Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Pelin yanlış anladın.Acele etmemin sebebi yazın bitiyo olması.Hazır bizimkiler yazlıktayken bi daha bu kadar rahat olamam diye dedim..
Ama evet yakışıklı olmasaydı sabahtan akşama kadar diil orda yaşasaydı valla bakmazdım ne yalan söliiim...

technoshark

technoshark

Üye
Hayırlısı olsun hakkında :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ne mutlu sana işte dolgore..

----------Eklendi @ 15:50:56 ---------- Yazıldı @ 15:49:54 ----------

Teşekkür ederim technoshark.Nerelerdesin yoktun valla sabahtan beri seni bekliyodum :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Belki o seni begenmiyor olabilir :hmmm kendi kendine gelin güvey olmaya gerek yok :D

Elektr0

Elektr0

Üye
Pelin yanlış anladın.Acele etmemin sebebi yazın bitiyo olması.Hazır bizimkiler yazlıktayken bi daha bu kadar rahat olamam diye dedim..
Ama evet yakışıklı olmasaydı sabahtan akşama kadar diil orda yaşasaydı valla bakmazdım ne yalan söliiim...

Gözle Görünmeyen kalp yakışıklı yada güzel görünen yüzden daha iyidir...:pro:(h)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın Samsun55 o da olabilir aslında..Belkide kendi kendime gelin güveyimdir..Zaman!bekleyip görecemm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Vaaay elektr0 güzeldi ama dedimya kusura bakmayın ama ilyas Salmanda bana göre iyi bi insan ama iyi biri diyede olmaz yaniii

fireman87

fireman87

Üye
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm dolgore bu gün senden baya şey öğrendim benim için baya verimli bi gün oldu.Tekrar teşekkürler

pelın_

:ehe:ehe:ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
Vaaay elektr0 güzeldi ama dedimya kusura bakmayın ama ilyas Salmanda bana göre iyi bi insan ama iyi biri diyede olmaz yaniii

Ben güzel die bir kız sevmiştim ama onda daha 7 yaşındaydım :aha::aha: şimdi kaç güzel var ki bakmaya kıyamazsın ama önemli olan hissettigin duygulardır...önemli olan onun kalbini hissetmektir...Onun gözlerini görünce kaLbin kıpırdar sığmaz fırlayacakmış gibi olursun ... bunu yapan Aşk'tır ve gerçek aşklar asla kavuşamazlar....

----------Eklendi @ 16:02:09 ---------- Yazıldı @ 16:01:25 ----------

Sen gelmek iste, ben yol paranı çekerim merak etme :ehe

işteee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu işteee buuuuuu :good::good::good::oke::oke::oke::oke: maxicepin üyesine Bu yakışır...:P:

pelın_

ee sımdı yokmu esra kaç la kaç arasında bkısıyonuz

• Beğen
Tepkiler: technoshark
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Elektro haklısın ama her güzelin bi kusuru vardır...Benimki de bu işte.Dış görünüşe önem veriyorum.BAzen bende kendime kızıyorum şekilci olduğum için ama elimde olan bi durumda değil..Ama şükürler olsun bu güne kadar ters biriyle de karşılaşmadım...
Hem Sanırım benimki gerçek aşk olma yolunda ilerleyecek.Bööle giderse hiç kavuşamayacağım komşu oğlunaaa :)))

----------Eklendi @ 16:06:32 ---------- Yazıldı @ 16:04:56 ----------

Valla pelin ben şimdi işteyim.Eve gitmem 19:00 buluyo..Gider gitmez çıkıyorum balkona arkadaşlarım falan geliyolar.Sohbet muhabbet bakışma derken uykum gelene kadar balkondayım valla :)))

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
fireman87

fireman87

Üye
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az..

pelın_

komşu ogluu ımana g el de açıl artık pekı arastrma yaptınmı sevgılısı varmı kaç yasında napar needer

----------Eklendi @ 16:08:09 ---------- Yazıldı @ 16:07:23 ----------

Elektro haklısın ama her güzelin bi kusuru vardır...Benimki de bu işte.Dış görünüşe önem veriyorum.BAzen bende kendime kızıyorum şekilci olduğum için ama elimde olan bi durumda değil..Ama şükürler olsun bu güne kadar ters biriyle de karşılaşmadım...
Hem Sanırım benimki gerçek aşk olma yolunda ilerleyecek.Bööle giderse hiç kavuşamayacağım komşu oğlunaaa :)))

Valla pelin ben şimdi işteyim.Eve gitmem 19:00 buluyo..Gider gitmez çıkıyorum balkona arkadaşlarım falan geliyolar.Sohbet muhabbet bakışma derken uykum gelene kadar balkondayım valla :)))

:islikpekı nasıl bı bakısma arad gulumsemeler oluyomu cnm

technoshark

technoshark

Üye

Teşekkür ederim technoshark.Nerelerdesin yoktun valla sabahtan beri seni bekliyodum :)

Buralardaydımda çok konu geliyor takip etmekte zorlanıyorum, nedir ne değildir kavrayana kadar akşam olmuş :)

bir daha konu açarsan bana pm at ki takipçin olabileyim :)
senin durum içinde arkadaşlar yorumlarını atmışlar. artık gerisi sana kalmış :oke:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Açıl açıl herşeyi bizden beklemeyin:ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
Elektr0

Elektr0

Üye

Hayat'a bak Be balkon Serçesi olmuşsun... cik cik ötüyorsun komşu oglu bakmıyor die gelip konular yorumlar yazıyorsun ....:d::naughty::kop::ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Fazla açılma boğulursun.
Sonra böylesine müstehak derler

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Üst Alt