Evet mesela Evo 3D nizde hangi uygulamalar yüklü yararlı uygulamaları paylaşabiliriz beraber
Birde şöyle güzel bir kılıf alıcam ama bulamıyorum hiçbir yerde HTC aksesuar olarak cidden kötü...
Son sorum netten indirdiğim e-kitapları rader programından nasıl açarım??
yüklü uygulamalar ise baya çok onları yazmak zor olacak 
bu arada bu konuyu sabıtleyın yahu
Arkadaşlar ben bir kaç güne telefon alıcam ama kararım hala kesinleştirmedim. Yorumlarınızın tarafsız olması önemli. HTC EVO 3D pek ilgimi çekmedi LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir EVO kullanıcıları olarak? 3D telefon alayım mı? Yoksa bu telefonlar yerine bir nexus s2 mi tercih etmeliyim?
Arkadaşlar ben bir kaç güne telefon alıcam ama kararım hala kesinleştirmedim. Yorumlarınızın tarafsız olması önemli. HTC EVO 3D pek ilgimi çekmedi LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir EVO kullanıcıları olarak? 3D telefon alayım mı? Yoksa bu telefonlar yerine bir nexus s2 mi tercih etmeliyim?

Arkadaşlar rom kurmak için telefona s-off mu olması gerekiyor telefonun s-on uyumlu pek rom bulamadım yardımcı olacak biri var mı

tesekkür ederimo sorunun cevabına maxicebin android forumlarına konu açarak öğrenebilirsin; doğrusu bende cevabını bilmiyorum fakat bu işlemler sonucu cihazının garanti dışı kalacağını unutma![]()
tesekkür ederim

Arkadaslar evocular bi ekran goruntusunu atsin bakalm nasilmisana ekran menusu ben telden giriyorrum suan eve gidince atim
evocular haydi screnshotlar gelsn
![]()

buyur:
nası![]()
Killer programı hangisi acaba
Killer programı hangisi acaba
Kardes bu hava durumu efektini nasıl yapıyosun?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda benden olsun![]()
ayrı bi' konumu açsak ki
dur ben açıyorum...önce saatini uzunca basılı tut kaldır, ardından widgetlerden bu saati yeniden ekle (eklerken geçerli konumum'u seç ve ardından gelen tiki işaretle (tam ekran amimasyon göster die olan)), saati ekledikten donra hava durumunu güncelle (eğer hava durumunda bulut varsa bulut efektini yağmurluysa yağmur güneşse güneş vs. göreceksin) ardından tuşlarını kilitle. sonara tuş kilidini aç (çemberi yukarı çek) fakat çemberi yukarı çektikten sonra ekrana filan dokunma ardından bu efekti göreceksin![]()