Hoşgeldim Symbıan 3 cüler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
harita hariç hepsini indirip kurdum sağolun ama garmin yükleyeceğim için güncellemeyi indirmiyorum bu arada aslında bu telefonu siyah almam biraz şans işi oldu onu yarın anlatırım :)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi anlatayım olayı :) Dün çarşıya indik birkaç telefoncu gezdik fiyatlar uçuktu baya bin lira diyen bile oldu düşünün :) neyse biryere girdik telefonun fiyatı en ucz oradaydı 620 tl beyaz vardı birde siyah ama ben siyahı görmemiştim sadece beyaz var sanıyordum.Neyse biz biraz daha gezelim deyip çıktım.Ama aklım sürekli o telefondaydı çünkü en ucuz oydu :D sonra 3-5 telefoncua daha baktık onlarda uçuk.Dedim eniyisi gidip onu alayım.Dükkana bir girdim birde ne görim telefon başka biri aldmış ekranına koruma jelatini taktııyo.Kaynar sular başımdan aşşa döküldü resmen.Yanaştım tezgaha doğru.Adama hayırlı olsun dedim.Telefoncu demezmi diğer C6 yıda bu arkadaşa (bana) satacağız :D hani dedim bir tane dahamı var.Tezgaha bir baktım siyahı var.Ohhh dedim resmen dedim hemen ver onu bana :D doğrsu bende işimden dolayı siyah istiyordum en azından pisi belli etmez :D hemen aldım telefonumu dedim kolay gelsin sana.Bendeki şans kimde var acaba merak ettim valla :D

qsaw

qsaw

Üye
hakketten hayırlı olsun ozaman 701 ile bile yarışabilen bir telefn 3 tane farkı var hafıza ekran ve işlemci ekran olarak 701 inkimi daha iyi bilmiyorum ama farklı

• Beğen
Tepkiler: V/RS
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
hakketten hayırlı olsun ozaman 701 ile bile yarışabilen bir telefn 3 tane farkı var hafıza ekran ve işlemci ekran olarak 701 inkimi daha iyi bilmiyorum ama farklı

Sağol :) aynen 701 fena ama yaa :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yok ya 701 e tercih ederim ben o kadar kötü değil c6-01 1ghz işlemci çok mu 1.4 olsa neyse

qsaw

qsaw

Üye
en azından nfc var.

----------Eklendi @ 23:32:10 ---------- Yazıldı @ 23:30:57 ----------

ya siz telden nasıl yazıyoruz ? Her şeyime karışıyor bu t9

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben pcdeyim :zuhaha: klavyenin altında kategoriler işaretine benzer işaret var ona gir ayarlar de tahmini kapat de olur :oke:

qsaw

qsaw

Üye
nbr nsılsın oh be rahatladım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Geçmiş olsun :)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bugün şöyle bir kamerasını test edeyim dedim benim yorumum verdiğim paraya yazık dedim resmen ama yanlış anlamayın c6 ya değil fotoğraf makinasına verdiğim paraya yazık c6 gerçekten süper foto çekiyor yakın çekim hariç tabiki :)

cardanadam

cardanadam

Üye
sen birde n8 in kamerasını görsen

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
o zaten allahlık onu da biliyorum :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Hoşgeldin arkadaşım :) biraz geç oldu ama :D

• Beğen
Tepkiler: V/RS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...