyorum ki önümüzdeki hafta da okul başlıyor herkes gelip oyun oynamak istiyo mesela fotoğraflari saklamak için var bi tane..Var mıdır böyle bi şey?

* fotoğrafları ziplersen bakamazlar
* program ile dostalarını kitleyebilir, uygulamalara şifre koyabilir, fotoları gizleyip, anonim mesajlaşabilirsin :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
* fotoğrafları ziplersen bakamazlar
* program ile dostalarını kitleyebilir, uygulamalara şifre koyabilir, fotoları gizleyip, anonim mesajlaşabilirsin :oke:

Bu söylediklerinin hepsini biliyorum zaten de benim merak ettiğim uygulamalar oyunlar vs. Bunların uygulamalar menüsünde görünmemesini sağlayan bi program var mi ?

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bu söylediklerinin hepsini biliyorum zaten de benim merak ettiğim uygulamalar oyunlar vs. Bunların uygulamalar menüsünde görünmemesini sağlayan bi program var mi ?

yine aynı program yapabiliyor fakat root gerektiriyor :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2

Üst Alt