abandonware
Üye
iyi olmuş bu konu teşekkürler![]()
Forumda aradığınız şekilde programlar mevcut. Cihazımız Root'lu olmalı ama.iyi akşamlar htc evo için app2sd çalışan pro lazım tel hafızası dolduğu için yükleme kabul etmiyo yüklediğim app2sd hiç biri direk hafızaya pro göndermiyo htc evo için çalışan tel hafızasını sd karta gönderen pro var mı tşk. iyi akşamlar
iyi olmuş bu konu teşekkürler![]()
Root cihazı garantiden çıkarır. Yapmak için farklı yöntemler vardır. Bazen bilgisayar üzerinden yapılır bazen programla. Bu cihazdan cihaza farklılık gösterir. Evo 3D'de durumu tam olarak bilmiyorum.root nasıl yapılıyo cihazı garanti dışı bırakır mı menü den nasıl yapmalıyım ki root işlemi gerçekleşsin işlem pro gerektirir mi tşk.
arkadaslar ben htc evo 3 d aldım daha dogrusu nokıayayı bırakıp htc ye gectım ama alısamadım bır turlu daha telefonda androıd market yok play store yok nerde dır bunlar yoksa sılınmısmıkı yardımcı olurssanız sevınırım
forumdaki android genel bölümüne konu aç.Tam senkronizasyon için HTC Sync programı gerek, ama bunun dışında temel ihtiyaçlar için, yani dosya aktarımı vs. ihtiyaçlar için programa gerek yok, direk cihazı bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz.arkadaşlar merhababende de bu telefondan var . yeni bi usb bağlantısı yapmak için kablo aldım ve nasıl yapacağımı bilmiyorum . biraz araştırdım ve program filan gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Oyunu ararken Evo 3D yazarak arayın. Birde şuradaki oyunları denermisiniz ayrıca:Yav ben evo 3d ti gecen yil mayista aldm tmam telefon ii guzelde arkadas cikan oyynlarin hcbirimi uyumlu olmaz yaa... Ne fifa ne pes param olsa dakka bklemicem degistrcm ama fakirlign gozu kor olsnn .... Yoke mu uyumlu kaliteli oyunlar blen