HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan kardeşim seni de rahatsız ediyorum ama FlipBeats PRO - Best Music Player Pro v1.0.24 uygulamasını türkçe yapar mısın ?

Estağfurullah. Bu konu sizin istekleriniz için var. İsteğinle en kısa sürede ilgileneceğim

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Selamın aleyküm Hakan bey kolay gelsin. Kusura bakma ama MeiPai adlı uygulamayı türkçeleştirir misin? Olumlu veya olumsuz şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selamın aleyküm Hakan bey kolay gelsin. Kusura bakma ama MeiPai adlı uygulamayı türkçeleştirir misin? Olumlu veya olumsuz şimdiden teşekkürler.
Merhaba. teşekkürler. İstek yapma hakkında bilgi için lütfen ana başlıktaki notlarımı okuyunuz

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Merhaba. teşekkürler. İstek yapma hakkında bilgi için lütfen ana başlıktaki notlarımı okuyunuz
o zaman şöyle linki veriyim. Şimdiden teşekkürler.

dark3434

Üye
hakan kardeş çok minik bir uygulama araştırdım hiç Türkçe bulamadım.kapını çaldım.şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş çok minik bir uygulama araştırdım hiç Türkçe bulamadım.kapını çaldım.şimdiden teşekkürler.
En kısa sürede ilgilenecğim
Konunuz onaylandığı zaman vermiş olduğum linkten istek çevirinize ulaşabilirsiniz
https://www.maxicep.com/forum/konu/image-shrink-lite-resizer-v-2-4-3-90-hg-turkce.932965/

kskbitek

Üye
Merhaba yaptığınız emek takdir edilesi teşekkürler öncelikle
Uygulama Adı:vBoating Europe (Navionics)
Link:
Sürüm No:3.1.1
Açıklama:Balıkçıların kullandığı navigasyon uygulaması denizdeki kayalıkları deniz seviyesini ve balığın bol bulunduğu bölgeleri işaretleyip bir dahaki avda yerini bulma imkanı.Mesafe vb...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba yaptığınız emek takdir edilesi teşekkürler öncelikle
Uygulama Adı:vBoating Europe (Navionics)
Link:
Sürüm No:3.1.1
Açıklama:Balıkçıların kullandığı navigasyon uygulaması denizdeki kayalıkları deniz seviyesini ve balığın bol bulunduğu bölgeleri işaretleyip bir dahaki avda yerini bulma imkanı.Mesafe vb...
Rıca ederim. En kısa surede ilgileneceğim
hakan kardeş meraba. güzel konu olmuş. bende senden bi uygulama çevirmeyi rica ediyorum. benim için bu uygulama olmasa olmazlardan çünki çağrı ve sms seçeneklerini hepsi bir arada sunuyor.
uygulama ismi Call Toolbox Pro v1.4
linki asagida
İsteğiniz yayınlanmıştır. Konu onaylandığı zaman ulaşabilirsiniz https://www.maxicep.com/forum/konu/call-toolbox-pro-v-1-4-hg-turkce.933142/

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulama için nekadar emek vermiş olduğunuzu çok iyi biliyorum. Allah senden razı olsun. Bu uygulama senin adından tüm maxicep üyelerine hayırlı olsun.
Allah sizdende razı olsun. Güle güle kullanın...
Haqan kardeşim seni de rahatsız ediyorum ama FlipBeats PRO - Best Music Player Pro v1.0.24 uygulamasını türkçe yapar mısın ?

İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylanınca görebilirsiniz. https://www.maxicep.com/forum/konu/flipbeats-v-1-0-24-hg-turkce.933277/#post-7480077

SenyorMD

Üye
Teşekkürler Haqan kardeşim. Tekrardan teşekkürler. Eline emeğine sağlık.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Merhaba Hakan kardeş yine benim :) senden yine bir uygulama çevirmeyi rica etsem diyorum. Gerçektende kullanışlı bir uygulama diye düşünüyorum. Daha eskiden kullanıyordum ama malesef Türkçe dil desteği yoktu.
Multitasking_Pro_v1.10

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Hakan kardeş yine benim :) senden yine bir uygulama çevirmeyi rica etsem diyorum. Gerçektende kullanışlı bir uygulama diye düşünüyorum. Daha eskiden kullanıyordum ama malesef Türkçe dil desteği yoktu.
Multitasking_Pro_v1.10
Verdiğiniz linkte hata var. Google play linkini verseniz de olur

eaagent

eaagent

Üye
Valla tebrikler iyi iş.