harunharunbursa
Üye
bende sürekli kullanıyorum t.backupu sorunsuz.Çok teşekkürler buldum
Olmadı titanium backup rot yetkisi ekranında kalıyor
bende sürekli kullanıyorum t.backupu sorunsuz.Çok teşekkürler buldum
Xda da Tb nin çalıştığı söyleniyor. Demek ki sende bir problem varÇok teşekkürler buldum
Geri dönüş için teşekkürlerbende sürekli kullanıyorum t.backupu sorunsuz.

Sd kart kullanmadığım için onu hiç denemedim. Ayarlarına baktın mı hiç?Anladım, titanium bakcupda problem var herhalde, başka bir apk indirip deneyeyim
Bu kamera kaydını sd karta kayıt nasıl yapacagız arkadaş lar
Ayarlarına baktım, sadece çözünürlük ve konum kayıt var, baka bişey yok, keşke samsumgundaki kamera programına bu roma portlansa süper olurSd kart kullanmadığım için onu hiç denemedim. Ayarlarına baktın mı hiç?

Güncellemede kamerayı değiştiririz o zaman. Daha özellikleri olan bir kamera uygulaması eklerizAyarlarına baktım, sadece çözünürlük ve konum kayıt var, baka bişey yok, keşke samsumgundaki kamera programına bu roma portlansa süper olur![]()
Hayır ama kullanacağın uygulamalara bağlı. Oyun oynarsan ısınacaktır yine.ısınma sorunu devam ediyormu?
ısınma sorunu devam ediyormu?
Süper olur, eğer olabiliyorsa samsung kamera programını port edin, onda özellik çok,Güncellemede kamerayı değiştiririz o zaman. Daha özellikleri olan bir kamera uygulaması ekleriz
Hayır ama kullanacağın uygulamalara bağlı. Oyun oynarsan ısınacaktır yine.

Rom stabildir. Emin olabilirsiniz.teşekkürler, oyun değil yeterki stabil kulanayım , emekleriniz için teşekkürler
İsteklerinizi yeter ki belirtin. Elimden geldiği sürece yapmaya çalışacağımSüper olur, eğer olabiliyorsa samsung kamera programını port edin, onda özellik çok,
mesela deklanşör sesi açıp kapama
video çekerken fotoğraf çekme
ve diğer bütün özellikleri ile aynı olacak şekilde, seçim kişiye bağlı olacak
Çok konuştum kusura bakmayın![]()
Şu mirror screen özelliğinide ben çok kullanıyorumRom stabildir. Emin olabilirsiniz.
İsteklerinizi yeter ki belirtin. Elimden geldiği sürece yapmaya çalışacağım
kablosuz görüntü aktarma özelliğiİstekleri liste yapıyorum. Güncellemede elimden geldiğince eklemeye çalışacağımŞu mirror screen özelliğinide ben çok kullanıyorumkablosuz görüntü aktarma özelliği
Titanium Backup'ı tam kapatıp tekrar gir. Geri tuşu ile çıkıp tam kapatmazsan girmiyor. Ram 'i temizle tekrar gir, sorun olmuyor.Çok teşekkürler buldum
Titanium Backup'ı tam kapatıp tekrar gir. Geri tuşu ile çıkıp tam kapatmazsan girmiyor. Ram 'i temizle tekrar gir, sorun olmuyor.Çok teşekkürler buldum
Onlar ekstra özelliktir. Bunda da olur. Sade alt yapıları kullananlar varsa farklarını bilirler. O yüzden ankete göre alt tabanı kullanırızCm tabanlıda daha cok ek ozellık var lg dekı cnock vake gıbı yanı ekran kılıtlı ıken ıkı kere tıklayınca telefon uyanıyor ben daha once cm tabanlısını kullandım o daha ıyı gıbı
Hadi gözün aydın. Listeye aldım elimden geldiğince eklemeye çalışacağımEn sonunda oldu rootromu yeniden yükledim, direk titanium backup pro apk yükledim, geüvnlik kök izinleri verdim çalıştı, uzunda bir süre bu romu kullanmayı düşünüyorum hadi bakalım stabilize durumu nasıl olacak
emeğine sağlık kardeş, önceki dediklerimi dikkate alırsan sevinirim. başarılar

Ne kadar az ayarı açıp kullanırsanız performans olsun, pil olsun gayet iyi gider. Zaten eklediğim zaman ayarlardan etkinleştirme seçenekli olurKardeş bu haline hiç dokunma, ne kadar çok özellik eklenirse stabilizesi bozulur diye tahmin ediyorum![]()