Hızlı Arama Güncellemesi {23.02.2011}

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ipkry

ipkry

Üye
Ben hala bu uygulamanın amacını anlayabilmiş değilim, ben suanda güncelleme yapmadım fakat arama widgetinde rehberden bir kişinin adını yazınca videodaki gibi buluo bunu amacı ne anlamadım yada video gerçekten bu güncellemeyimi anlatıo,, biri açıklayabilirmi acaba???

zallas

Üye
Bana da böyle bir güncelleme gelmedi ama aynı özellikler şu anki Search widget da mevcut. Anlamadım valla .

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
önerilen güncelleme var dedi ama hala yok :D nasıl iş bu ya sinir oldum valla tarih değiştirmekten

emre1802

Üye
şuan bende çıktı ama boyut 1267kb hızlı arama guncellemesı dıyor ama sızın yazıdgınız 2352 kb yanlıslık var mı ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
C7 için boyutu daha küçük. N8 2.5MB ; C7 için 1.2MB

apobaba1234

apobaba1234

Üye
n8 dandik oldugu icin 2,5 mb anca halledio c7se1,2 halledio isi xD

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ne güncellemeybiş hızlı arama - uygulama güncellemesi falan bana 1 tane gelmedi ne zaman gelceksin pr1.1 :D :ehe:ehe:ehe

Rich4arD

Rich4arD

Üye
mehmet ben flash attım beklemekten kurtuldum....darısı bekleyen arkadaşlara..
Kardeşim o konu hakkında bir araştırma yapma fırsatı bulamadım henüz. Yani navifirm ile indirip flash atma ile nokidan resmi olarak geldiği zaman yüklenmesi arasındaki farkı bilemiyorum.
Ha bide Adım Muhammet (Mhmmt) kısaltılmış yazmak istedim :)

haliloz95

Üye
ya bende hala pr1.0 yüklü telden *#0000# yazıyorum gnc. kntol et diorm hiç bir güncelleme yok dio ne yapmamı önerirsiniz?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim o konu hakkında bir araştırma yapma fırsatı bulamadım henüz. Yani navifirm ile indirip flash atma ile nokidan resmi olarak geldiği zaman yüklenmesi arasındaki farkı bilemiyorum.
Ha bide Adım Muhammet (Mhmmt) kısaltılmış yazmak istedim :)

Ovi Suite, Nokia Serverlarına bağlanıp güncelleme dosyalarını indirip, telefona atıyor; Navifirm, Nokia Serverlarına bağlanıp, güncelleme dosyalarını bilgisayara kaydediyor; Phoenix de Ovi Suite'nin yaptıgını yapıyor :)
Zaten dikkat ettiysen, Ovi Suite ile de; Phoenix ile de telefona yazılım yüklerken, telefonun ekranı falan her şeyi aynı ilerliyor, Test mode, versiyon yazması, beyaz ekran gelmesi... vsvs :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Ovi Suite, Nokia Serverlarına bağlanıp güncelleme dosyalarını indirip, telefona atıyor; Navifirm, Nokia Serverlarına bağlanıp, güncelleme dosyalarını bilgisayara kaydediyor; Phoenix de Ovi Suite'nin yaptıgını yapıyor :)
Zaten dikkat ettiysen, Ovi Suite ile de; Phoenix ile de telefona yazılım yüklerken, telefonun ekranı falan her şeyi aynı ilerliyor, Test mode, versiyon yazması, beyaz ekran gelmesi... vsvs :oke:
Nokia tarafından yayınlandığını biliyorum o yöntemle olduğunuda biliyorum. Fakat neden navifirmde varda henüz nokia nın kendi programında yok? İşte onu çok merak ediyorum :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

Nokia tarafından yayınlandığını biliyorum o yöntemle olduğunuda biliyorum. Fakat neden navifirmde varda henüz nokia nın kendi programında yok? İşte onu çok merak ediyorum :)

Navifirmde de yok ki 059D576, euro2 kodları var: 0599764... (Dark Grey)

calis84

calis84

Üye
Arkadaslar bana bugün bu güncelleme geldi, fakat boyutu sadece 609kb, bu önce pr1.1 yükledigimden olabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt