Normal kılıf ile o özelliği kullanamazsın. Piyasada akıllı kılıflar satılmakta onu alıp kullanmalısın ki özellikleri de kullana bilesin. Örneğin kimi kılıflarda yuvarlak bir yer açılmış. kılıfı kapattığınız o yuvarlağı dolduracak saat gelirKardeş kilit ekranı ayarında, akıllı kılıf seçeneği ne işe yarıyor, standlı kılıf kullanıyorum ama bu özelliği kullanamadım

O miuinin güvenlik özelliklerinde var. Her zaman kök izni verilmediği için boşuna uğraşmasak oraya zaman kaybı olmaz hiç olmazsaBirde şunu düzeltirsen sevinirim, kök dizine roota yetki verince, 5 sefer sürekli saniye geri sarıp hepsine teker teker ileri diyoruz, bunu tek seferde halledemezmiyiz![]()

Kameradan çok şikayet var onu kesin değiştireceğim de klavye gayet iyi bence. Ana klavye bu kalır ekstra olarak zip şeklinde eklentiden veririm size kurtarma modundan flaşlarsanız daha iyi olurDaha kurmadım akşam kuracağım nasip olursa ama klavye ve kamera orjinal 4.4.4 gibi olsun yeter gerisi bu şekilde çok daha iyi![]()

Facebook çok ram yiyor ondan oluyordur. Onun dışında whats app yüzünden onu yapmaz. Başlatıcıya daha çok ram veririm güncellemedeWhatsapp ve facebook uygulamasından çıktıktan sonra sürekli yükleniyor ekranı geliyor,3 yada 4 saniye sürüyor bu, ana ekran sanki uygulama açınca ramden siliniyor ve uygulamadan çıkınca tekrar yeni açılmış gibi oluyor, bu sorunu düzeltirsen sevinirim kardeş.
Ayarlar - daha fazla - hücre yayınlarına gir hepsinı kapatKardeş şu hücre yayını nerden kapatılıyor, ikide bir tırt tırt ses gelip uyarı geliyor sinir oldum.
Öyle anlayamayız onu. Saf cm veya omni kullananlar daha ıyı anlar. Ben hiç birini uzun kullanmadımben miui 6 5.5.16 kullanmıştım o cm baseydi. bu rom omni base. omni kullanmadım hiç cm ye göre farkı nedir ?
Kernel isteğe bağlıdır.kardes ilk defa bu romu yukledim daha önce hep blekota kullandım soracaklarım sacma gelebilir simdiden özür
1-kernel kullanmamız gerekiyor mu
2--miu hesap acsak bize daha sonra bir zararı varmı maddi manevi simdiden tsk
Rica ederimTeşekkür ederim kardeş işe yaradı
Zip şeklinde de iş görür hatta verebilirsen şimdi de ver kamera ile birlikteNormal kılıf ile o özelliği kullanamazsın. Piyasada akıllı kılıflar satılmakta onu alıp kullanmalısın ki özellikleri de kullana bilesin. Örneğin kimi kılıflarda yuvarlak bir yer açılmış. kılıfı kapattığınız o yuvarlağı dolduracak saat gelir
O miuinin güvenlik özelliklerinde var. Her zaman kök izni verilmediği için boşuna uğraşmasak oraya zaman kaybı olmaz hiç olmazsa
Kameradan çok şikayet var onu kesin değiştireceğim de klavye gayet iyi bence. Ana klavye bu kalır ekstra olarak zip şeklinde eklentiden veririm size kurtarma modundan flaşlarsanız daha iyi olur
Güncellemede Eklenecek Saatler Ve Duvar Kağıtları
ben note 4 romu kurdum oradan kamera dosyalarını aldım bunun sistemine attım çalışmadı Önceki yorumlarda nasıl calıstırılacagı anlatıldı, onları dene ıstersen. Daha bıtmedı duzenlemeler bakalım belkı o sekılde verırım. Portlamadan çalışmaz. Sdk farklıZip şeklinde de iş görür hatta verebilirsen şimdi de ver kamera ile birlikteben note 4 romu kurdum oradan kamera dosyalarını aldım bunun sistemine attım çalışmadı
)) ayrıca titanium backup nasıl halledeceğiz o işi yedekleri geri yükleme lazım açmıyor programı yeniden başlatıyor
Super su kurulu bende ama titanium girince kapanıyor telOlmadı başka apk denedim, marketten indirdim olmadı, şimdi supersu zip dosyasını indirip recovery yükleyeceğim belki o zaman root olurda romu düzgün kullanabilirim artık, rom hakikaten çok hızlıymış![]()
Kardeş senin yaptığın o işleri ben dün yaptım hiçbiri olmadı, romu tekrar yükle, ayarları yaptıkdan sonra, titanium backup yükle bir sefer aç, kapat,sonra güvenlikden kök dizinde titanium backup a izin ver, sonra programın önbelleği ve verilerini sil aç, işlem tamamdır.Zip şeklinde de iş görür hatta verebilirsen şimdi de ver kamera ile birlikteben note 4 romu kurdum oradan kamera dosyalarını aldım bunun sistemine attım çalışmadı
)) ayrıca titanium backup nasıl halledeceğiz o işi yedekleri geri yükleme lazım açmıyor programı yeniden başlatıyor
Aşğıdaki bağlantıda bir kaç font paylaştım onları deneyebilirsin. Fix'i kurmana gerek yok. Ben zaten ekledim. İstedigin fontun indirme bağlantısını o konuda paylaşırsan düzenler ve konuya eklerim. Sen dahil herkez kullanır.Rom çok iyi ellerinize sağlık kasma takılma hiçbir şey yaşamadım. Yalnız yazı tipi pek hoşuma gitmedi. Ayarlardan değiştirmeye çalıştım ancak sanırım sadece tarayıcıda değişti yazı tipi. Samsungun Helvetica yazı tipi vardı onu portlayabilme şansımız var mı?