Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dafny

Dafny

Üye
biliyorum ve susuyorum :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Necmati
serinaga

serinaga

Üye
Ama ben yedim ve içtim. Şimdi yeniden odama gidiyorum. Kitaba devam edeyim. Artık gelmem sanırım. İyi geceler sana arkadaşım :bye3:
Bu arada, İstanbul'da hava şu an gayet serin. Üşüdüm desem inan :D

Dışarısı tam bir cehennem ateşi gibi, NEM oranı çok yüksek şapır şupur ter yapıyo, rüzgar desen eser yok, İSTANBUL'a mı gelsem ne :) Sana da İyi Geceler :angry: Bu sıcakta nassı sabah olacak yaaa ...

----------Eklendi @ 06:22:02 ---------- Yazıldı @ 05:14:38 ----------

AMANINIIIIII şaka-maka sabah olmuş arkadaşlar, GECE bitmiştir, haydi BEN kaçar :aha: zaten başka kimsede yok ....

kmeall

kmeall

Üye
Herkese selam

enginzz

enginzz

Üye
pelın hanım

• Beğen
Tepkiler: pelın_
enginzz

enginzz

Üye
nasılsınız :D

enginzz

enginzz

Üye
:ehe

pelın_

işte genç beyın :) tuğ burdasın senı gorumm

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
fireman87

fireman87

Üye
Bence iyi yoldasın, sen açılma. Göster ama elletme :eller: kaş göz yap ama açılma. O gelicektir merak etme :oke:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Arkadaşlar çirkinleşmeyin lütfen bişi sorduk sadece..
Neyse...

• Beğen
Tepkiler: Nef'i

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:naughty:

Türe

Türe

Üye
tam bir güç gösterisi yapmışsın :d::ehe Ama yani eli ayagı düzgün helal süt emmiş biri gelipte derse öle bişiler yani düşünebilirim gibisinden... :P::op::naughty::d:

hacı bulursan öyle biri bana da ayarla valla takılalım :naughty::d::kop::yuru(h)

fireman87

fireman87

Üye
Ablukalarm ne demiş ; Sakın kaptırma kendini, süslü bir p.çe hiç.

Sen sadece görünüşü ile ilgileniyorsan bilemem tabiki..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Dolgore senin bi kızı gördüğünde etkilenmen için ne gerekiyo.Karakter analizi yapamazsın,Elinde özgeçmişiylede gezmiyo ki bu bi iş başvurusu değil,ee DNA analizi de yapamazsın bi bozukluk varmı diyee?
Nedir yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt