Haber Google Play Store 8.4.19 Güncellemesi Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store 8.4.19 Güncellemesi Yayınlandı
Google tarafından Play Store uygulama mağazasına yeni bir güncelleme gönderilmeye başlandı. Yeni güncelleme ile beraber uygulama sürümü 8.4.19'a yükselmiş oldu.



Google, Play Store uygulama mağazasının sürümünü 8.4.19'a yükselten yeni bir güncelleme daha göndermeye başladı. Bundan yaklaşık bir hafta önce Play Store uygulaması 8.4.18 güncellemesini almıştı. O güncellemede kullanıcılara sesli kitapların yakında Play Store'da yer alacağını gösteren bazı ipuçları ile beraber gelmişti.

https://www.maxicep.com/googlein-an...iles-go-beta-uygulamasi-indirilebilir-durumda
Google'ın Android Dosya Yöneticisi Files Go Beta Uygulaması İndirilebilir Durumda
Play Store 8.4.18 güncellemesinde, Play Store uygulaması içindeki uygulamalar ve oyunlarla ilgili bir bildirim düzenlemesi vardı. Muhtemelen, kullanıcılara favori uygulamalarıyla ilgili önemli bildirimler vermekle ilgili bir takım düzenlemeler yapılmıştı. Bununla birlikte, en yeni Play Store güncellemesi olan 8.4.19 sürümü 8.4.18'in kodlarında yer alan yeni özelliklerin hiçbirini aktif hale getirmiyor.

Eğer Google Play Store 8.4.19 sürümünde gözle görülen bir değişiklik görürseniz yorum yazarak bize bildirebilirsiniz. Arka planda yapılan kod değişiklikleri ile önemli yenilikler gelmiş ise haberi güncelleyerek bunu size bildireceğiz.

Play Store 8.4.19 güncellemesi, daha önceki güncellemeler de olduğu gibi kademeli olarak desteklenen bütün Android cihazları için kullanıma sunulacak. Yeni güncellemein resmen cihazınıza ulaşması için birkaç gün veya bir kaç hafta gerekebilir. Ancak beklemeyi sevenlerden değilseniz, yeni Play Store 8.4.19 APK dosyasını tıklayarak Android cihazınıza indirebilir ve sizde en güncel Play Store uygulama mağazasını şimdiden cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.
Google Play Store 8.4.19 Güncellemesi Yayınlandı
 
  • Beğen
Tepkiler: köprülü ve MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
8.2.37 falan iyiydi sonra gene yavaşladı :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
bilisimler

bilisimler

Üye
Şuan bende 8.3.73 var.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Konudaki APK linkini indirip denerseniz yorum bırakmayı unutmayın :)
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt