teşekkürler kardeş yaptım emeğe saygı...İlk telefondan taradım, buldu; Ovi Suite'yi açıp taradım, bulamadıSonra telefondan yükledim işte
![]()
buldun parmak kadar çocuğu kızarsın peeki![]()

teşekkürler kardeş yaptım emeğe saygı...

o değilde imzana bittimn8 dandik oldugu icin 2,5 mb anca halledio c7se1,2 halledio isi xD

Bana da böyle bir güncelleme gelmedi ama aynı özellikler şu anki Search widget da mevcut. Anlamadım valla .
n8 dandik oldugu icin 2,5 mb anca halledio c7se1,2 halledio isi xD
N8 o kadar sağlam ki, 2.5MB anca kesiyo

)

Bende halen PR1.1 i beklemekteyimne güncellemeybiş hızlı arama - uygulama güncellemesi falan bana 1 tane gelmedi ne zaman gelceksin pr1.1![]()
![]()

Bende halen PR1.1 i beklemekteyim![]()
Kardeşim o konu hakkında bir araştırma yapma fırsatı bulamadım henüz. Yani navifirm ile indirip flash atma ile nokidan resmi olarak geldiği zaman yüklenmesi arasındaki farkı bilemiyorum.mehmet ben flash attım beklemekten kurtuldum....darısı bekleyen arkadaşlara..

Kardeşim o konu hakkında bir araştırma yapma fırsatı bulamadım henüz. Yani navifirm ile indirip flash atma ile nokidan resmi olarak geldiği zaman yüklenmesi arasındaki farkı bilemiyorum.
Ha bide Adım Muhammet (Mhmmt) kısaltılmış yazmak istedim![]()

Nokia tarafından yayınlandığını biliyorum o yöntemle olduğunuda biliyorum. Fakat neden navifirmde varda henüz nokia nın kendi programında yok? İşte onu çok merak ediyorum
Ovi Suite, Nokia Serverlarına bağlanıp güncelleme dosyalarını indirip, telefona atıyor; Navifirm, Nokia Serverlarına bağlanıp, güncelleme dosyalarını bilgisayara kaydediyor; Phoenix de Ovi Suite'nin yaptıgını yapıyor
Zaten dikkat ettiysen, Ovi Suite ile de; Phoenix ile de telefona yazılım yüklerken, telefonun ekranı falan her şeyi aynı ilerliyor, Test mode, versiyon yazması, beyaz ekran gelmesi... vsvs![]()

Nokia tarafından yayınlandığını biliyorum o yöntemle olduğunuda biliyorum. Fakat neden navifirmde varda henüz nokia nın kendi programında yok? İşte onu çok merak ediyorum![]()