HTC Evo 3D Kullanıcıları Klübü-Tüm Evo'cular buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar kusuruma bakmayın forumda ban yemiştim, sorularınızı cevaplayamadım şimdi ise forumla ilgilenemediğim için cevaplayamıyorum:( grubu çokta rağbet görmediği için kapatıyorum, en azından güncelleme yapamayacam, siz burada yazsşın isterseniz; daha nice konularda görüşmek dileğiyle :bye:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Madem arkadaşımız ilgilenemeyecek yapabileceğimiz bir şey yok. Umarız aramıza döner.
Diğer üyeler şikayet ve önerilerini bana bildirebilirler. Konuyu ve klübü olabildiğince canlı tutmaya çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: abandonware

dawstr

Üye
merhaba arkadaşlar.bende uzun zamandır evo 3D kullanıyorum ama telefonuma ıce güncellemesi gelmedi.geldiyse nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

krocan90

Üye
Evo 3D candır kandır arkadan baktığında kaset çalar görüntüsü verir 2 kamerasını görünenlerin tepkisini izlemek ayrı bir güzelliktir. Hangi kameradayız abi ?? B)

kartal555

kartal555

Üye
iyi olmuş bu konu teşekkürler :)

iyi akşamlar htc evo için app2sd çalışan pro lazım tel hafızası dolduğu için yükleme kabul etmiyo yüklediğim app2sd hiç biri direk hafızaya pro göndermiyo htc evo için çalışan tel hafızasını sd karta gönderen pro var mı tşk. iyi akşamlar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iyi akşamlar htc evo için app2sd çalışan pro lazım tel hafızası dolduğu için yükleme kabul etmiyo yüklediğim app2sd hiç biri direk hafızaya pro göndermiyo htc evo için çalışan tel hafızasını sd karta gönderen pro var mı tşk. iyi akşamlar
Forumda aradığınız şekilde programlar mevcut. Cihazımız Root'lu olmalı ama.

kartal555

kartal555

Üye
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
root nasıl yapılıyo cihazı garanti dışı bırakır mı menü den nasıl yapmalıyım ki root işlemi gerçekleşsin işlem pro gerektirir mi tşk.
Root cihazı garantiden çıkarır. Yapmak için farklı yöntemler vardır. Bazen bilgisayar üzerinden yapılır bazen programla. Bu cihazdan cihaza farklılık gösterir. Evo 3D'de durumu tam olarak bilmiyorum.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar mobil 3d ve tv 3d farkli formatlar. Yani mobil3d de doha dışa efekt yok îçe derinlik var. Buda tamin edici degil. Ama krait s4 işlemcilerin gelecek surumlerinde yeni donem 3d deneyimi gelecekmis.
Birde şunu merak ettim birniz real3d yani youtubeden yanyana iki parça bir tane 3d videoyu yanyana yan birlestirip sonra indirsin ve elinde 3d gozluk varsa onunla denesin. Bakalim dişa dogru efekt veriyormu.

kaan_187

Üye
telefon hafızasına indirmeyi nasıl yapıcam. Bir yardım edin.

sharktan

Üye
arkadaslar ben htc evo 3 d aldım daha dogrusu nokıayayı bırakıp htc ye gectım ama alısamadım bır turlu daha telefonda androıd market yok play store yok nerde dır bunlar yoksa sılınmısmıkı yardımcı olurssanız sevınırım

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben htc evo 3 d aldım daha dogrusu nokıayayı bırakıp htc ye gectım ama alısamadım bır turlu daha telefonda androıd market yok play store yok nerde dır bunlar yoksa sılınmısmıkı yardımcı olurssanız sevınırım

bir bilgim yok ne yazıkki :hmmm forumdaki android genel bölümüne konu aç.

fersaz51

Üye
arkadaşlar merhaba :) bende de bu telefondan var . yeni bi usb bağlantısı yapmak için kablo aldım ve nasıl yapacağımı bilmiyorum . biraz araştırdım ve program filan gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirim :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlar merhaba :) bende de bu telefondan var . yeni bi usb bağlantısı yapmak için kablo aldım ve nasıl yapacağımı bilmiyorum . biraz araştırdım ve program filan gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirim :)
Tam senkronizasyon için HTC Sync programı gerek, ama bunun dışında temel ihtiyaçlar için, yani dosya aktarımı vs. ihtiyaçlar için programa gerek yok, direk cihazı bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz.

fersaz51

Üye
cihaza flasbellek baglamak için otg kablosu aldım bilgisayar baglantısında sorun yok

fingerjoe

Üye
Yav ben evo 3d ti gecen yil mayista aldm tmam telefon ii guzelde arkadas cikan oyynlarin hcbirimi uyumlu olmaz yaa... Ne fifa ne pes param olsa dakka bklemicem degistrcm ama fakirlign gozu kor olsnn .... Yoke mu uyumlu kaliteli oyunlar blen

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yav ben evo 3d ti gecen yil mayista aldm tmam telefon ii guzelde arkadas cikan oyynlarin hcbirimi uyumlu olmaz yaa... Ne fifa ne pes param olsa dakka bklemicem degistrcm ama fakirlign gozu kor olsnn .... Yoke mu uyumlu kaliteli oyunlar blen
Oyunu ararken Evo 3D yazarak arayın. Birde şuradaki oyunları denermisiniz ayrıca:
www.maxicep.com/android-oyun/hd-3d-oyunlar-onizlemeli-aciklamali-garantili-pme-4l-apk-sd-562602.html

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
fifa pes hepsi yüklü bende marketten indir nasıl uyumlu olmaz yav az akıllı olun!

kyobekir

Üye
kardeşim benide ekleyinde size zahmet

- - - Eklendi - - -

ayrıca 4.0.4 yabmam lazım yabaımıyorum verion 4.0.3 nasıl 4.0.4 yababılırım bootlader kilitini actım ama rootda yabamadım sana zahmet bi ilgilenin tşkler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bootloader kilidi kapalı olmalı güncelleme için.

Üst Alt