uncanny_young
Üye
Şimdiden hayırlı olsun. BETA sürümü bitmiş mi oldu böylece26.06.2015'de Güncelleme yayınlanacaktır
Şimdiden hayırlı olsun. BETA sürümü bitmiş mi oldu böylece26.06.2015'de Güncelleme yayınlanacaktır
Evet. Beta sürecini atlattık. Şuan gayet akıcı ve sorunsuzŞimdiden hayırlı olsun. BETA sürümü bitmiş mi oldu böylece
Beta 3ten berı kullanıyorum zaten guzeldı bundan sonrası daha guzel olur inşallahEvet. Beta sürecini atlattık. Şuan gayet akıcı ve sorunsuz
Cumaya kadar test edeceğim. Şuana kadar hiç bir sorun ve çalışmayan hiç bir yer yok. inşallah git gide dahada geliştirip S3 içinde güzel bir rom olacakBeta 3ten berı kullanıyorum zaten guzeldı bundan sonrası daha guzel olur inşallah
Yorumun için teşekkürler. Yarın çıkacak olan güncelleme ile herşey gayet iyi şekilde çalışan bir rom olacak. Kasma, çökme filan hiç yaşamadım. Şarj olayı kullanıcadan kullanıcıya degiştiği için test ederek bakmalısın.@haqanguven hocam öncelikle TÜRK geliştiriciler olması bizden de birileri yapabiliyor olması sevindirici durum...Bi kaç soeu soracaktım hocam
1..Stabillite ve şarj durumu nasıl ?
2. Bi kaç gün sonra donmaya çökmeye falan başlıyor mu hocam ?
Hocam akıcı bi performans ama şarjı beklemede falan iyi giden bi rom mu ya da romunuz hakkında neler dersiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim hocam ....
aynen ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bi ara hergün başka bir rom yüklüyordum en son bu romu keşfettim keyifle kullanıyorum. zaten miui romu çok seviyorum buda gayet stabil olduğu için sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.Yorumun için teşekkürler. Yarın çıkacak olan güncelleme ile herşey gayet iyi şekilde çalışan bir rom olacak. Kasma, çökme filan hiç yaşamadım. Şarj olayı kullanıcadan kullanıcıya degiştiği için test ederek bakmalısın.
Yorumun ve ilgin için teşekkürleraynen ben uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bi ara hergün başka bir rom yüklüyordum en son bu romu keşfettim keyifle kullanıyorum. zaten miui romu çok seviyorum buda gayet stabil olduğu için sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.

Şimdiden kolay gelsinTeşekkürler, back to noot da şimdi 40 saattir telefonu kapatmadım stabilize çok iyibakalım bu romda nasıl olacak

Rica ederim. Geri dönüş içinde bende teşekkür ederimŞu an için bir sıkıntı görünmüyor. Teşekkürler... haqanguven
ana ekranda güvenlik diye bir uygulama var ona gir izinlere gir kök erişimine gir hangi uygulamaya istiyorsan ona root yetkisi verŞu anda bu romdan yazıyorum rom cok hizli lakin root nasıl yapacagım söyler mısın kardeş
ana ekranda güvenlik diye bir uygulama var ona gir izinlere gir kök erişimine gir hangi uygulamaya istiyorsan ona root yetkisi verŞu anda bu romdan yazıyorum rom cok hizli lakin root nasıl yapacagım söyler mısın kardeş
En son surumu dene. Yıne olmuyorsa mıuı tabanı ıle uyumsuzdurÇok teşekkürler buldum
Olmadı titanium backup rot yetkisi ekranında kalıyor