Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Bu linkdeki radyoyu indirip kullanabilirsiniz.
Teşekkürler. Bunun başka bir konusunu denemiştim çalışmamıştı bakalım bu çalışacak mı

uncanny_young

Üye
Anladım anladım :) Spirit sağlıklı çalışmadığı için rom'a eklemek istemiyorum. yoksa eklemesi birşey değil. Daha sağlıklı radyo uygulaması bakıyorum ama onuda bulamadım. Bulduklarımda kitkat ile uyumlu değil.

klavyede düzenleme yapılabilirmi mesela ifadeleri girerken birazcık uğraştırıyor. Arka plan bembeyaz göz alıyor. Birde mesajı gönder butonu çok küçük kalmış görsel olarakta. Arka plan demişken ayarlar kısmıda beyaz o neysede mesaj yazarken arka plan beyaz olmasıda göz alıyor. Bu kısımlar ayarlanabilir olabilir mi mesela.

MÜzik playerde müziği açınca aşağıda ince çizgi halinde gözüküyor çalınan şarkı orayı tıklamakla uğraşmaktansa o kısım biraz daha geniş büyük olsa şuan çalınan şarkıya geçmek daha kolay olacak.

TElefon şuan elimden düşmüyor. Kullanılabilirliği mümkün mertebe arttırabilecek kişisel görüşlerimi paylaşıyorum hakan yanlış anlama kötülemiyorum kesinlikle. Bu şekilde bu şekilde çok güzel olan bu romunu mükemmel yapman için (:

Bİrde Miu rom nasıl buna göre sen hangisini kullanıyorsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
klavyede düzenleme yapılabilirmi mesela ifadeleri girerken birazcık uğraştırıyor. Arka plan bembeyaz göz alıyor. Birde mesajı gönder butonu çok küçük kalmış görsel olarakta. Arka plan demişken ayarlar kısmıda beyaz o neysede mesaj yazarken arka plan beyaz olmasıda göz alıyor. Bu kısımlar ayarlanabilir olabilir mi mesela.

MÜzik playerde müziği açınca aşağıda ince çizgi halinde gözüküyor çalınan şarkı orayı tıklamakla uğraşmaktansa o kısım biraz daha geniş büyük olsa şuan çalınan şarkıya geçmek daha kolay olacak.

TElefon şuan elimden düşmüyor. Kullanılabilirliği mümkün mertebe arttırabilecek kişisel görüşlerimi paylaşıyorum hakan yanlış anlama kötülemiyorum kesinlikle. Bu şekilde bu şekilde çok güzel olan bu romunu mükemmel yapman için (:

Bİrde Miu rom nasıl buna göre sen hangisini kullanıyorsun
Klavye ayarlarından klavye görünümü değiştirebilirsin

Müzik çaları o şekilde yapmışlar. Geri bildirim yaparak miui sunucularına gönderirsen eğer onlarda kabul ederse düzenleyebilirler. Ben uygulama düzenlemesinden o kadar çok anlamıyorum o yüzden müzik çalar isteğini yapamam

Hiui'nin alt tabanı zaten miui'dir. Ben alt tabanın üzerinden düzenlemer yaparak bu hale getiriyorum. Benim kullandığım Rom tabikide bu, yani hiui'dir.

Estağfurullah isteklerinizi yanlış anlamam. Burada olsun xda veya başka forumda da istekler oluyor ve dikkate alıyorum...

uncanny_young

Üye
Klavye ayarlarından klavye görünümü değiştirebilirsin

Müzik çaları o şekilde yapmışlar. Geri bildirim yaparak miui sunucularına gönderirsen eğer onlarda kabul ederse düzenleyebilirler. Ben uygulama düzenlemesinden o kadar çok anlamıyorum o yüzden müzik çalar isteğini yapamam

Hiui'nin alt tabanı zaten miui'dir. Ben alt tabanın üzerinden düzenlemer yaparak bu hale getiriyorum. Benim kullandığım Rom tabikide bu, yani hiui'dir.

Estağfurullah isteklerinizi yanlış anlamam. Burada olsun xda veya başka forumda da istekler oluyor ve dikkate alıyorum...
Siyah klavye harika durdu.
Yeni hata fark ettim blackmart tan uygulama indirmede telefon açlış ekranına dönüyor. İlk açılış şu baloncuklar varya ve orada takılı kalıyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Ama blakmarttan dosyayı indirmiş oluyor sadece kurulum yaparken böyle bir sorun oluyor bunu sebebi ne olabilir

uncanny_young

Üye
Siyah klavye harika durdu.
Yeni hata fark ettim blackmart tan uygulama indirmede telefon açlış ekranına dönüyor. İlk açılış şu baloncuklar varya ve orada takılı kalıyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Ama blakmarttan dosyayı indirmiş oluyor sadece kurulum yaparken böyle bir sorun oluyor bunu sebebi ne olabilir
Düzeltme. kapanma sebebini bulamadım ama idare etme yöntemini buldum. Blackmart dan istediğimiz uygulamaya giriyoruz ve yükle demiyoruz kesinlikle yükle dediğimiz de önce indiriyor blackmart dowland dosyasına kaydediyor ve kuruluma geçerken dediğim sorun oluyo. Ama yükle demeden sağda seçenekler var üç nokta şeklinde ona tıklayıp indir diyoruz. Ve sadece apk dosyası iniyor sonra o apk yı telde bulup kendimiz yüklüyoruz. Bunuda böyle halletmiş oluyoruz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sonradan kurulan uygulamalar sistem ile alakalı değil uyumsuzluk ile alakalıdır. Uygulama yapımcısına bildirilirse miui ile uyumlu hale getirebilir

uncanny_young

Üye
Dün gece telefon görüşmesi yapayım dedi acayip hışırtı vardı arama yapar yapmaz bu ses geliyordu başka numara aradım kapalı bir numara arama butonuna basar basmaz acayip bir hışırtı sonra yeniden başlatayım dedim dahada açılmadı telefon o baloncuklar da kaldı kapat aç batarya çıkart işe yaramadı sonra rom û tekrar wipe filan yapmadan kurdum açılmadı kernel yükledim yine açılmadı başka rom yükledim açıldı. Ve açılmadığı esnalarda bataryayı acayip ısıttı. Yeni güncellemeyi bekliyorum şimdi. Birde sonlara doğru hafif kasmalar başlamıştı menü tuşu ile geri dönemlerde arada hoşgeldiniz yazıyor. Şuda var ben telefonu elimden düşürmem kolay kolay garibim ne yapsın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür hataya hiç rastlamadım. Kurduğun bir uygulama etkiliyor olabilir. Veya sistemin anormal bir şekilde kapanmasıda yol açabilir. Yakında güncelleme yayınlayacağım

uncanny_young

Üye
Olabilir. Yeni güncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum aşağı yukarı bir tarih varmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir. Yeni güncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum aşağı yukarı bir tarih varmı
Henüz bir yayınlama tarihi belirlemedim. Güvenlikteki pil tasarrufu dil sorununu çözdükten sonra büyük ihtimalle yayınlarım. Çıkacak olan güncelleştirme ile rom beta aşamasından çıkmış olacak. Alt yapı çoğunlukla oturdu ve stabil hale geldi

uncanny_young

Üye
İnş inş bekliyoruz :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu güncelleştirmede en önemli özellik wifi çekim gücü artırılmış olması olacaktır :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi olur sanki şarjı biraz fazla yiyordu normal bir Wifi ye göre :)
Wifi'nin şarj yemesi kullandığınız uygulama çokluğundan değişir. Çünkü her uygulamanın kendine göre özelliği vardır. Örneğin twitter. Twitter devamlı internete bağladır ve arka planda çalıştırdığınız sürece internet ile alış verişi daimdir. O yüzden şarj olayı kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Ayrıca ekte size vereceğim kernel ile şarj daha iyi bir duruma geliyor. Tabi bu benim gözlemlediğim bir durum. Siz nasıl bir sonuç alırsınız onu kullanacak göreceksiniz

uncanny_young

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum hakan usta :) bu arada benden başkası neden yazmıyor sanırım tek sorunlu insan benmiyim:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Orasını bilemem :)

uncanny_young

Üye
:)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
hakan xposed tarzı bir uygulama varmı bu rom için kullanabileceğimiz v5 de vardı.
hakan xposed tarzı bir uygulama varmı bu rom için kullanabileceğimiz v5 de vardı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Mitools var ama oda miui6 cihazlarda hiç bir şekilde çalışmıyor. Uygulama yapımcısıda güncelleme vermiyor. Şuanlık yok maalesef

• Beğen
Tepkiler: harunharunbursa
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
26.06.2015'de Güncelleme yayınlanacaktır

• Beğen
Tepkiler: ferhatcee
Takipçi Satın Al

Üst Alt