Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

turancen

turancen

Üye
Anladım, titanium bakcupda problem var herhalde, başka bir apk indirip deneyeyim
Bu kamera kaydını sd karta kayıt nasıl yapacagız arkadaş lar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, titanium bakcupda problem var herhalde, başka bir apk indirip deneyeyim
Bu kamera kaydını sd karta kayıt nasıl yapacagız arkadaş lar
Sd kart kullanmadığım için onu hiç denemedim. Ayarlarına baktın mı hiç?

gacvokem

Üye
ısınma sorunu devam ediyormu?

turancen

turancen

Üye
Sd kart kullanmadığım için onu hiç denemedim. Ayarlarına baktın mı hiç?
Ayarlarına baktım, sadece çözünürlük ve konum kayıt var, baka bişey yok, keşke samsumgundaki kamera programına bu roma portlansa süper olur :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarına baktım, sadece çözünürlük ve konum kayıt var, baka bişey yok, keşke samsumgundaki kamera programına bu roma portlansa süper olur :D
Güncellemede kamerayı değiştiririz o zaman. Daha özellikleri olan bir kamera uygulaması ekleriz
Hayır ama kullanacağın uygulamalara bağlı. Oyun oynarsan ısınacaktır yine.

gacvokem

Üye
teşekkürler, oyun değil yeterki stabil kulanayım , emekleriniz için teşekkürler

turancen

turancen

Üye
Güncellemede kamerayı değiştiririz o zaman. Daha özellikleri olan bir kamera uygulaması ekleriz

Hayır ama kullanacağın uygulamalara bağlı. Oyun oynarsan ısınacaktır yine.
Süper olur, eğer olabiliyorsa samsung kamera programını port edin, onda özellik çok,
mesela deklanşör sesi açıp kapama
video çekerken fotoğraf çekme
ve diğer bütün özellikleri ile aynı olacak şekilde, seçim kişiye bağlı olacak
Çok konuştum kusura bakmayın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, oyun değil yeterki stabil kulanayım , emekleriniz için teşekkürler
Rom stabildir. Emin olabilirsiniz.
Süper olur, eğer olabiliyorsa samsung kamera programını port edin, onda özellik çok,
mesela deklanşör sesi açıp kapama
video çekerken fotoğraf çekme
ve diğer bütün özellikleri ile aynı olacak şekilde, seçim kişiye bağlı olacak
Çok konuştum kusura bakmayın :)
İsteklerinizi yeter ki belirtin. Elimden geldiği sürece yapmaya çalışacağım

turancen

turancen

Üye
Rom stabildir. Emin olabilirsiniz.

İsteklerinizi yeter ki belirtin. Elimden geldiği sürece yapmaya çalışacağım
Şu mirror screen özelliğinide ben çok kullanıyorum :D kablosuz görüntü aktarma özelliği

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ferhatcee

ferhatcee

Üye
Çok teşekkürler buldum
Olmadı titanium backup rot yetkisi ekranında kalıyor
Titanium Backup'ı tam kapatıp tekrar gir. Geri tuşu ile çıkıp tam kapatmazsan girmiyor. Ram 'i temizle tekrar gir, sorun olmuyor.
Çok teşekkürler buldum
Olmadı titanium backup rot yetkisi ekranında kalıyor
Titanium Backup'ı tam kapatıp tekrar gir. Geri tuşu ile çıkıp tam kapatmazsan girmiyor. Ram 'i temizle tekrar gir, sorun olmuyor.

turancen

turancen

Üye
Olmadı başka apk denedim, marketten indirdim olmadı, şimdi supersu zip dosyasını indirip recovery yükleyeceğim belki o zaman root olurda romu düzgün kullanabilirim artık, rom hakikaten çok hızlıymış :D

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Cm tabanlıda daha cok ek ozellık var lg dekı cnock vake gıbı yanı ekran kılıtlı ıken ıkı kere tıklayınca telefon uyanıyor ben daha once cm tabanlısını kullandım o daha ıyı gıbı

turancen

turancen

Üye
En sonunda oldu root :D romu yeniden yükledim, direk titanium backup pro apk yükledim, geüvnlik kök izinleri verdim çalıştı, uzunda bir süre bu romu kullanmayı düşünüyorum hadi bakalım stabilize durumu nasıl olacak :) emeğine sağlık kardeş, önceki dediklerimi dikkate alırsan sevinirim. başarılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Cm tabanlıda daha cok ek ozellık var lg dekı cnock vake gıbı yanı ekran kılıtlı ıken ıkı kere tıklayınca telefon uyanıyor ben daha once cm tabanlısını kullandım o daha ıyı gıbı
Onlar ekstra özelliktir. Bunda da olur. Sade alt yapıları kullananlar varsa farklarını bilirler. O yüzden ankete göre alt tabanı kullanırız
En sonunda oldu root :D romu yeniden yükledim, direk titanium backup pro apk yükledim, geüvnlik kök izinleri verdim çalıştı, uzunda bir süre bu romu kullanmayı düşünüyorum hadi bakalım stabilize durumu nasıl olacak :) emeğine sağlık kardeş, önceki dediklerimi dikkate alırsan sevinirim. başarılar
Hadi gözün aydın. Listeye aldım elimden geldiğince eklemeye çalışacağım :)

turancen

turancen

Üye
Kardeş bu haline hiç dokunma, ne kadar çok özellik eklenirse stabilizesi bozulur diye tahmin ediyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu haline hiç dokunma, ne kadar çok özellik eklenirse stabilizesi bozulur diye tahmin ediyorum :)
Ne kadar az ayarı açıp kullanırsanız performans olsun, pil olsun gayet iyi gider. Zaten eklediğim zaman ayarlardan etkinleştirme seçenekli olur

turancen

turancen

Üye
Kardeş kilit ekranı ayarında, akıllı kılıf seçeneği ne işe yarıyor, standlı kılıf kullanıyorum ama bu özelliği kullanamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt