HP IPAQ 6815---arkadaşlar yeni üyeyim YARDIM---

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

facia42

Üye
    Konu Sahibi
HP IPAQ 6815---arkadaşlar yeni üyeyim YARDIM---
ÖNCELİKLE MRBLAR. ismim gökhan. hp ıpaq 6815 tel aldım. fakat cd'si yok. usb ile pcye bağlayınca usb tanınmıyor diyor. microsofttan o gerekli programı da idirdim kurdum yükledim yine olmadı. ne yapmam gerekiyo arkadaşlar??

--------------- Ekleme ---------------

ÖNCELİKLE MRBLAR. ismim gökhan. hp ıpaq 6815 tel aldım. fakat cd'si yok. usb ile pcye bağlayınca usb tanınmıyor diyor. microsofttan o gerekli programı da iNdirdim kurdum yükledim yine olmadı. ne yapmam gerekiyo arkadaşlar??

bir de şarj oluyo görünüyo ama yarım saat sonra açıyorum hiç dolmamış görünüyo ve hala batarya çok az diyor. niyedir buuu??

amedian

amedian

Üye
sanırım cihazı 2. el aldın bende kullandım yalnız bahsettigin sorunlar o modelde genel olarak belirli bir süre sonra ortaya cıkıyor batarya sorunu olma ihtimali muhtemel - yeni bir pil ile tak çıkar bir değişiklik yaparak hemen test edebilirsin, ama onun dışında yazılım sorunlarıyla da karşılaşıcaksın, + 6815 modelin sesi düşüktür. tel çalarken duymama ihtimalin yuksek

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
cd sini bulman lazım yoksa pc ye bağlayamzasın.bataryan da bitmiş yenisini al :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu PDA-Palm Bölümümüze taşınmıştır

karreem

Üye
slm.bende bu cihazı 2.el olarak aldım.wm5 yüklü.yalnız 4gb kingston hafıza kartı aldım.ama kartı görmüyor.1gb takılı.onu görüyor.bu kartı nasıl tanıtabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

vtec34

Üye
hocam oncelıkle merhaba

active snyc 4,5 indir web arat cok rahat bulursun

usb şarj olayıda belkı yavaş şarj secılı olabılır o yuzden aşşağiya belırttım yolu bır dene insallah yardımı olur

başlat=ayarlar=sistem=güç=usb orada usb şarjı kullan ısaretle ve hemen altında yavas şarj hızlı şarj var hizli ısaretle ok de sonra tekrar bır dene kolay gelsın

mithatak

mithatak

Üye
Portable activesync programı var mı? linkini buraya atabilir misiniz? ayrıca facebbok a girebilmek için,mesajlarımıza cvp verebilmek için hangi programı yuklememiz gerekiyor?

SUKUBA52

Üye
arkadaşlar hp6815 telefonum var türkceye nasıl cevire bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt