bayanlar neden açılmasın ? neden hep erkekler açılmalı ? bu tabuyu kırmak lazım![]()

boş ver ilk ler her zman erkeklerden olsun.... 

yaf işimiz gücümüz yok kızlarla mı ugraştıracan bizii yoruluruz vallaa...boş ver ilk ler her zman erkeklerden olsun....
![]()
yani son sevgilim bana açılmıştı 
23 yaşında karşı balkondaki erkeğe mi bakıyorsunÖncelikle yaşımı soran arkadaş 23 bitecek..
Sonra evet bu aralar dedğin konular çok fazla çünkü gerçek hayatta bunlar oluyo))
Kablosuz bağ olayına gelince aslında haklısın.Face den bulabilirim aslında.Dur bununla ilgili bi ön hazırlık yapayım))

Ya şimdi kız açılırsa basit olur baya olur erkekler ööle kolay elde edilen tipleri sevmezler.Bu kadar kızvranmamın sebebi o dolgore

hacı ben bunu kırdımyani son sevgilim bana açılmıştı
![]()

Utku™;3706304' Alıntı:23 yaşında karşı balkondaki erkeğe mi bakıyorsun![]()
Maş. nasıl bir mahalleyse dest-i izdivaç'a uygun sanırım 
yok usta ben hiç bir teklifi kabul etmedim etmemde .... karşı taraf gücümüzü görsün...![]()

konuştuğum kız ben seni arkadaşım olarak görmüyorum dedi ima edecek ya hani bende reddetmek amacıyla ben seni arkadaş olarak grüyorum dedim![]()

Ama yani eli ayagı düzgün helal süt emmiş biri gelipte derse öle bişiler yani düşünebilirim gibisinden... 

Acı gerçekler diyelim biz buna, kolay basit bi kız olmak istemiyosa koşmicak,koşturucak. Ben kendimden biliyorum. Peşimden koşanlara bakmıyodum zamanında![]()

Pelin valla şimdi yakışıklı olmasa hayatta bakmam zaten.Ne yalan söliim görüntü benim için ilk aşamada çok önemli.Yani kısacası çooook

Pelin valla şimdi yakışıklı olmasa hayatta bakmam zaten.Ne yalan söliim görüntü benim için ilk aşamada çok önemli.Yani kısacası çooook

bi tane de diyelim de yanlış anlaşılmasın![]()