Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ylnz_krt

Üye
Sana tavsiyem machry e kibi pelerini gibi itemler al 8 binlik alcaksanda helmm veya kemik avcisi al

virtuemadman

Üye
Oyuna alim koduna gettextes yazan herkeze yardimci olucam

• Beğen
Tepkiler: isaerdem

Debronee

Üye
Sana tavsiyem machry e kibi pelerini gibi itemler al 8 binlik alcaksanda helmm veya kemik avcisi al
ya cevap olarak yazıyorum sıteyı cozemedım ama 27 levelım oyuna baslıyalı 2 ay fln oldu delıcı kıtabe dıye bı kıtabe var tanklar ıcın zırh delıcı ozellıgı varmıs ona 4 tane yazıt koydum sag tarafı 7 de 7 oldu ama sol yarafı 9 da 8 kaldı bırısıne sordum altın yazıt olcak senınkıler gumus dedı nasıl olcak dedım bırletsırcen fln dedı ama nasıl yapılcagını demedı yardım edermısın bu artada deb kraldır.

@xy

Üye
arkadaslar 40 lwl im teşkilat arıyorum salam teşkilatlar varsa gelebilirin nick saberjack

Seymen61AS

Üye
Jombra mı marchy mi yoksa cat mi sizce bu üç karakterden hangisini almalıyım?
Bu sırada 40 lvl'im karakterlerin %52'si şu an bende mevcut ismim Byfrodo61 klan arıyorum

aseryo14

Üye
Beyler 39 levelim Teşkilat arıyorum nick: aseryo14
Bu arada kim kodumu yazarsa bende onun kodunu yazarım

Son düzenleme:

isaerdem

Üye
28lwl im ismim isa2929. Teskilat ariorm

virtuemadman

Üye
İsa ne istiyosan sor cevaplicam oyuna tamamen hakimim

yunus96

yunus96

Üye
Herkese kolay gelsin. Androidten iosa geçtim gameloft hesabımla oynuyordum fakat androidte gözüken oyunum aynı gameloft hesabıyla iosta gözükmüyor ne yapmam lazım bilen var mı arkadaşlar?

bskts1903

Üye
Arkadaslar 64 lvlim. Sonsuz forustland bolgesine girdim ki oyundan dustum. Tam oyuna girecekken baglanti kurulamadi dio dusuyorum yardim ltfen. Oyunu silip yukledim ama olmadi :((

RedBullS1

RedBullS1

Üye
Arkadaşlar peki nuttz nasıl o fındık atan

furkan1161

Üye
Arkadaşlar peki nuttz nasıl o fındık atan
Nutt kendini koruyabilmesi ve kaçma yetenekleriyle en iyi adclerden biridir özellikle q skillinin etrafa arttığı sersemletme uzun surmese de q+e yapınca kolayca kacilabiliyor lanede ise w yeteneğiyle haraslayip kolay minyon kesiliyor ultisiyle çok yakın geçen bi koridorda isen(para olarak) yan koridorlardan asist veya kill alabiliyorsun ayrıca baron ve ejder çalmak için ideal bir ulti
Arkadaşlar oyunda nickim : harikazade ve seviyem 40 3 yıldır oynuyorum androiddeyim oyuna alıma yazarsanız sevinirim ayrıca birlikte amblem kasabiliriz
İstediğiniz ne varsa sorabilirisiniz

apkbot

apkbot

Üye
Genelde elf kullanıyorum.

esa29

Üye
Oyuna yeni baslayalnar!! Paranızı hic harcamayarak biriktirin.Lu Yunfei alın

RedBullS1

RedBullS1

Üye
8000 lik dövüşçü ne önerirsiniz? Acil cevap

Son düzenleme:
RedBullS1

RedBullS1

Üye
Arkadaşlar oyuna alım kodum n1ghtmare35 yazarsanız 1 lüks çekiliş hakkı kazanırsınız
Oyuna alım kodum n1ghtmare35 yazarsanız 1 lüks çekiliş kazanırsınız

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Son düzenleme: