ya cevap olarak yazıyorum sıteyı cozemedım ama 27 levelım oyuna baslıyalı 2 ay fln oldu delıcı kıtabe dıye bı kıtabe var tanklar ıcın zırh delıcı ozellıgı varmıs ona 4 tane yazıt koydum sag tarafı 7 de 7 oldu ama sol yarafı 9 da 8 kaldı bırısıne sordum altın yazıt olcak senınkıler gumus dedı nasıl olcak dedım bırletsırcen fln dedı ama nasıl yapılcagını demedı yardım edermısın bu artada deb kraldır.Sana tavsiyem machry e kibi pelerini gibi itemler al 8 binlik alcaksanda helmm veya kemik avcisi al
Abi kodunu girdim yardimci olurmusun !Sana tavsiyem machry e kibi pelerini gibi itemler al 8 binlik alcaksanda helmm veya kemik avcisi al
Abi kodu girdim yardimci olurmusunOyuna alim koduna gettextes yazan herkeze yardimci olucam
Nutt kendini koruyabilmesi ve kaçma yetenekleriyle en iyi adclerden biridir özellikle q skillinin etrafa arttığı sersemletme uzun surmese de q+e yapınca kolayca kacilabiliyor lanede ise w yeteneğiyle haraslayip kolay minyon kesiliyor ultisiyle çok yakın geçen bi koridorda isen(para olarak) yan koridorlardan asist veya kill alabiliyorsun ayrıca baron ve ejder çalmak için ideal bir ultiArkadaşlar peki nuttz nasıl o fındık atan
Akartuyu al bence kardeşim tank istiosan Helmmönerirsiniz
Akartu süpermiş kanka eywAkartuyu al bence kardeşim tank istiosan Helmm
Ne zaman biticek bu bakım yavv bilen varmı

Balondis forever 
Alim kodu yoksa bilgi yok![]()