Tamam. En kısa sürede ilgileneceğimHaqan kardeşim şu uygulamayı çevirir misin ?
Light Flow - LED&Notifications
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba. en kısa sürede inceleyip geri dönüş yaparım sana...üstadım tekrar merhaba.bir kaç isteğim olmuştu saol hepsine el attın.linkteki uygulama yarım yamalar Türkçe ve pro olanı bulabilirsen çok makbule geçecek şimdiden kolay gelsin teşekkürler.
Merhaba. Teşekkürler. En kısa sürede isteğiniz ile ilgileneceğim. Keyifli forumlarMerhabalar, öncelikle kolay gelsin emeğinizde kolaylıklar diliyorum. Benim isteğim kik programı ile ilgili ilgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Programın linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstek alınmıştır. en kısa sürede ilgilenceğim
Konunuz yayınlanmıştır Floatify Notifications Pro V.5.0.1 [HG Türkçe] - MaxiCepüstadım tekrar merhaba.bir kaç isteğim olmuştu saol hepsine el attın.linkteki uygulama yarım yamalar Türkçe ve pro olanı bulabilirsen çok makbule geçecek şimdiden kolay gelsin teşekkürler.
Merhaba kardeş. Elimde 2 çeviri var ama en kısa sürede isteğinizle ilgileneceğim. Hayırlı forumlarhakan kardeş meraba. güzel konu olmuş. bende senden bi uygulama çevirmeyi rica ediyorum. benim için bu uygulama olmasa olmazlardan çünki çağrı ve sms seçeneklerini hepsi bir arada sunuyor.
uygulama ismi Call Toolbox Pro v1.4
linki asagida
İsteğin çevrildi ve yayınlanmıştır. Onaylandıktan sonra görebilirsin
Türkçe dil mevcut bunda kardeşimHaqan kardeşim HD Widgets v4.2 uygulamasını türkçeleştirir misin ?
En kısa sürede ilgileneceğim kardesimTamamdır haqan kardeşim.
Haqan kardeşim Music Player + v2.6.1 bunu türkçeleştirir misin ?
En kısa sürede ilgileneceğım ve sizi bilgilendıreceğimAbi rica etsem Clauncher ı Türkçeleştirir misin? Play Store:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
https://www.maxicep.com/forum/konu/music-player-v-2-6-1-hg-turkce.932759/Tamamdır haqan kardeşim.
Haqan kardeşim Music Player + v2.6.1 bunu türkçeleştirir misin ?
Benim uygulama ne durumda hakan kardeş.hakan kardeş meraba. güzel konu olmuş. bende senden bi uygulama çevirmeyi rica ediyorum. benim için bu uygulama olmasa olmazlardan çünki çağrı ve sms seçeneklerini hepsi bir arada sunuyor.
uygulama ismi Call Toolbox Pro v1.4
linki asagida
Dil dosyası tamamen rus diliyle oluşmakta ama çevirmeye çalışıyorum sabrınız için şimdiden teşekkürlerBenim uygulama ne durumda hakan kardeş.
Abi rica etsem Clauncher ı Türkçeleştirir misin? Play Store:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsteğinize konu onaylandığı zaman erişebilirsiniz https://www.maxicep.com/forum/konu/kik-v-7-9-0-143-hg-turkce.932816/#post-7473161Merhabalar, öncelikle kolay gelsin emeğinizde kolaylıklar diliyorum. Benim isteğim kik programı ile ilgili ilgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Programın linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız