Hızlı Mesajj.....????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı Mesajj.....????
Arkadaşlar öncelikle samsung wave 8500 sahibiyim bnm sorunum samsungdan önceki telefonum iphone 3g idi iphone da msj yazarken gayet seri ve hızlı bi şekilde yazabiliyordum samsungtaki sorun ise aynı hızda yazmaya kalkıştığımda bazı harfleri atlıor hassasiyetiyle alakalı bişiy sanırım, dolayısıyla aynı hızla yazamıorum sizce bunun sebebi ne olabilir yada sorun sadece benim telefonumdamı ....

Noks

Noks

Üye
sorun senin telefonunda olabilir ben bu telefonda hiç bi telefonda yazamadıgım kadar hızlı yazıyorum arkadaslarımın agzı acık kalıyor :)

erem.qns

erem.qns

Üye
bnde de şöyle bi sıkıntı var. Msj yazrken haliyle bosluk bırakıyorum. Bosluğa bastıgımda nokta bırakıyor. çok sinir oluyorum :S

TozteL

Üye
benim mesaj yazımındada bi sıkıntı yok.senin telefonda sorun olabilir..

Noks

Noks

Üye
parmaklardan kaynaklanan bi durum olabilir dolma gibiyse :naughty:

mty29

mty29

Üye
Eğer tuş sesin açıksan birde kapattıktan sonra dene tuş sesini kapattığında takılmadan daha hızlı mesaj yazabiliyorsun

Noks

Noks

Üye
MENÜ > Ayarlar > Ses profilleri > Normal > Sistem = 0 ;)

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
Eğer tuş sesin açıksan birde kapattıktan sonra dene tuş sesini kapattığında takılmadan daha hızlı mesaj yazabiliyorsun

aldığım tek mantıklı cvp evet sistem sesini kapatınca ve titreşimi kapatınca daha hızla ama yinede iphone gibi hızlı kullanamıorum ne parmaklarımda nede bnm yazmamda sorun var.

iphone kullnanlar bilir ses kapatma haricinde bi yöntem bilen varsa ltfn sölesin

buketcik

buketcik

Üye
hımmm:hmmm

fckrboyy

Üye
iphone da klavye daha büyük ve harfler daha ayrık olduğu icin daha hızlı yaziyorsun ama wavede ekrandan dolayı :oke:

Lacrymosa

Üye
Swype modunu açın. Arada harf unutsanız dahi kendisi düzeltiyor. Swype bada 1.2 de var. Hala bada 1.2 kullanmıyorsanız boşverin yazmayın daha iyi :)

lagionaire

Üye
    Konu Sahibi
iphone da klavye daha büyük ve harfler daha ayrık olduğu icin daha hızlı yaziyorsun ama wavede ekrandan dolayı :oke:

evet kardsim böle bi etken var ama bnm problemim bu deil samsungta bi harfe seri olarak basamıorsun ama iphond mumkun

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
1.2 De gelsms t9 da var qwerty klavyde atlama olayini bitrme atlasada tahmn etme ozelligi var. en iyisi alismak ama :d

VforButterfly

VforButterfly

Üye
aynen bende çok hızlı yazdığım için bazen atlıyor harfleri iphone ile wave farkı ;) ama düzeltirler yeni güncelleme ile bence.

cezalper

cezalper

Üye
evet bende gayet hızlı bişekilde yazıyorum hiçte sorun oluşmuyo sadece bazen ugulama müzik vs. gibi fazla şey açıksa bastığımdan birazdaha sonra yazıyor okadar oda dediğim gibi fazla uygulama açık olmasından oluyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt