Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?
Bir kaç gündür karşı balkondaki çocukla bakışıyoruz.Hayatta balkonda oturmuşluğum yoktu ama onun yüzünden 3 gündür içeri giremiyorum.Dün tam telefon numaramı verecektim içeri girdi.Sinirr oldum :vur
Onun bana açılmasını mı beklesem yoksa ben mi ona numaramı versem bilemedim.Balkondan da çok sıkıldım :P:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

superize

superize

Üye
hahahah yazık sana :D üzüldüm

Utku

Utku

Üye
megafon al megafonla açıl:ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
zaza

zaza

Üye
bekle o açılsın sen niye atlıyon ki :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:d:
megafon olayı çok iyiymiş

pelın_

bekle o açılsın sen acılma:)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
pelin ya açılmazsa.ne kadar balkon köşelerinde sürünebilirim ki?

pelın_

haklısın esra sanırım:) acılma ama bellı et o gelsın şimdı senn acılman olmaz ya az sabret

0live456

Üye
Ha o açılmış ha sen ne farkeder sonuç aynı olmayacak mı ^^

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
hmmm tamam pelın.ama ona 1 hafta veriyorum.bu 1 haftada da anlaması için her şeyi yapıcam.anlamazsa salakmış diyip durumu anlatıp başlamadan onu terkedecem.Nasıl fikir pelin

----------Eklendi @ 15:01:05 ---------- Yazıldı @ 15:00:02 ----------

Ya olur mu adam yarın öbür gün havalara girmesin.ee siz erkekler ölesiniz sonuçta marekeş

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Kız açıl tabi hiç durma :ehe

zaza

zaza

Üye
aman ha açılma havalara kesin girer :D

pelın_

hmmm tamam pelın.ama ona 1 hafta veriyorum.bu 1 haftada da anlaması için her şeyi yapıcam.anlamazsa salakmış diyip durumu anlatıp başlamadan onu terkedecem.Nasıl fikir pelin

----------Eklendi @ 15:01:05 ---------- Yazıldı @ 15:00:02 ----------

Ya olur mu adam yarın öbür gün havalara girmesin.ee siz erkekler ölesiniz sonuçta marekeş
işte oyuzden bırak sen acılma o gelsın gelmezsede dedıgın gıbı saf mıs dersın okadar bakısmadan sonra gelmesı lazım:)

Larismus

Larismus

Üye
bence de megafon iyi bir fikir .d kocaelide az rastlanır şeyler bunlar :P::hmmm

0live456

Üye
Sen daha başlamadan terkedebildiğine göre erkeklerin böyle olması anormal bir durum değil canım ^^

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Revengeful
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ya ufff yaz da bitiyo.Bi sevgilim olamadan geçerse sinir olurum.Ondan birazda acele ediyorum.Millet sevgilisiyle fink atıyo ben balkondan bakışma aşamasını geçemedim daha :))

pelın_

aman sakın ya sevgılı dedıgın nekı kolun atkıp gezmek ıstıyosan sokak adam kaynıyo

• Beğen
Tepkiler: atmaca508
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:))) Çok iyi valla pelin.Haklısın aslında.Ama işte insan da kendine engel olamıyo

----------Eklendi @ 15:10:04 ---------- Yazıldı @ 15:08:43 ----------

Marekeş başlamadı ama başlıycağından emin olabilirsin .....

pelın_

bızle dalgamı gecıyon bılmıyorum ama:) karsı komsu balkon olayı hıc yabancı dıyıl ınş bekledıgın olur acılır sana ama sırf yaz btıyo sevgılı bulcam dıye bakma çocuga

Üst Alt