HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

SenyorMD

Üye
Ben kurdum kullanıyorum sorun yok haqan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba yaptığınız emek takdir edilesi teşekkürler öncelikle
Uygulama Adı:vBoating Europe (Navionics)
Link:
Sürüm No:3.1.1
Açıklama:Balıkçıların kullandığı navigasyon uygulaması denizdeki kayalıkları deniz seviyesini ve balığın bol bulunduğu bölgeleri işaretleyip bir dahaki avda yerini bulma imkanı.Mesafe vb...
istek konunuz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz https://www.maxicep.com/forum/konu/europe-hd-v-3-1-1-hg-turkce.933577/

• Beğen
Tepkiler: kskbitek

SenyorMD

Üye
Haqan kardeşim yine ben
Senden Root Explorer (File Manager) v3.3.3 uygulamasını türkçeleştirmeni isticmem.
Google Play Link

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan kardeşim yine ben
Senden Root Explorer (File Manager) v3.3.3 uygulamasını türkçeleştirmeni isticmem.
Google Play Link

Elimde şuan çeviri var bitirmeye çalışıyorum ama uygulamayı inceleyeceğim eğer küçük dil dosyasına sahip ise, küçük dil dosyalarına öncelik tanıdığım için en kısa sürede çevireceğim ama uzun ise isteğinizin çevirisi için beklemeniz gerekmektedir

xxibot

Üye
Haqan kardeşim black player müzik uygulamasını türkçeye çevirebilir misin mümkün olursa pro versiyonunu :)
Link:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan kardeşim black player müzik uygulamasını türkçeye çevirebilir misin mümkün olursa pro versiyonunu :)
Link:
En kısa sürede ilgileneceğim

xxibot

Üye
Sağol kardeşim

halittosun

Üye
Kardeş İşlerini Hayranlıkla Takip Ediyorum Ellerine Sağlık Hapside Sorunsuz Çalışıyor Senden Rica Etsem ATOM LAUNCHER'ı Çevirebilirmisin Şimdiden Teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş İşlerini Hayranlıkla Takip Ediyorum Ellerine Sağlık Hapside Sorunsuz Çalışıyor Senden Rica Etsem ATOM LAUNCHER'ı Çevirebilirmisin Şimdiden Teşekkürler
teşekkürler. Uygulamayı inceleyeyım geri dönüş yapıcam size

anlamamki

Üye
Marina traffic 3.3.3<<bunu turkceye cevirirsen cok makbule gecer hocam
Saygilar

Son düzenleme:
Rizeli7

Rizeli7

Üye
Kardeş Textra Sms uygulamasını şeffaflaştırabilirmisin bıktım usandım iç bunaltıcı temalarından

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Textra Sms uygulamasını şeffaflaştırabilirmisin bıktım usandım iç bunaltıcı temalarından
Tamam ilgilenirim ama mağaza linki veya apk indirme adresini yazın lütfen...

anlamamki

Üye
Kardes yukarda linkini verdim ilgilenebilirmisin onunla?
Saygilar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme: