HTC Evo 3D Kullanıcıları Klübü-Tüm Evo'cular buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
Evet mesela Evo 3D nizde hangi uygulamalar yüklü yararlı uygulamaları paylaşabiliriz beraber

Birde şöyle güzel bir kılıf alıcam ama bulamıyorum hiçbir yerde HTC aksesuar olarak cidden kötü...

Son sorum netten indirdiğim e-kitapları rader programından nasıl açarım??

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Evet mesela Evo 3D nizde hangi uygulamalar yüklü yararlı uygulamaları paylaşabiliriz beraber

Birde şöyle güzel bir kılıf alıcam ama bulamıyorum hiçbir yerde HTC aksesuar olarak cidden kötü...

Son sorum netten indirdiğim e-kitapları rader programından nasıl açarım??

pdfleri adobe reader ile açabilirsin zaten yüklü ayriyeten kingsoftoffice de kullanılabilinir. 2. si ben şahsen ne kılıf nede jelatin kullanıyorum :) yüklü uygulamalar ise baya çok onları yazmak zor olacak :D

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
ben kılıfı ve jılatını gıttıgıdıyordan aldım ınternette bayagı cesıt war kılıf ve jılatın olarak genelde kılıfsız kullanıyorum ama jılatın olmadan kıyamıyorum bu arada led ısıgın oldugu yerlere gıren tozları elektrık supurgesıyle çekıyorum iyi temıızlenıyor bılgınız olsun :) bu arada bu konuyu sabıtleyın yahu :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
mustafa45336

mustafa45336

Üye
Arkadaşlar ben bir kaç güne telefon alıcam ama kararım hala kesinleştirmedim. Yorumlarınızın tarafsız olması önemli. HTC EVO 3D pek ilgimi çekmedi LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir EVO kullanıcıları olarak? 3D telefon alayım mı? Yoksa bu telefonlar yerine bir nexus s2 mi tercih etmeliyim?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşlar ben bir kaç güne telefon alıcam ama kararım hala kesinleştirmedim. Yorumlarınızın tarafsız olması önemli. HTC EVO 3D pek ilgimi çekmedi LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir EVO kullanıcıları olarak? 3D telefon alayım mı? Yoksa bu telefonlar yerine bir nexus s2 mi tercih etmeliyim?

One s tavsiye ederim..

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

galaxy s advance tavsiye ederim o fiyat aralığında. 3d gereksiz fakat bahsettiğin her 2 telefonda birbirine yakın ve ooldukça güzel :oke:

best tiger

Üye
Arkadaşlar rom kurmak için telefona s-off mu olması gerekiyor telefonun s-on uyumlu pek rom bulamadım yardımcı olacak biri var mı

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rom kurmak için telefona s-off mu olması gerekiyor telefonun s-on uyumlu pek rom bulamadım yardımcı olacak biri var mı

o sorunun cevabına maxicebin android forumlarına konu açarak öğrenebilirsin; doğrusu bende cevabını bilmiyorum fakat bu işlemler sonucu cihazının garanti dışı kalacağını unutma :oke:

best tiger

Üye
o sorunun cevabına maxicebin android forumlarına konu açarak öğrenebilirsin; doğrusu bende cevabını bilmiyorum fakat bu işlemler sonucu cihazının garanti dışı kalacağını unutma :oke:
tesekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: abandonware
D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Arkadaslar evocular bi ekran goruntusunu atsin bakalm nasilmis :) ana ekran menusu ben telden giriyorrum suan eve gidince atim :) evocular haydi screnshotlar gelsn :)

adigeragip

Üye
Killer programı hangisi acaba

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye

Buda benden olsun :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bu hava durumu efektini nasıl yapıyosun?

önce saatini uzunca basılı tut kaldır, ardından widgetlerden bu saati yeniden ekle (eklerken geçerli konumum'u seç ve ardından gelen tiki işaretle (tam ekran amimasyon göster die olan)), saati ekledikten donra hava durumunu güncelle (eğer hava durumunda bulut varsa bulut efektini yağmurluysa yağmur güneşse güneş vs. göreceksin) ardından tuşlarını kilitle. sonara tuş kilidini aç (çemberi yukarı çek) fakat çemberi yukarı çektikten sonra ekrana filan dokunma ardından bu efekti göreceksin :)

- - - Eklendi - - -

Buda benden olsun :)

güzel :) ayrı bi' konumu açsak ki :hmmm dur ben açıyorum...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
önce saatini uzunca basılı tut kaldır, ardından widgetlerden bu saati yeniden ekle (eklerken geçerli konumum'u seç ve ardından gelen tiki işaretle (tam ekran amimasyon göster die olan)), saati ekledikten donra hava durumunu güncelle (eğer hava durumunda bulut varsa bulut efektini yağmurluysa yağmur güneşse güneş vs. göreceksin) ardından tuşlarını kilitle. sonara tuş kilidini aç (çemberi yukarı çek) fakat çemberi yukarı çektikten sonra ekrana filan dokunma ardından bu efekti göreceksin :)

Teşekkürler ama herhalde gece olduğu için bir şey olmuyor yarın denerim :)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Bende denedim gece oldugu icin olmuyorr galiba evet :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2

Üst Alt