Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yaşımı soran arkadaş 23 bitecek..
Sonra evet bu aralar dedğin konular çok fazla çünkü gerçek hayatta bunlar oluyo :)))
Kablosuz bağ olayına gelince aslında haklısın.Face den bulabilirim aslında.Dur bununla ilgili bi ön hazırlık yapayım :)))

Elektr0

Elektr0

Üye
bayanlar neden açılmasın ? neden hep erkekler açılmalı ? bu tabuyu kırmak lazım :hmmm

yaf işimiz gücümüz yok kızlarla mı ugraştıracan bizii yoruluruz vallaa... :aha::aha::aha: boş ver ilk ler her zman erkeklerden olsun.... :pro:(h)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ya şimdi kız açılırsa basit olur baya olur erkekler ööle kolay elde edilen tipleri sevmezler.Bu kadar kızvranmamın sebebi o dolgore

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
Türe

Türe

Üye
yaf işimiz gücümüz yok kızlarla mı ugraştıracan bizii yoruluruz vallaa... :aha::aha::aha: boş ver ilk ler her zman erkeklerden olsun.... :pro:(h)

hacı ben bunu kırdım :ehe yani son sevgilim bana açılmıştı :ehe

Nef'i

Nef'i

Üye
Komşunun oğlanı,kızı falan çok romantik duygulandım :ağlarım:

Utku

Utku

Üye
Öncelikle yaşımı soran arkadaş 23 bitecek..
Sonra evet bu aralar dedğin konular çok fazla çünkü gerçek hayatta bunlar oluyo :)))
Kablosuz bağ olayına gelince aslında haklısın.Face den bulabilirim aslında.Dur bununla ilgili bi ön hazırlık yapayım :)))
23 yaşında karşı balkondaki erkeğe mi bakıyorsun :vur

pelın_

bencede sen acılma bırak o gelsın zaten ramazn ne ısın var vakıt olduruyosun ıste

Elektr0

Elektr0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe

0live456

Üye
Utku™;3706304' Alıntı:
23 yaşında karşı balkondaki erkeğe mi bakıyorsun :vur

Erkekte ona bakıyor :naughty: Maş. nasıl bir mahalleyse dest-i izdivaç'a uygun sanırım :ehe

Türe

Türe

Üye
yok usta ben hiç bir teklifi kabul etmedim etmemde .... karşı taraf gücümüzü görsün...:pro:(h):yuru

konuştuğum kız ben seni arkadaşım olarak görmüyorum dedi ima edecek ya hani bende reddetmek amacıyla ben seni arkadaş olarak grüyorum dedim :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
fireman87

fireman87

Üye
Acı gerçekler diyelim biz buna, kolay basit bi kız olmak istemiyosa koşmicak,koşturucak. Ben kendimden biliyorum. Peşimden koşanlara bakmıyodum zamanında :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Seviyeyi düşürmeyin arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: Nef'i

pelın_

esra sen aldırma onlara sımdı toparlanırlar:) valla nedıyım ınş acılır cocuk yakısıklımı barı:)

Elektr0

Elektr0

Üye
konuştuğum kız ben seni arkadaşım olarak görmüyorum dedi ima edecek ya hani bende reddetmek amacıyla ben seni arkadaş olarak grüyorum dedim :ehe:ehe

tam bir güç gösterisi yapmışsın :d::ehe Ama yani eli ayagı düzgün helal süt emmiş biri gelipte derse öle bişiler yani düşünebilirim gibisinden... :P::op::naughty::d:

----------Eklendi @ 15:39:31 ---------- Yazıldı @ 15:38:35 ----------

Acı gerçekler diyelim biz buna, kolay basit bi kız olmak istemiyosa koşmicak,koşturucak. Ben kendimden biliyorum. Peşimden koşanlara bakmıyodum zamanında :oke:

yaff bazende susmak hayırlıdır...:angry::angry:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Pelin valla şimdi yakışıklı olmasa hayatta bakmam zaten.Ne yalan söliim görüntü benim için ilk aşamada çok önemli.Yani kısacası çooook

Elektr0

Elektr0

Üye
Pelin valla şimdi yakışıklı olmasa hayatta bakmam zaten.Ne yalan söliim görüntü benim için ilk aşamada çok önemli.Yani kısacası çooook

Zamanla bitecek olan güzellik yerine .... Sevgi dolu yüregi tercih ederim...:pro:

pelın_

xzaten onu sormamın amacı bu dıyıldı kı
sen zaten yaz bıtıyo dıye bakıyodun yakısıklı dıycenı bılıyodum pekı yakısıklı olmasaydı ve sana delı gıbı baksaydı sabahtan yatana kadar senı balkonda bekleseydı yıne bakarmıydın dıycektımm

Elektr0

Elektr0

Üye

Üst Alt