Hoş mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
en hızlı tarayıcı + Google esnekliği + bin bir çeşit tema ıvır zıvır daha ne olsun ? :thumbup:

edit : yandex anca çaktırmadan zorla kendi uygulamalarını yüklesin...

kes

Kardeşim sen hala neyi iddiaa etmeye çalışıyorsun ki?
Chrome'mda olan tüm özellikler Yandex.Tarayıcı'da da var zaten.
Tema, uzantı vs vs.
Ve Chrome dahil tüm browser'ları kullanan biri olarak bana göre en hızlı ve güzel özellikleriyle Yandex.Browser'dir ;)
Kullanmadan dırdır edip ön yargılı olma.
Neyse, daha fazla uzatıp da tatsızlığa bağlanmasın.
Ben @H0lligan arkadaşımla muhatabım zaten :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

cihanata_1

cihanata_1

Üye
vip üyelik alarak hem reklamlardan kurtulup hemde daha birsürü avantaj elde edilebilir ama fiyat fazla geldi bana:)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
tamam ya sakin olun herkes beğendiğini kulansın en iyisini kullanmayan kendi kaybeder zaten tartışmaya gerek yok :ehe
vip üyelik alarak hem reklamlardan kurtulup hemde daha birsürü avantaj elde edilebilir ama fiyat fazla geldi bana:)
daha öncede belirttim rahatsızlık veren reklam olması değildi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Ama yıllık için 15 ₺ makul bir fiyat 'bence' üstelik bi ton da özellik veriyor :)
Ben bugün-yarın alabilirim..
Maşallah, tarayıcıyı tam ekran moduna soktum resmen ekranı kaplıyor :ehe @Ozan abi :gul:
Bu arada bu konunun gideri var he, söylemesi :D

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve cihanata_1
0MG90

0MG90

Üye
PC'de adblock, mobilde Tapatalk. Reklamsız site yok bazı kullanıcılar abartmış bence.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
PC'de adblock, mobilde Tapatalk. Reklamsız site yok bazı kullanıcılar abartmış bence.
diyom ki reklam lar mantıklı bir şekilde boyutlandırılıp yerleştirilsin rahatsız ediyor böyle olay bundan ibaret hem ben adblock açarım olur biter ama site bu şekilde ziyaret çi leri azaltır bence ben biraz da bu amaçla açdım reklam engellemek çokda zor değil herkes biliyor boşuna kimse konuya girip şunu yapın bunu yapın demesin kimse böyle bir ihtiyaç var demiyor konu kirletip durmayın artık yeter!
Ama yıllık için 15 ₺ makul bir fiyat 'bence' üstelik bi ton da özellik veriyor :)
Ben bugün-yarın alabilirim..
Maşallah, tarayıcıyı tam ekran moduna soktum resmen ekranı kaplıyor :ehe @Ozan abi :gul:
Bu arada bu konunun gideri var he, söylemesi :D

özellik sanırım askıya alındı :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
diyom ki reklam lar mantıklı bir şekilde boyutlandırılıp yerleştirilsin rahatsız ediyor böyle olay bundan ibaret hem ben adblock açarım olur biter ama site bu şekilde ziyaret çi leri azaltır bence ben biraz da bu amaçla açdım reklam engellemek çokda zor değil herkes biliyor boşuna kimse konuya girip şunu yapın bunu yapın demesin kimse böyle bir ihtiyaç var demiyor konu kirletip durmayın artık yeter!

İstediğim yorumu atarım. Kendi görüşümü bildirdim sonuçta son karar yöneticilerin.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
ben sana yorum atma demiyorum diyemem de boşuna gereksiz yorum yazıp saçma yerlere çekiyorsunuz konuyu amacından sapacak en son yeter kimse burda forum nasıl reklamsız kullanılır demiyor tepkimde geneldi sana özel değil. ikinci söylediğini yazsan sadece kimse de tepki gösteremezdi bil hani

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
vip üye - MaxiCep
üzerinde çalışılıyormuş:) @BLasTeaR @H0lligan
ahh doğru. yayınlansın da bakarız artık :)

hangi özellik askıya alınmış anlamadım

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
vip üyelik satın alma sayfasına ulaşılamıyor şuan onu diyor:)
@Ozan abinin belirttiği gibi, şuan yapım aşamasında olup birkaç özellik daha eklenip ileride açılacağını söyledi ya :)

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Kardeşim sen hala neyi iddiaa etmeye çalışıyorsun ki?
Chrome'mda olan tüm özellikler Yandex.Tarayıcı'da da var zaten.
Tema, uzantı vs vs.
Ve Chrome dahil tüm browser'ları kullanan biri olarak bana göre en hızlı ve güzel özellikleriyle Yandex.Browser'dir ;)
Kullanmadan dırdır edip ön yargılı olma.
Neyse, daha fazla uzatıp da tatsızlığa bağlanmasın.
Ben @H0lligan arkadaşımla muhatabım zaten :tebessüm:

