Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye
Her beğendiğim kızın peşinden gitseydim ohooo.. Şimdiye çoktan evlenmiştim ;)

fireman87

fireman87

Üye
yaş 26 ne zman düşünüyon fazla geç kalma derim. :naughty::kop::hmmm:hmmm

Öyle bi niyetim yok vallahi, ben böyle gayet iyiyim. Dost hayatı tam bana göre :ehe Olurda evlenicek olursa tüm maxicep davetlimdir ama başım gözüm üstüne :oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Türe

Türe

Üye
he iyi olurda benim işim olmaz bea sevgilim Elektroniktir benim aşkım PC'im eşim Yok birde araba alırsam tamam işte.. (h):pro:

hayat bu hacı :ehe(h) beni de al yanına reşit olana kadar dururum yanında :kop:

Elektr0

Elektr0

Üye

Öyle bi niyetim yok vallahi, ben böyle gayet iyiyim. Dost hayatı tam bana göre :ehe Olurda evlenicek olursa tüm maxicep davetlimdir ama başım gözüm üstüne :oke:

Bizim memletekte yaparsan gelirizz neden gelmeyelim :d::kop::ehe

Elektr0

Elektr0

Üye
Türe

Türe

Üye
[/COLOR]

Gel bişi olmazmış 3 aydan bende 10 ay sonra 20 'ye girecem[/QUOTE]

tamam abi kızma :ağlarım::islik

Elektr0

Elektr0

Üye
Elektro haklısın ama her güzelin bi kusuru vardır...Benimki de bu işte.Dış görünüşe önem veriyorum.BAzen bende kendime kızıyorum şekilci olduğum için ama elimde olan bi durumda değil..Ama şükürler olsun bu güne kadar ters biriyle de karşılaşmadım...
Hem Sanırım benimki gerçek aşk olma yolunda ilerleyecek.Bööle giderse hiç kavuşamayacağım komşu oğlunaaa :)))

----------Eklendi @ 16:06:32 ---------- Yazıldı @ 16:04:56 ----------

Valla pelin ben şimdi işteyim.Eve gitmem 19:00 buluyo..Gider gitmez çıkıyorum balkona arkadaşlarım falan geliyolar.Sohbet muhabbet bakışma derken uykum gelene kadar balkondayım valla :)))

esra sen bu konu ile tüğgeneral olursun :oke::d::ehe:kop:

Necmati

Necmati

Üye
:pro:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Yazmayın arkadaşlar o zman bu kadar şikayet ediyorsanız.Kafanıza silah dayayıp yazdırmıyorum sonuçta.Evet boş bi muhabbet olabilir ama sizde sonuçta o boş muhabbetin olduğu konudasınız...alla alllaaaaa

Elektr0

Elektr0

Üye

he ya neden benımde bı komsu oglu yok hepsı kucuk bıtane karsı komsu var oda unı okuyo hep yanlıs zamanlarda ben okurken o vburdaydı ben okulu bıtırdım o yok:)

----------Eklendi @ 16:17:17 ---------- Yazıldı @ 16:16:41 ----------

bılır kısı geldı:) :ehe

Seninde çalışma arkadaşaların olar ??? hiç yok mu şçyle YAKIŞIKLI bir öğretmen :d::d::naughty:

----------Eklendi @ 16:19:25 ---------- Yazıldı @ 16:18:40 ----------

belkı o da baskası ıcın cıkıyodur balkona :dry:

AAA kimler burdaymış :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

:ehe:ehe esra konu aldı başını gıttı he:) sımdı sen ewe gıtsemde balkona cıksam dıye beklıyosundur

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Esranın evinin önünden bir ev tutmak vardı şimdi.Kaç paradır aylık acaba:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Esra Ceyhan'ın nesi oluyor acep bu:hmmm

pelın_

bbg evı gıbı ya izlemek guzel olurdu çekırdek falan oh

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
aradan sadece yol geçiyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt