yaş 26 ne zman düşünüyon fazla geç kalma derim.![]()
Olurda evlenicek olursa tüm maxicep davetlimdir ama başım gözüm üstüne 
he iyi olurda benim işim olmaz bea sevgilim Elektroniktir benim aşkım PC'im eşim Yok birde araba alırsam tamam işte..![]()

beni de al yanına reşit olana kadar dururum yanında 
Öyle bi niyetim yok vallahi, ben böyle gayet iyiyim. Dost hayatı tam bana göreOlurda evlenicek olursa tüm maxicep davetlimdir ama başım gözüm üstüne
![]()

hayat bu hacıbeni de al yanına reşit olana kadar dururum yanında
![]()
Kop GELLL 22 saat Pc benim 2 saat te sen kullanırssın eşit şekilde kullanırız...Bizim memletekte yaparsan gelirizz neden gelmeyelim![]()

yaş KaçKop GELLL 22 saat Pc benim 2 saat te sen kullanırssın eşit şekilde kullanırız...
16 diyebilirik 3 ayın lafı olmaz 

ee sımdı yokmu esra kaç la kaç arasında bkısıyonuz

saat 09:30 da başlıyor 12:30 bitior 
çok eşit hacı16 diyebilirik 3 ayın lafı olmaz
![]()
Elektro haklısın ama her güzelin bi kusuru vardır...Benimki de bu işte.Dış görünüşe önem veriyorum.BAzen bende kendime kızıyorum şekilci olduğum için ama elimde olan bi durumda değil..Ama şükürler olsun bu güne kadar ters biriyle de karşılaşmadım...
Hem Sanırım benimki gerçek aşk olma yolunda ilerleyecek.Bööle giderse hiç kavuşamayacağım komşu oğlunaaa))
----------Eklendi @ 16:06:32 ---------- Yazıldı @ 16:04:56 ----------
Valla pelin ben şimdi işteyim.Eve gitmem 19:00 buluyo..Gider gitmez çıkıyorum balkona arkadaşlarım falan geliyolar.Sohbet muhabbet bakışma derken uykum gelene kadar balkondayım valla))

he ya neden benımde bı komsu oglu yok hepsı kucuk bıtane karsı komsu var oda unı okuyo hep yanlıs zamanlarda ben okurken o vburdaydı ben okulu bıtırdım o yok
----------Eklendi @ 16:17:17 ---------- Yazıldı @ 16:16:41 ----------
bılır kısı geldı![]()
![]()

belkı o da baskası ıcın cıkıyodur balkona![]()

Seninde çalışma arkadaşaların olar ??? hiç yok mu şçyle YAKIŞIKLI bir öğretmen![]()

Esranın evinin önünden bir ev tutmak vardı şimdi.Kaç paradır aylık acaba![]()

iki balkon arasına bir merdiven koy...