Iyide burasi forum degil mi isteyen istedigini soyler ayrica benim bisey idda ettigim yok sadece bana gore chrome daha iyi dedim sen durduk yere laf yaptin uzatma falan filan ? Neyse sen @H0lligan ile muhattap ol ;)

Rygebin

Rygebin

Üye
Bildirim bar'ını resmen kaplamış :D
Konu halinde açacaktım başlık dikkatimi çekip bakayım dedim aynı sıkıntının evrim geçirmiş hali: @Ozan Abi, şu reklamlara artık bi el atılsın. :)

Bu da PC'den:

Bu PC'Deki reklam çok akıllıca bunun hatta bir adıda var artık siteler genelde bunu yapıyor pcde adblocker var . Telefonda adaway ikisinide görmüyorum ama bu reklam gözükmediği konu gözüktüğü için bu blocklanmıyor çok akıllıca olmuş. Forum ya bunu yapacaktı ya adblockerın kullanımına izin verilmeyecekti. Daha iyi bir de öyle düşünün bu reklamların hiç olmamasın için uygun fiyatlara vip üyelik olabilir bende iyi fikir :)

@Ozan hocam birkez o sayfa açılmış bizden kurtulamassınız :ehe. Ciddiyim alırım vip üyelik zaten 24 saatin 15 saati forumda geçiyor ona mı vermiyeceğim :). Daha kararlı bir açıklama gelmesi iyi olur..

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
Forumda ilk mesaj sonrası gösterilen reklamlarla ilgili olarak çalışma yapıldı arkadaşlar, tek satıra indirildi böylece çok yer kaplamayacaktır.

Vip üyelikle ilgili olarak da isteyen de var istemeyen de ancak bunu reklamsız ve ekstra özelliklere sahip olmak isteyen üyeler için gerçekleştirmeyi düşünüyoruz açıkcası veya her üyeye reklam göstereceğiz ki zamanla adblock un da engelleyemediği tarzda reklamlar da geliştiriliyor bu konuda sizin tarafınızda olduğumuzdan emin olun. Şöyle düşünebilirsiniz bir üye bir yılda reklamsız üyeliğe x tl öderse rahat eder ve siteye x tl kazandırmış olur tamam ancak reklamlı sitede gezinirse 5x tl kazanç çok rahat elde edilir bizim amacımız zaten ekstra kazanç elde etmek değil vip üyelikle. Zaten reklam sunsak daha fazla kazanılabilir bu sekilde değerlendirebilir karşı çıkan üyeler. Aynı zamanda sitenin daha iyi yerlere gelmesi ve gelişmesine de peşinen destek vermiş olacak vip üyelik alacak arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, kaankulahli, BLasTeaR ve 1 kişi daha

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
popup da bi başka yere aktarılaydı iyidi

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Forumda ilk mesaj sonrası gösterilen reklamlarla ilgili olarak çalışma yapıldı arkadaşlar, tek satıra indirildi böylece çok yer kaplamayacaktır.

Vip üyelikle ilgili olarak da isteyen de var istemeyen de ancak bunu reklamsız ve ekstra özelliklere sahip olmak isteyen üyeler için gerçekleştirmeyi düşünüyoruz açıkcası veya her üyeye reklam göstereceğiz ki zamanla adblock un da engelleyemediği tarzda reklamlar da geliştiriliyor bu konuda sizin tarafınızda olduğumuzdan emin olun. Şöyle düşünebilirsiniz bir üye bir yılda reklamsız üyeliğe x tl öderse rahat eder ve siteye x tl kazandırmış olur tamam ancak reklamlı sitede gezinirse 5x tl kazanç çok rahat elde edilir bizim amacımız zaten ekstra kazanç elde etmek değil vip üyelikle. Zaten reklam sunsak daha fazla kazanılabilir bu sekilde değerlendirebilir karşı çıkan üyeler. Aynı zamanda sitenin daha iyi yerlere gelmesi ve gelişmesine de peşinen destek vermiş olacak vip üyelik alacak arkadaşlar.
teşekkürler bakmadan geçme bölümü böyle daha iyi oldu:oke:

Rygebin

Rygebin

Üye

Emeklerinize sağlık hocam proje başladığı an ilk desteği yapmak isterim . :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve cihanata_1
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şu bakmadan geçmeyin bölümü benim canımı sıkıyor
Mesajlar arası kopukluk oluşturuyor ayrıyeten forumla alakası olmayan sitelere yönlendiren linklerde mevcut
Bence Ya en alt ya da en üste konulsun

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve BLasTeaR

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Şu bakmadan geçmeyin bölümü benim canımı sıkıyor
Mesajlar arası kopukluk oluşturuyor ayrıyeten forumla alakası olmayan sitelere yönlendiren linklerde mevcut
Bence Ya en alt ya da en üste konulsun
amaç onu gözüne gözüne sokup okumanı sağlayarak ilgi çekmesi zaten :pokey:
ben diyorum abi başından beri 2 taraf içinde mantıklı olanlar yapılmalı ama takan yokki

Takipçi Satın Al

Üst Alt