Her beğendiğim kızın peşinden gitseydim ohooo.. Şimdiye çoktan evlenmiştim![]()

Pelin yanlış anladın.Acele etmemin sebebi yazın bitiyo olması.Hazır bizimkiler yazlıktayken bi daha bu kadar rahat olamam diye dedim..
Ama evet yakışıklı olmasaydı sabahtan akşama kadar diil orda yaşasaydı valla bakmazdım ne yalan söliiim...

Vaaay elektr0 güzeldi ama dedimya kusura bakmayın ama ilyas Salmanda bana göre iyi bi insan ama iyi biri diyede olmaz yaniii
Vaaay elektr0 güzeldi ama dedimya kusura bakmayın ama ilyas Salmanda bana göre iyi bi insan ama iyi biri diyede olmaz yaniii

şimdi kaç güzel var ki bakmaya kıyamazsın ama önemli olan hissettigin duygulardır...önemli olan onun kalbini hissetmektir...Onun gözlerini görünce kaLbin kıpırdar sığmaz fırlayacakmış gibi olursun ... bunu yapan Aşk'tır ve gerçek aşklar asla kavuşamazlar....
Sen gelmek iste, ben yol paranı çekerim merak etme![]()

maxicepin üyesine Bu yakışır...
))
))Elektro haklısın ama her güzelin bi kusuru vardır...Benimki de bu işte.Dış görünüşe önem veriyorum.BAzen bende kendime kızıyorum şekilci olduğum için ama elimde olan bi durumda değil..Ama şükürler olsun bu güne kadar ters biriyle de karşılaşmadım...
Hem Sanırım benimki gerçek aşk olma yolunda ilerleyecek.Bööle giderse hiç kavuşamayacağım komşu oğlunaaa))
----------Eklendi @ 16:06:32 ---------- Yazıldı @ 16:04:56 ----------
Valla pelin ben şimdi işteyim.Eve gitmem 19:00 buluyo..Gider gitmez çıkıyorum balkona arkadaşlarım falan geliyolar.Sohbet muhabbet bakışma derken uykum gelene kadar balkondayım valla))
pekı nasıl bı bakısma arad gulumsemeler oluyomu cnm
Teşekkür ederim technoshark.Nerelerdesin yoktun valla sabahtan beri seni bekliyodum![]()

Elektro haklısın ama her güzelin bi kusuru vardır...Benimki de bu işte.Dış görünüşe önem veriyorum.BAzen bende kendime kızıyorum şekilci olduğum için ama elimde olan bi durumda değil..Ama şükürler olsun bu güne kadar ters biriyle de karşılaşmadım...
Hem Sanırım benimki gerçek aşk olma yolunda ilerleyecek.Bööle giderse hiç kavuşamayacağım komşu oğlunaaa))
----------Eklendi @ 16:06:32 ---------- Yazıldı @ 16:04:56 ----------
Valla pelin ben şimdi işteyim.Eve gitmem 19:00 buluyo..Gider gitmez çıkıyorum balkona arkadaşlarım falan geliyolar.Sohbet muhabbet bakışma derken uykum gelene kadar balkondayım valla))