Yardım Hp Laptop'umum Hapörlörden Ses Gelmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Hp Laptop'umum Hapörlörden Ses Gelmiyor.

Arkdaşlarbu üstteki resimde görüldügü gibi herşey normal ama hp pavilion dv6 laptobum var ve hapörlörden ses gelmiyor ama bu alttaki resimde kulaklık bölümünde ses düzeyine tıkladıgım an ses hapörlörden geliyor .

görüldgü gbi tıkladıgım an 1,5 saniye felan sesi dışarı veriyor sonra ses gidiyor neden kaynaklanabilir yardımcı olun lütfen .

exp_l0it

exp_l0it

Üye
jaktan çalışıyor mu denedin mi?

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Evet kulaklgi taknca ses geliyor ama ckarınca sesi dsarı vermiyor, sanırım sürekli kulaklk takılı gibi görüyor tam anlamadm yani.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
realtek varsa ayarlarını kurcala belki gelir

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
hayır ya malesef yok

sena5135

sena5135

Üye
driver bozulmuş olabilirmi bi daha yükle istersen

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bilgisayarda düşme sarsma gibi faaliyetlerde bulundun mu acaba?

IDT diye bi firma hiç duymamıştım. :D

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
driverde sorun yok güncelledim bi ara ses gelio gidiordu sonra ses birden kesildi ama kulaklıktan ses geliyor acaba pc kulaklıgı sürekli takılımı görüyoryok öyle bi düşme felan olmadı :D

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim jakı yarım tak gördüğü anda geri çek bi dene bende de oldu bir kere dediğimi yaptım düzeldi :):) sürekli görüyorsa jakı böyle düzelt

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
yaptım dediğinide yine olmadı ya :( nasıl bi pcdir bu anlamadım

esmeran3

esmeran3

Üye
Proğram indir

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
müzik açtım bu programı da açtım ama haporlörden bi ses gelmedi anlamadm bn haparlör bozuk deil ama neden ses gelmiyor

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
hayır yok herşey normal

exp_l0it

exp_l0it

Üye
sat gitsin laptopu. idt'yi gözüm tutmadı. realtek al en iyisi :mahcup:

Uhops

Uhops

Üye
Pireye kızıp yorgan yakma :). Sağ alttan ses kısmına tıkla, açılan penceredenin sol üstündeki hoporlörün alttına tıkla 2-3 seçenek çıkacak hepsini dene.:oke:

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Pireye kızıp yorgan yakma :). Sağ alttan ses kısmına tıkla, açılan penceredenin sol üstündeki hoporlörün alttına tıkla 2-3 seçenek çıkacak hepsini dene.:oke:
Sol alttan sese tıklyom ama bi pencere gelmio ses seviyesi geliyor oyle iki üç seçenek gelmiyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
varsayılanları yüklemeyi denedin mi?

Üst Alt