Hoş mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ben zaten kullanıyorum ama yinede çıkıyor pc de :(

Benim kullandığım Yandex tarayıcının kendisiyle gelen Reklam engelleme ve güvenli gezinme özelliği olan Adguard uzantısını kullanıyorum, gerçekten müthiş.
Örnek vermek gerekirse; Uzantı reklamları tespit edip otomatik engelliyor ama yine de sayfada istemediğin bir kısım varsa, 3. 4. ve 5. ekran görüntüsüne göz at anlarsın :) (tabi logo engellemeyi gösterme amaçlı geçici olarak yaptım hea :gul: )

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Benim kullandığım Yandex tarayıcının kendisiyle gelen Reklam engelleme ve güvenli gezinme özelliği olan Adguard uzantısını kullanıyorum, gerçekten müthiş.
Örnek vermek gerekirse; Uzantı reklamları tespit edip otomatik engelliyor ama yine de sayfada istemediğin bir kısım varsa, 3. 4. ve 5. ekran görüntüsüne göz at anlarsın :) (tabi logo engellemeyi gösterme amaçlı geçici olarak yaptım hea :gul: )

güzelmiş valla :ehe konu da zaten reklam engelleme ye dönüyor yavaş yavaş :D :ehe

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

yandex kullanmıyorum hocam hoşuma gitmiyor :ehe

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Konu da o amaçla açılmadı mı zaten :D

İyi, reklamlarla boğulmada mutluluklar :ehe
(Yandex.Tarayıcı'ya yeni güncelleme geldi, gerçekten çok değişti. yeni özellikler eklendi)
:no:
sen bakma ona değişik o ondan diyor ne güzel tarayıcı işde :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
:no:
sen bakma ona değişik o ondan diyor ne güzel tarayıcı işde :D :ehe

Kendi bilir, ben ne kadar iyi olduğunu göstermek için bir özelliğini o şekilde emek vererek anlattım, gerisi ona kalmış :)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kes :ehe

boğulmuyorum şu an bi Chrome eklentisi kurdum cayır cayır zerre reklam yok :lac: :pro2:

Reklamları salla, onu Mağazadan herhangi bir uzantı/eklenti ile sorunu giderebilirsin, mühim olan tarayıcının kullanıcısına sunduğu ve beraberinde getirdiği sorunları da görmelisin ;)
Şahsen ben yıllarca Yandex.Tarayıcı kullanıyorum çokta memnunum valla :)

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Reklamları salla, onu Mağazadan herhangi bir uzantı/eklenti ile sorunu giderebilirsin, mühim olan tarayıcının kullanıcısına sunduğu ve beraberinde getirdiği sorunları da görmelisin ;)

bende aynı şekilde Chrome dan memnunum ;)
her türlü sorarım :ehe

cayır cayır :naughty: :kop2:

ne sandın :cool

Vurur yüze ifadesi, reklamsız geziyorum bi tanesi...

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hele ki şuan Chrome'un durumu işler acısı, bir önceki güncelleme ile gelen sorunları görmediniz sanırım. Çabalıyor ama hala adam akıllı bir tarayıcı olamadı.

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı şekilde Chrome dan memnunum ;)

ne sandın :cool

Vurur yüze ifadesi, reklamsız geziyorum bi tanesi...
sordukmu
bende sanırım memnun kalıcam tüm sekmeleri aktarmış ve hesaba da direk geçiş yapmış süper :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
en hızlı tarayıcı + Google esnekliği + bin bir çeşit tema ıvır zıvır daha ne olsun ? :thumbup:

edit : yandex anca çaktırmadan zorla kendi uygulamalarını yüklesin...

kes
daha yeni yazdın ne ara edit ledin mübarek :ehe

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
sordukmu

bende sanırım memnun kalıcam tüm sekmeleri aktarmış ve hesaba da direk geçiş yapmış süper :D

Öyledir, mağazadan istediğin eklentiyi/uzantıyı da kurabilirsin.. sekme olayı da çok güzeldir +'ya başınca sekme açıyor ama tablodan seçince açılıyor boşuna boş sekme açıp da bilgisayarı yormuyor, he Turbo Modu da çok iyidir, ayarları var. Ayarlar kısmından yaparsın sayfayı ve videoyu bile sıkıştırıp sayfanın hızlı yüklenmesini sağlıyor. Ve daha neler neler az kurcala anlarsın zaten :)

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Öyledir, mağazadan istediğin eklentiyi/uzantıyı da kurabilirsin.. sekme olayı da çok güzeldir +'ya başınca sekme açıyor ama tablodan seçince açılıyor boşuna boş sekme açıp da bilgisayarı yormuyor, he Turbo Modu da çok iyidir, ayarları var. Ayarlar kısmından yaparsın sayfayı ve videoyu bile sıkıştırıp sayfanın hızlı yüklenmesini sağlıyor. Ve daha neler neler az kurcala anlarsın zaten :)

:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt