Hoş mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
@Ozan abi bi baksan artık diyorum siyasi içerikli reklam lar da çıkıyor ve nedense sadece tek partininki çıkıyor hoş değil abi telefon demin kafayı yedi zaten reklam lar yüzünden o popup ıda kapatana kadar cebelleşdim zaten telefon la
O ozanın elinde olan bir şey degil google ile alakalı bir şey

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
onları düzenleyebiliyorlar

Traqica

Üye
Forum reklamsız olmuyor.illa ki reklam istemeyen olursa opera mini sürümü kullanır ;)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
ben olmasın mı diyorum ? yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Tapatalk kullanabilirsin

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar, mobil sitede çıkan ve çarpı butonu ile kapatılabilen reklamlar geçici süre ile çıkan kampanyalar oluyor ve bunları pazarlamak zorundayız. Onun dışında zaten mobil sitede reklam yayımlamıyoruz normalde. Google reklamları sadece misafirlere gösteriliyor mobil tarafta. Masaüstü sitede ise, çıkan parti reklamları bizim seçtiğimiz şekilde yayımlanmıyor tıpkı televizyon izlerken çıkan parti reklamları gibi, hangi partinin reklam bütçesi ve çalışması varsa seçmeden ve ayırt etmeden google aracılığı ile yayınlıyoruz yani herhangi bir özel parti reklamı almışlığımız yok. Bu konuda nasıl televizyonda çıkan siyasi parti reklamlarını kısmi yada tamamen engelleyemiyorsanız, buradan da bunu istemek oldukça mantıksız görünüyor. Bu konuda alınganlık yapmamanızı rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
abi tamamda yok böyle bişe bazen giriş yapamıyorum reklamdan çok kasıyor kapatmak zorunda kalıyorum

Ozan

Ozan

Admin
abi tamamda yok böyle bişe bazen giriş yapamıyorum reklamdan çok kasıyor kapatmak zorunda kalıyorum
Reklamı bir kere kapattığınızda zaten kapanıyor ve gösterilmiyor x dakika içerisinde tekrar.

Invoke

Invoke

Üye
Root varsa çare: lucky patcher.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Her gördükçe adblock aklıma geliyor bilginiz olsun. Zaten telefon kasıyor bide sayfa yüklenmesini de bekliyorum biraz. Yükleme bitince de birden boyle bise çıkması hoş olmuyor gerçekten benim açımdan. Bunun yerine sayfa icerisinde daha mantıklı bir yere konularak sürekli de kazanç sağlanabilir ayriyetten. mesela en altta bulunan masaüstü görünümü yukarı felan yazan yerle sayfa sonu arasında enine konulsa sorun olacağını zannetmiyorum çünkü aynisi tepe de de var.

müstahak olom sana :ehe :ehe :ehe

:ehe :ehe :ehe

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Reklamı bir kere kapattığınızda zaten kapanıyor ve gösterilmiyor x dakika içerisinde tekrar.
abi ben sürekli rom atıyorum normalde ve o reklamı zaten kapatana kadar neler çekiyorum

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Her gördükçe adblock aklıma geliyor bilginiz olsun. Zaten telefon kasıyor bide sayfa yüklenmesini de bekliyorum biraz. Yükleme bitince de birden boyle bise çıkması hoş olmuyor gerçekten benim açımdan. Bunun yerine sayfa icerisinde daha mantıklı bir yere konularak sürekli de kazanç sağlanabilir ayriyetten. mesela en altta bulunan masaüstü görünümü yukarı felan yazan yerle sayfa sonu arasında enine konulsa sorun olacağını zannetmiyorum çünkü aynisi tepe de de var.

Bildirim bar'ını resmen kaplamış :D
Konu halinde açacaktım başlık dikkatimi çekip bakayım dedim aynı sıkıntının evrim geçirmiş hali: @Ozan Abi, şu reklamlara artık bi el atılsın. :)

Bu da PC'den:

• Beğen
Tepkiler: ghstr

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
evet artık şunu farkettim reklam istemiyorsan adblock tek çözüm çünkü dikkate alınmıyor boşa uğraşmayın birazdan indiricem bende herkesede tavsiye ederim

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
evet artık şunu farkettim reklam istemiyorsan adblock tek çözüm çünkü dikkate alınmıyor boşa uğraşmayın birazdan indiricem bende herkesede tavsiye ederim

ben zaten kullanıyorum ama yinede çıkıyor pc de :(

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Ben zaten kullanıyorum PC için, ama mobilden girince gerçekten büyük sıkıntı çekiyorum, girmekten de bazen soğuyorum. :aklikarismis:
TapaTalk takılıyorum o da zevk vermiyor fazla :sweatsmile:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
cihanata_1

cihanata_1

Üye
hesap yükseltmeleri bölümüne bbakın 7 dolar karşılığında reklamlardan tamamen kurtlulma ve daha birsürü müthiş avantajlar yazmışlar @Ozan abi konunun detaylarını öğrenebilir miyiz:)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
o nerde :hmmm ilk defa duyuyorum senden
evet buldum vee çok gereksizmiş...

Takipçi Satın Al

Üst Alt