Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Seymen61AS

Üye
Yaş küçük geldi herhalde cevap yok :)

virtuemadman

Üye
Qui yuelan takas eden varmi arkadaslar 2 hesab vercem

harunk8682

Üye
beyler selamun aleyküm.Yaklaşık 20 aydır clash of clans oynuyordum hafiften sıktı yapacak bişey kalmayınca bende yeni oyun baktım bu oyunu beğendim herşeyiyle çok iyi.Yaklaşık 3 gün falan oldu başlayalı Türkiye de ne youtube kanalı nede bir forum bulabildim bu oyunla ilgili bilhilenmek öğrenmek için bir kaç gündür burayı okuyorum gayet bilen arkadaşlar var gibi.Biraz yardım ederseniz sevinirim beraber maçta atabiliriz :) Selametle...

virtuemadman

Üye
Kardesim oyunla ilgili turkce anlatimla dahil youtube herolar ve item kombinasyonu var kitabe yazit dizmek icinse guild yada build yazarsan onlarida öğrenebilirsin

harunk8682

Üye
İlgili youtube kanalinin linki yada isminu mesaj olarak atabiliir misin link paylasmak yasak degilse burdanda olur :)

virtuemadman

Üye
Kardes alt tarafi heroes order chaos turkce anlatim yazicaksin bu kadar basit

FanatikOrgeneral

Üye
Merhaba ben bu oyuna yeni başladım büyücü ve dövüşçü karakter önerirseniz sevinirim ayrıca oyuna benle girebilecek arkadaşların nicklerini de alabilirim

harunk8682

Üye
Benim en iyi kullandigim dovuscu olarak İhaelryna ve Qiu Yuelan sihirbaz olarak melina ve equellia iyi l.Melina alanlari izliyorum baya saglam.Oyun nickim chaoswithharun beraber oynayabiliriz henuz 19lwlim ve baya acemiyim :)

virtuemadman

Üye
19 lvl ama melina ve qui var he

harunk8682

Üye
Hayir meline ve quiyi izledim equ ve ihaeli kullandim dovuscu sihirbaz ayrimi olsun diye oyle yazdim

mertekingen

Üye
Hoc Jesstroyer kanalını tavsiye ederim güzel bir kanal. Myfitegrede olabilir onuda izle

ylnz_krt

Üye
Selam arkadaslar bana guild lazim sık sık gvg atan ve kalabil varmi bu arada nickim :ylnz_krt +30 eklesin 7/24 oyniyalim :)

harunk8682

Üye
Ben +30 degilim ama 11gibi atalim istersen :)

• Beğen
Tepkiler: ylnz_krt

ylnz_krt

Üye
harunk Sen twichte hic clash yyaini yaptinmi suan uygunsan gel

harunk8682

Üye
Evet yapiyorum hala :)

• Beğen
Tepkiler: ylnz_krt

ylnz_krt

Üye
Bi ara kuzenlerle seni fena trollemisim
Neyse kac levelsin

harunk8682

Üye
21im. Hatirladim nickten:))

Seymen61AS

Üye
Dailiana mı marithus mu sizce hangisini alayım

ylnz_krt

Üye
marithus
Seri pvp aticak varmi ? Birde bildgnz saglam guild varmi

virtuemadman

Üye
Oyun alim koduna gettextes yazan ve beni ekleyen herkeze oyun ici bilgi ve herolar hakkinda merak ettikleriniz ve heroya göre kitabe hüner dağılımı runik ablem kasma yöntemleri ve teskilatta alicam